burdayım Ayşecim de tam konuşurken sızle k.valıdem geldi.ben de doğumdan bu yana ne varsa içimde döktüm.ama yok.baktım o bambaşka telden çalıoy.bırak dedım gülin uğraşma.Alfabeye göre gidiyor sanıyordum..
Gülin pek uğramaz oldun hayırdır. Cee eee yapıp çıkıyorsun.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşallah maşallah canım iştahı iyi ama şu hastalık döneminde hiç bişey yemedi çok üzüldüm walla yemeyen çocuk çok zor allah yemeyen çocuklu annişlere sabır evrsin kolaylıklar versin inşallah
ay evet çok taklit ediyolar dimi batuhan hadiii hadiiii diyo hamileyken çok dinledim ben o şarkıyı ondanmı acabasırnaşık şey
ya neslihancım ben eline kek felan vermeye korkarım ya
ekmek veriyorumda ,
bigün bisküvi verdim şu çokoprensler varya ondan ,sonra iyi güzel yiyodu bende yanında tv bakıyordum ,kucağımda oturuyor düşün yani sonra ög ög diye bi ses geldi bi cevirdim kendime ay çocuk nefes alamıyor anlatırken bile buz gibi oluyorum,neyse cevirdim ,sırtına vurdum,göğsünün altından basınç uyguladım yok çıkmıyor parmağımı çengel yapıp ağzına bi soktum kocaman parça tam bademcikleri varya ordan çıkardım yavrum morardı resmen ay bak ağlicam yi,ne çok kötü olmuştu yaaa
Selam kızlar, merti uyuttum, benimkide artık zor uyuyor bağıra bağıra şarkı söylüyorum ancak öyle uyuyor sıpa. Bensiz hibirşey yapmıyor, oyun oynarken bile arada bir kucağıma geliyor tekrar yere iniyor. Bugün yaptığım tek şey buzdolabı silmek oldu. Yemek bile yapmadım açım pişmaniyeye karın doyuruyorum, eşim gelsin bişeyler yaparım.
çocuk olunca sürekli ilgi istiyo eşim de kızıyo yine bilgisayarın başına oturdun diye o yüzden yazamıyorum sürekli
maşallh inana kalkmayada başlamış
oh oh maşllah inana
filiz cnm ela kalkmaya 6 aylık felan başlamıştı 8 aylık yürüdü
slm kızlar...
sedacım cok gecmıs olsun canım.bır anlık dalgınlık nelere mal oluyor.ayrıca masallah kkuzumuzun boyu nekadar uzun görünüyor resımde.kac cm oldu annesı?
fılızcım nasılsın canım?ıkımz varız.benımde kız uyudu normalde bu saatte uyutmazdım ama uykusu cok geldı yarım saat kestırsın barı dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?