kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okdum iyi kaynatmşsınız walla hee ben yokken temizlik yapçam bende bugün ev ad başını gitti başlamadan bi bakayım dedim oğluşum hala hasta bi iyileşemedi yarın kulak burun boğaza götürcem basit b soğuk algınlığı demişti doktorumuz ama cumadan beri geçmedi burun tıkanıklığı iyice bi muayne ettireyim bakalım burda kbb üzerine güzel bi hastane buldum ordan randevu alcam şimdi siz neler yaptınız bakalım
elaya maşallah yürüyomuş batuhan daha bugün ilk defa tutunarak kendi kendine oturdu yattığı yerden bzimki geriden geliyo azcık
hülyacım enjektör güzel fikirmiş walla birden sıkıyorum mecbur yutuyo saolasın yoksa içiremiodum şurupları
elacım sana çok kolaytatlı vereyim hemde çok hafifioluyo
birtane etimek .,2 bardak şeker 3bardak su kremşanti
şerbeti kaynat kremşantiyi çırp az dolapda dursun
şerbet kaynadıkdan sonra biraz dumanı gidince
tepsiye dizdigin etimeklerin üstüne dökaz tepsikapat üstüne şerbeti çekene kadar sonrada çektikten sonra kremşantiyi üstüne yay bukadar çok kolay
maşşlah aferin canımbenim regle dönemime geldi bu hafta ondan biraz kötü cumaya kadar sürem var bakalım gecen hafta 1kilo gitmiştti buğün tartıldım 500grm daha gitmiş cumaya kadar sıkarsam 1kilo olur eder 2 kilo inş bakalım
tatlım ben cekerim size bağlı ne zaman diyosanız
alhan ,ayşeevt cnm bende herkesin ismini bilmiyorum
sen filiz
xxh hülya
şekrkız emel
başka bildikleriniyazarmısın
yok canım çok zaralı içmeyin ılık su içinbende içiyodum oldumu fayda bilmiyorum 1hafadır unutuyom bn tadından iğrenmedim ılıksuya 1kaşık elma sirkesi 1kaşık bal yemek önceleri içtim
günaydın kızlarrrrrr...
ne yapayım eminecim yazılanlar abakıyorum melis oynuyo ilça saatni bekliyorum buaralar zorla yiyio bazen yediremiyorumnapıyon hülyacım
saol tatlım yaptım dediğin tarifi biliyorum yalancı tavukgögsü yaptım
nesligan geçmiş olsun cnm inş biran önce iyleşir mutfak işi tamam eloşa corba yapacağım uyudu şimdi uyansın süpürge bide silerim biter inş
Hoşbulduk tatlım,
Hülyacım sirkenin ne zararı varmış ki, bildiğin bişey varmı? iştahımı kapattı çok ama işe yarıcak gibi,
sabah beri birkaç bisküvi ve çay içtim okadar
bire doğru yemeğe giderim
arkadaşlar doğum yaptı bebek gezdirmeye geliyolar anneleri felan 2aylık bakalım bebek seveceğiz akşama bizim cadı büyüdüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?