2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimde düğün 26 temmuz doğum günüm 29 temmuz
hülya 1gün aramız varmış aslan burcusun o zaman sendeeee bende aslannn

ay vallamı ne güzel ben şimdiartık seni hiçunutmam tam kazınırsın ya 2aslan burayadar gelirbe
çekil ulennnnnnnnalsanaalsanasmile:roflol:

valla ne uygularsan uygula ben eş aynı
kız filiz sende ikizler burcusunhee nedir bu ikizlerden çektigimiz

neden kız mis gibi burçtur ikizler:dance:

kızlar sağolunn daha iyiyiz bugün..kahvaltısını yaptı çok az da olsa.şurubunu verdim uyuyorr..
aman ya onlar hasta olmasın biz olalım ne zormuş ya.9 aya giricez ilk kez hasta olduk.ilk olduğu için acayip yordu ve sarstı beni..neyseki allahtan çok kötü deil.şurup atmaya yardımcı oluyo balgamı..
ama yaramazlığımız yerinde ::))))
neyse kızlar bende kahvaltımı yapayım.görüşrüzz...

iyi bari canımyabizimkide 9ayagirdiöyleoldu olan allahın izniyle bihafta sonra 10ayımız bitiyo bizimde

günaydın gerçi 7 de kalktık ama anca kızımı uyttum geldim.uykusunda da ağlayıp ağlayığ uykuya devam ediyo neresi ağrıyo anlayamadım.

vaion çok geçmiş olsun.
pınar çok geçmiş olsun canım mamayı da mı almıyo serum takarak belki vücudun direncini artıracaktır.
filiz ben de ikizlerim 15 haziran.hülyaaaklava:
leo ben de ilk defa 9.ayda hasta ettim bu havalar bizi mahvetti, geçmiş olsun.geçengün birisi yazmıştı humananın balgam attıran çayı varmış.

kız özlem ben yazdım çayı ben almıştımm ya beni dövüyo biri ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biz kendimiz bakmıyoz ya kızlar kaç kez grip oldu bende hatırlamıyorum sanırım 3-4 kez grip oldu.Bide orta kulak iltihabı geçirdik.ınşallah bunlarla bitmiştir bu yıl

tebrikler için teşekkürler.Ben 21 temmuz doğumluyum buarada kızım gibi yengeç burcuyum.Biz duygusal yengeçler

Eşkişehire 2002-2003 gibi gitmiş olmam lazım tam hatırlamıyorum ama güzeldi canım

Hülya sen kocaelide nerdesin?

hım evet hülya sen yazmıştın işe yarıyo mu ki bu çay ,
ikizlere laf edersen sopayı da yirsin

günaydın kızlar sabah sabah kaynatmışsınız maşallah
neslihancım bi yastıkta kocayın daha nice senelere
filiz iyi haberlerle dönersin inş.
ilke geçmiş olsun bebişe
hülyacım senin kuzuyada geçmiş olsun
pınar çok geçmiş olsun
yaa kızlar poyrazın göz damlalarını akıtana kadar canım çıkıyo hiç damlattırmıyo
akşam eşimle damlatım 2saatde 1damlatmam gerkiyo bakalım nasıl damlatıtam tek başıma off yaa bebişlerimizin yerine biz hasta olalım onların hastalığı çok kötü oluyomafoldumben

kızlar günaydın biz 7de kalktık gecee pek uyumadı bizim paşa hele kendi yatağında hiç yatmıyo artık aramızda yatçakmış ortalığı ayağa kaldırıyo yatağına kyunca napçam bilmiyorum walla yamuk yumuk yatmaktan heryerim tutulmuş kahvaltısınıda yapmadı doğru düzgün aman ne bileyim nasıl olcak[QUOTE=leo7;12198102]günaydın kızlar..
yağmur 2 gündürr balgamlı öksürüyo.ne yiyo ne de beni emiyo...
balgamdan bişey yiyemiyor.dr götürdüm nezle dedi.inanmadım diğerine götürdüm oda nezle dedi...aklinialirimsmile
sadece tek kötü taraf balgam.atamıyoruz bi türlü..bazen yedirdiğimide kusuyooo..
umarım bugün daha iyi oluruzz..sizlerin uyguladığı bişey varmı balgama?**
[/QUOTE]
canım aynen benim oğluşda öyle bende kaç ayrı doktora götürdüm bi bilsen soğuk algınlığı diyolar işte bize peditus la brcanyl verdi onları kullanıyoz kulağıda iltihaplanmış damla verdi bide kulak burun boğaza götürdüm onun için ıhlamur veriyorum bolbol limonlu bie çok fazla su içiyo hiç içmediği kdr seninide öylemi

iyi geldiyse yaz bakalım canım adını doktora sorayım bi bizimkiler hiç işe yaramadı

aaa
bizde 15 ağustos 2008
nikahta 17 haziran
nikahınız batuhanın doğum günü:icecream:
ay canım kıyamam batuhanda aynı bizim walla doğru diyon kıs çingen çocuklarına bişi olduğu yok cıbıl cıbıl geziyolar olan bizim süt kuzucuklarımıza oluyo:kedi:

ne canım şurubun adı kusuyomu bu arada nasıl atıyo balgamı bizim şuruplar pek işe yaramadı sanki

hülya msj gönderdim bak
ne konuşuyonuz kız gizli gizli:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…