maşallah melise , bugün pek kimse yok galiba
2010 haziran anneleride karışmış ama ne olduğunu anlayamadım
neyse çalışayım ben biraz
çalışan annelere kolay gelsin
Günaydın kızlar.
Sağlık ocağından geliyorum spiral olayını hallettim. Oh beee kafam rahat dünya varmış...
iyi olmuş cnm sorunsuz olur inş bende doğum sonrası hemen taktırmıştım 2 ay düzensiz ve çok geliyo sonra düzene giiyo takılması nasıl oldu zorlandın mı ayşecim
Günaydın kızlar.
Sağlık ocağından geliyorum spiral olayını hallettim. Oh beee kafam rahat dünya varmış...
ben cesaret edememiştim kızlar
muayene bile olamıyorum ki ben ağlaya ağlaya
inşallah bir kazayla karşılaşmayız
Canın acımıyorki emel. Doğumun nasıl oldu bilmiyorum ama, hamilelikteki vajinal muayene, sonda gibi şeyler mutlaka olmuştur, ona dayanan buna hayli dayanırki sinek ısırığı gibi bişey.
ay yok emel gibi benım de ödüm kopuyo gerçi benım dr mınıcık 5 dk anestezi verıyo ıstersen.ben çatı muayenesını bıle adam gibi yaptıramamıştım da yarıda kalmıştı:)
sonda içinde pazarlık yapıpı epiduralden sonra taktırmıştım canım çok tatlı benımsempatiksalakcinni
ayşe1 ay koruncaksınız cnm dediği gibi kayma olabiliyomuş ama o ihtimal herzaman varmış bide 15 gündü sanırım tam hatırlamıyorum ilişki yasaktı ben cevremden su ara spralle hamile kalan cok duydum ben korkuyom valla
hülyacım melis çok tatlı maşallah.
ayşe spiral hayırlı olsun geçmiş olsun.Benim eşim korunuyor.Bide bebeğimiz doğal doğum kontrol yöntemi zaten gık desek uyandığı için biz ailecek uyuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?