hülyaaaaaaaaaaaa sende benim gibi geri dönüşmü yaptın
çok sevindirik oldum kıss
Selam kızlar, merti uyuttum, benimkide artık zor uyuyor bağıra bağıra şarkı söylüyorum ancak öyle uyuyor sıpa. Bensiz hibirşey yapmıyor, oyun oynarken bile arada bir kucağıma geliyor tekrar yere iniyor. Bugün yaptığım tek şey buzdolabı silmek oldu. Yemek bile yapmadım açım pişmaniyeye karın doyuruyorum, eşim gelsin bişeyler yaparım.
Emine birde öğlen eşine yemek mi hazırlıyorsun, allah kolaylık versin, ben akşam bile yapamıyorum bazen.
öylemi canım hayırlısı olsunFilizcim ben çalışmıyorum evdeyim, doğumdan sonra bıraktım işi.
Kızlar mert 2 gündür çok değişti, isteklerini zğlayarak yaptırmak istiyor, yastıklara karşı inanılmaz lgisi var, yastık gördümü ağlıyor veriyorum üstünde boğuşuyor sonra kafasını yere vuru ağlıyor. Tanıyamıyorum artık, dün cinnet geçircem sandım çok zorladı beni, uyumuyorda gözleri açık sallanıyor öyle, kollarımda hamlık oldu artık.
Bizimki artık çorbadan başka bişey yemez oldu, tek yediği meyve kivi, her gün 1 tane yiyor. Tatlı şeylerle hiç arası yok, tuzluları seviyor, hergün 2 tencere çorba yapıyorum değşik değişik.
Limonu veriyorum eline şapur şupur yiyor, kabuğunu koparıp yutuyor.
yok canım ama dışarı çıktık eşimleofffff ya canım sıkılıyo hadigelin kızlar
kız kanka filizcim piknige gitin galiba heee
D-GABBANA, filiz_111+, xxh.ydxx, olymposss, Aşk Kırıntısı
napıyonuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?