neyi söylemicem doğurmadan beni tanıyan kişiler zaten belli harektli çok maşşalah diyolar ama bende çok nazar olurum bana cekmiş allah korur inş bütün yavrularııı :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız adaşlar gelmiş hoş gelmiş
ayşecim yagmurlukyokmu arabasına geçirseydin ben öyle yapıyorum soguk almıyo dikkat et canım tam kapma zamanları salgın var
nilaycım nasılsın şeker hiç görünmüyosun canım benim
özledik seni
efe pamuğu nasıl tontişim özledik onuda
nerdesin kızsen girmezsen ilerlemez aylin nerelerdeya oda yok
sağol tatlım çok korkuttu bizi yaoh kızlar beya kaynatmışınız maşlllah
filizcim geçmiş olsun
benimkini görsen ne bulursa anında agzına sokuyo sonra hasta olyolar sıplar
eminecim nazardeger tabi sende biraz büyük söylecanım çok bilkmeyenlere geçmiş olsun canım
tatlım soğukta çıkarmasaydın keşke geçiş dönemi ya hastalıklarda artar şimdi ALLAH korusunSelam kızlar, bugün dışarıdaydık, hava çok soğuktu oğlumun burnu kıpkırmızı oldu, soğuktan burnu aktı ağladı yavrum.
selam kızlar :))
artık kk ye girmiyorum biliyorsunuz son olaylar dahada soğuttu beni burdan..ama haziran anneleri faceden görüşmeye devam ediyoruz hemde sıkı bir şekilde semacım hülyacım sizde facebook hesabı açın kendinize..
hülyacım aylinde iyi tatlım kız sen hiç yazmazdın ne oldu biz gittik kabak çiçeği gibi açılmışsın kaydirigubbakcemile3
selam kızlar :))
artık kk ye girmiyorum biliyorsunuz son olaylar dahada soğuttu beni burdan..ama haziran anneleri faceden görüşmeye devam ediyoruz hemde sıkı bir şekilde semacım hülyacım sizde facebook hesabı açın kendinize..
hülyacım aylinde iyi tatlım kız sen hiç yazmazdın ne oldu biz gittik kabak çiçeği gibi açılmışsın kaydirigubbakcemile3
günaydın
gece ela yine çok kalktı of of akşama misafir var buğün yoğunum filizcim yoksun arkadaşım
günaydın
gece ela yine çok kalktı of of akşama misafir var buğün yoğunum filizcim yoksun arkadaşım
günaydın
saolsun gelen giden bitmiyo olsun ben memnunum severim misafiri ela dursa akşama tuzluda karar verdi tatlıda ne yapsamki akşam oturması ama yalancı tavuk göğsü güzel bişe yapayım dedim ama bilen varmı değişik tatlı
gönderiyim cnm burdaki ark geliyo benimde tanıdık yok
tartıda oynama varmı tatlım
gönderiyim cnm burdaki ark geliyo benimde tanıdık yok
tartıda oynama varmı tatlım
ne kadar sürede gitti tatlım
ne kadar sürede gitti tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?