2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyi söylemicem doğurmadan beni tanıyan kişiler zaten belli harektli çok maşşalah diyolar ama bende çok nazar olurum bana cekmiş allah korur inş bütün yavrularııı :Saruboceq:

amin canım hani 10aylıksa 11 degebilirsin diye dedim çok farketmezlerya

slm kızlar nasılsınız adaşlar gelmiş hoş gelmiş
ayşecim yagmurlukyokmu arabasına geçirseydin ben öyle yapıyorum soguk almıyo dikkat et canım tam kapma zamanları salgın var

Var ama tramvay beklerken arbayı katladım kucağımdaydı o arada oldu, yavrum şimdi uyuyor. Evet salgın var ve bende hastayım, gribim

nilaycım nasılsın şeker hiç görünmüyosun canım benim
özledik seni
efe pamuğu nasıl tontişim özledik onuda

nerdesin kızsen girmezsen ilerlemez aylin nerelerdeya oda yok

selam kızlar :))
artık kk ye girmiyorum biliyorsunuz son olaylar dahada soğuttu beni burdan..ama haziran anneleri faceden görüşmeye devam ediyoruz hemde sıkı bir şekilde semacım hülyacım sizde facebook hesabı açın kendinize..
hülyacım aylinde iyi tatlım kız sen hiç yazmazdın ne oldu biz gittik kabak çiçeği gibi açılmışsın kaydirigubbakcemile3

GÜNAydın kızlar

sağol tatlım çok korkuttu bizi ya
Selam kızlar, bugün dışarıdaydık, hava çok soğuktu oğlumun burnu kıpkırmızı oldu, soğuktan burnu aktı ağladı yavrum.
tatlım soğukta çıkarmasaydın keşke geçiş dönemi ya hastalıklarda artar şimdi ALLAH korusun

cnm kimse kimseden soğumadı biz grş bi problem yok neden soğuyosunuz anlamıyorum ya :uhm:

günaydın
gece ela yine çok kalktı of of akşama misafir var buğün yoğunum filizcim yoksun arkadaşım

hüliş:dance:

günaydın
gece ela yine çok kalktı of of akşama misafir var buğün yoğunum filizcim yoksun arkadaşım

ben burdayım canım
ayyy gene mi misafir ALLAH kolaylık versin tatlım
şimdi temizlik çalışmaları başlar

günaydın

maşallah maşallah diyeyim bizim oğlanın gece uykusu düzene girdi uyanıyo karnını doyuruyom sonra uykuya devam maşallah diyin kızlar sizde

maşşalah cnm gaz olayı bebeklikte bıraktık gece dolven verdim yarım saat sonra uyudu cnm diş herhalde ağrıyo biryerleri maşallah inana

saolsun gelen giden bitmiyo olsun ben memnunum severim misafiri ela dursa akşama tuzluda karar verdi tatlıda ne yapsamki akşam oturması ama yalancı tavuk göğsü güzel bişe yapayım dedim ama bilen varmı değişik tatlı

ayyy yapta bizede gönder tatlım
tatlı olsun ama
kaç günder beri yiyemiyom tatlım rejim olayı yüzünden özledim valla tatlıyı
bize misafir falan gelmiyo tanıdık falan olmayınca evden işe işten eve gelip gidiyoz işte böylede zor ama yapacak bişey yok

gönderiyim cnm burdaki ark geliyo benimde tanıdık yok
tartıda oynama varmı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…