2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım
nedemek bensana dedim demi kolay oluyo

saol tatlım yaptım dediğin tarifi biliyorum yalancı tavukgögsü yaptım

maşşlah aferin canım
evt cnm bende herkesin ismini bilmiyorum
sen filiz
xxh hülya
şekrkız emel
başka bildikleriniyazarmısın
alhan ,ayşe
aşk kırıntısı,ayşe
bende içiyodum oldumu fayda bilmiyorum 1hafadır unutuyom bn tadından iğrenmedim ılıksuya 1kaşık elma sirkesi 1kaşık bal yemek önceleri içtim
yok canım çok zaralı içmeyin ılık su için
günaydın kızlarrrrrr...

günaydın kızlar

nesligan geçmiş olsun cnm inş biran önce iyleşir mutfak işi tamam eloşa corba yapacağım uyudu şimdi uyansın süpürge bide silerim biter inş

napıyon hülyacım
ne yapayım eminecim yazılanlar abakıyorum melis oynuyo ilça saatni bekliyorum buaralar zorla yiyio bazen yediremiyorum
saol tatlım yaptım dediğin tarifi biliyorum yalancı tavukgögsü yaptım

ay yalancısınıda çok severim ben ya zaten sütlü tatlılara bayılıyorum ben şerbetliler çok agır geliyo
size binot bakın tatlı istegini layt domdurmalar var kolorisi çok düşük onlardan alın yiyin ben rejim yaparken bütünkışondan yemiştim

Hoşbulduk tatlım,
Hülyacım sirkenin ne zararı varmış ki, bildiğin bişey varmı? iştahımı kapattı çok ama işe yarıcak gibi,
sabah beri birkaç bisküvi ve çay içtim okadar
bire doğru yemeğe giderim

arkadaşlar doğum yaptı bebek gezdirmeye geliyolar anneleri felan 2aylık bakalım bebek seveceğiz akşama bizim cadı büyüdüüüü

he yok canımda ama hani migdeyi zarar diye dedim az koyun bari bende 26 kilo verdim 5ayda ama hiç yapmadım öyle bişey yeşil çay ve normalçaya karanfil atın içirken çok tok tutuyo
hem canım sen emdiriyon süte herşey geçiyo karanfil koy

ben şukızın ilacını vereyim geliyorum kızlar
ooooo kalabalıklaşmış semracım ilkecim ayşecim gelmiş hoşgeldiniz kızlar

selam kızlar..
emelcim kayınvalidem yakın bana beraber oturmuyoruz..ay oturamamda zatenn..böyle iyi..kaydirigubbakcemile2
buarada ismim ilkem deil arkadaşlar ilke..
ben gribi atlattım sayılırı ama şimdide kızıma verdim
bugün götürcem dra...peditus veriyorum ama yine akıntısı.öksürüğü var..
önlemimizi alalım bizz..
ben çıkıyorum kızlar.gülin cnm hoşgeldnnnnnnn..zemuszemus

hoşbulduk tatlım
poyraz yazdırmıyoki kucağımda o da basıyo klavyeye
dün bizim 2.evlilik yıldönümümüzdü şansımıza eşimin izinli olduğu güne denk geldi gezdik dışarda poyrazda hiç üzmedi eminönüne gittik kuşları gördükçe peşlerinden gitmek istedi çok eğlenceliydi ancak bu kadar yazabiliyorum poyraz rahat bırakmıyo ben okumaya devam:hulya:

ilkecim geçmiş olsun bnm oğluşda grip bende peditus bide brcalyn veriyorum yarın kulak burun boğaza götürcem iyice baksınlar bazen çocuk drları anlamıyolar walla bend temizliğe başlim arada bakarım yetişirim burayasositososito

oh semracım evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha nice yıllara inşallah
ayşecim tatlım batuhanda saldırıyo laptopa sadece o deil kumanda telefon kablo allah ne verdiyse artıkdelikafadulden

o9f be bi ilaç verem dedim bide ne gören bok tepesine çıkış yaw bok yapana çocuk aglamazmı güzel güzel oynuyo sanki hiç bişey yokmuş gibiya nasıl çacıuk anlamadım ay zorla temizledim antibiyotik kullanıyoruzya hep çıkıyo gün 2kele filan ay busefer batırmış dahada çok olmuş bok yıkamkdan bokcu oldum be :))))) iyileşsede iyi olsa lar çabucak

tünaydın kızlar.neslihan geçmiş olsun canım.ilkecim sana da geçmiş olsun.

bende neslihan ım buarada beni unutmayın.

semra evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.

evet bende laptopu masanınüzerinde tutuyorum su an 3 tuşkopmuş halde ara tuşuda yok bıraktığım an salırıyo babamızla kavga ediyoz bana neden elletiyon diyo ama kaşla göz arası saldırıyo kabo telefon aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…