benimde düğün 26 temmuz doğum günüm 29 temmuz
hülya 1gün aramız varmış aslan burcusun o zaman sendeeee bende aslannn
valla ne uygularsan uygula ben eş aynıvalla canım benimkide hiçalmazdı almadıgında bisene başına kakka şimdiartık alıyo sizde deneyin çok işe yarıyo ben çok önem veriyorum onda yoktu ama ben neeettim ögrettimdelikafaduldenalkisalkisalkis:roflol:
kız filiz sende ikizler burcusunhee nedir bu ikizlerden çektigimiz
benimde düğün 26 temmuz doğum günüm 29 temmuz
hülya 1gün aramız varmış aslan burcusun o zaman sendeeee bende aslannn
kızlar ben gidiyorum size iyi sohbetler
evet tatlım doktorasagolda canım nereye doktoramıııııı
evet filiz çocuklaardan belli parmaklarında oynatıyolar beeeeee
iyi geldiyse yaz bakalım canım adını doktora sorayım bi bizimkiler hiç işe yaramadıcanım bizdede balgam var demişti.Şurup verdiler güzelim.Ama malesef adını hatırlayamıyorum.Akşam fırsat olursa yazarım.Bide ıhlamur verdim ben çok geçmiş olsun.
Buarada bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı doldurduk maşallah.
nikahınız batuhanın doğum günü:icecream:aaa
bizde 15 ağustos 2008
nikahta 17 haziran
ay canım kıyamam batuhanda aynı bizim walla doğru diyon kıs çingen çocuklarına bişi olduğu yok cıbıl cıbıl geziyolar olan bizim süt kuzucuklarımıza oluyo:kedi:günaydın kızlar bende sabahsabah melisbirini emdidigeriniemmediuyumadıda khvaltısını veremdedim sagıpda emmedigini yumurta sarısıkoydum işte sen kus hadidedim pitürlüdiyekustu busefer azmamaya yaptım dahaagzına getrimeden ögürüyoaz vermemle yine kus sabhsabh bimakine çamaşır sinirlerim çıktıuyamadım kendileriaçaaç uyyo buaralar hiçbişeyyemek istemiyo zayıfladıda belliyüzünden bende çay içiyorum işte
ya acaba üşüttümüki aman neren üşütüyo anlamadım eniyisi çingen çocukları gibi gezdirecen korudukça hasta oluyolar
fliz geçmiş olsun
leo7 sanada geçmiş olsun bilirim balgamı çok zor bizim işte öyledediler başka doktora getirdim zatüreye dönüyodedi dikkat arkadaşım
ay dünakşam kızma lastik toklardan taktım ah dalları bi yakıştı biyakıştı maşşlah ama çok inat yapana kadar canım çıktı
ne canım şurubun adı kusuyomu bu arada nasıl atıyo balgamı bizim şuruplar pek işe yaramadı sankikızlar sağolunn daha iyiyiz bugün..kahvaltısını yaptı çok az da olsa.şurubunu verdim uyuyorr..
aman ya onlar hasta olmasın biz olalım ne zormuş ya.9 aya giricez ilk kez hasta olduk.ilk olduğu için acayip yordu ve sarstı beni..neyseki allahtan çok kötü deil.şurup atmaya yardımcı oluyo balgamı..
ama yaramazlığımız yerinde ::))))
neyse kızlar bende kahvaltımı yapayım.görüşrüzz...
ne konuşuyonuz kız gizli gizli:lepi:hülya msj gönderdim bak
neymiş kız o çay söyle bizedekız özlem ben yazdım çayı ben almıştımm ya beni dövüyo biri ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?