2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sedacım güleryüzlü eylüle

neyse ben kaçar kızlar görüşürüz tekrar sempatiksalakcinni

hoşbulduk hülya biz de dışarı çıkmıştık gezdik kızım çok mutlu oldu belki acıkır yer dedim hala aç geceden beri

Selam kızlar, merti uyuttum, benimkide artık zor uyuyor bağıra bağıra şarkı söylüyorum ancak öyle uyuyor sıpa. Bensiz hibirşey yapmıyor, oyun oynarken bile arada bir kucağıma geliyor tekrar yere iniyor. Bugün yaptığım tek şey buzdolabı silmek oldu. Yemek bile yapmadım açım pişmaniyeye karın doyuruyorum, eşim gelsin bişeyler yaparım.

maşşlah seda çok tatlı
ne güzel iyi olmuştur özlemcim neden yemiyo
evet hülya kısmet degilmiş

slm canım aynı benimkide iyice uykusu gelmedenartık uyumuyo ne oluyo bunlara bugün çıldıracaktım yine
bende yanlzızım tek başına da bişey yiyesim yok biri bişeyyapsada çagırsaya yokmu şöyle iyi kalpli

emine hoşgeldin nerelerdesin kız of canımda sıkılıyo arkadaş çagırdıda ama onuda çocugu öksürüyo ondan gidesim yok

kızlar amma çok kaynatmışsınız öyle seda sarımaşşalah kızna
kilo konusuna girmişsiniz bizde ayın 4 de 11 gircez ama 10 anca varızdır ela 1 aydır yürüyoruz
5 dakika durmaz o harakete zayıflamadığına sükrediyorumdr kilosu gayet iyi dedi takmayın kızlar kiloyo çok sağlıklı olsun yeter yürüyince emekleyince kalmaz kilo felan

ay cnm ğlen bi kapattım pcyi eşim geldi yemek topla felan akşam oldu elauyudu onunla yattım yeni kalktım 1 saat uyumuşum bende

Emine birde öğlen eşine yemek mi hazırlıyorsun, allah kolaylık versin, ben akşam bile yapamıyorum bazen.

Emine birde öğlen eşine yemek mi hazırlıyorsun, allah kolaylık versin, ben akşam bile yapamıyorum bazen.

evet canm hafta içi hergün öğlen akşamgeliyo hazırlıyorum işim bitmiyo hiç hergün değişik yemek yapmaktan cnm cıkıyo buğün mesai çıkmış evde olur normalde 1hafta sonumuz var 1gün gitti sinir oldu haftayada nöbetçi evdeyiz yinee:gitme:

D-GABBANA, filiz_111+, xxh.ydxx, olymposss, Aşk Kırıntısı
napıyonuz kızlar

öylemi canım hayırlısı olsun
bizimkide yemiyo canım normalde iki defa falan yapıyom bazn bu 3 de çıkıyo
offfff ya canım sıkılıyo hadigelin kızlar
kız kanka filizcim piknige gitin galiba heee
yok canım ama dışarı çıktık eşimle
D-GABBANA, filiz_111+, xxh.ydxx, olymposss, Aşk Kırıntısı
napıyonuz kızlar

iyiyiz canım ne yapalım
inanı bırakım babasınA GELDİM YANINIZA

KIZLAR nereye gittiniz
bizim oğlan parmaklarımızı ısırıyo
bide kendi kendine ayağa kalkıyo

çocuk olunca sürekli ilgi istiyo eşim de kızıyo yine bilgisayarın başına oturdun diye o yüzden yazamıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…