2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn herkese nasılsınız kızlar
kahvaltı yapcaz grş

Günaydın kızlar.
Sağlık ocağından geliyorum spiral olayını hallettim. Oh beee kafam rahat dünya varmış...

Günaydın kızlar.
Sağlık ocağından geliyorum spiral olayını hallettim. Oh beee kafam rahat dünya varmış...

iyi olmuş cnm sorunsuz olur inş bende doğum sonrası hemen taktırmıştım 2 ay düzensiz ve çok geliyo sonra düzene giiyo takılması nasıl oldu zorlandın mı ayşecim

iyi olmuş cnm sorunsuz olur inş bende doğum sonrası hemen taktırmıştım 2 ay düzensiz ve çok geliyo sonra düzene giiyo takılması nasıl oldu zorlandın mı ayşecim

Hiç zorlanmadım, doğum öncesi yapılan lavmana, takılan sondaya dayanan birine bu vız gelir tırıs gider. Ama benim adetim normalde zaten 10 gün sürer şimdi ne kadar sürücek bilmiyorum. Kasık ağrımda hafiften var.

ben cesaret edememiştim kızlar
muayene bile olamıyorum ki ben ağlaya ağlaya
inşallah bir kazayla karşılaşmayız

Kayma ihtimaline karşı yinede ilk 1 ay korundunuzmu kızlar, ben 1 ay korunmak gerekiyormuş dedim eşime :) kontrole gittiğimde kayma yoksa ok. dicem. Bizim mert kazayla geldi 2. ye şu durumda hazır değilim.

ben cesaret edememiştim kızlar
muayene bile olamıyorum ki ben ağlaya ağlaya
inşallah bir kazayla karşılaşmayız

Canın acımıyorki emel. Doğumun nasıl oldu bilmiyorum ama, hamilelikteki vajinal muayene, sonda gibi şeyler mutlaka olmuştur, ona dayanan buna hayli dayanırki sinek ısırığı gibi bişey.

Canın acımıyorki emel. Doğumun nasıl oldu bilmiyorum ama, hamilelikteki vajinal muayene, sonda gibi şeyler mutlaka olmuştur, ona dayanan buna hayli dayanırki sinek ısırığı gibi bişey.

ay yok emel gibi benım de ödüm kopuyo gerçi benım dr mınıcık 5 dk anestezi verıyo ıstersen.ben çatı muayenesını bıle adam gibi yaptıramamıştım da yarıda kalmıştı:)
sonda içinde pazarlık yapıpı epiduralden sonra taktırmıştım canım çok tatlı benımsempatiksalakcinni

o oluyo cnm kasık ağrısı bendede olmuştu beninmde düzenlidir ama 10 gün sürdü 3 ay felan çok geliyo bide sonra normale dönüyo bende hiç anlamamıştım takıldığını doğum yapan için zor bişey deil benbidenormal yaptım hiç bişey yanii sprall

Kızlar sizin bebeklerde babalrını görünce sizi unutuyormu, benim oğlan babası kapıdan girer girmez eli kolu dolu oluyor ona tırmanıyor, gel annem diyorum kafa saalyıp babasının omzuna saklanıyor, hep babasıyla vakit geçirmek istiyor, onlar töleranslı davrandıkları içinmi yoksa özledikleri içinmi öyleler acaba.

Valla ben sezeryan oldum ama sondada daha çok canım yandı, o masaya yatınca biraz kendini kasıyorsun ama 2 dak bitiyor. Emine sendemi sağlık ocağına gittin, kontrole gittinöi, ha birde elinle ipi kontrol ediyormusun, bana ayda bir temiz elle ipi kontrol etmemi söylediler.

ayşe1 ay koruncaksınız cnm dediği gibi kayma olabiliyomuş ama o ihtimal herzaman varmış bide 15 gündü sanırım tam hatırlamıyorum ilişki yasaktı ben cevremden su ara spralle hamile kalan cok duydum ben korkuyom valla

Benimde tatlı aslında bütün hastanelerde hemşirelere çok zorluk çıkardım herşeyde ama buna gözümü kararttım gittim, birde yalnız gidince naz yapamıyorsunuz :) Yanınızda biri olunca öff pöff diyorsunuz :)

En kolay ve en güvenilir korunma yöntemi diye geçiyor, koruması %98 miş. % 2 lik kısımdada hamile kalırsak vardır bir hayır der başımızın üstünde taşırız bebişleri ne yapalım ama benimde kuşkularım var rahatım desemde tam anlamıyla güvenemiyorum. Ama yapacak bişey yok gibi, başka türlü korunamayız, hap iğne kullanmam, eşimde korunmuyor zaten e başka çarede yok gibi.

öyle cnm banada en mantıklısı o geldi banada ebe 100 kişide 1 hamile kalıyo dedi düşün dedi az bi ihtimal ama bide kayarsa dediğin gibi 1yaşınageldiler artık olursada olur bitane daha prens veya prenses olur:)))))))))

hülyacım melis çok tatlı maşallah.

ayşe spiral hayırlı olsun geçmiş olsun.Benim eşim korunuyor.Bide bebeğimiz doğal doğum kontrol yöntemi zaten gık desek uyandığı için biz ailecek uyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…