2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neslihang+, Aşk Kırıntısı, filiz_111+
napıyonuz kızlar
hülya gözükmüyyooo

kızlar bi bakayım dedim ayşecim spiral taktırmışsın hadi bakalım hayırlı olsun hülyanın ablası glmişti heralde toparlanıolar artık belki eşi ev işini halletmiştir çok öpüyorum sizi

neslihang+, Aşk Kırıntısı, filiz_111+
napıyonuz kızlar
hülya gözükmüyyooo
Ne yapalım canım geziniyorum kk da. Bir yandanda doktor araştırması yapıyorum. Gittiğim hastanede labaratuar yanlış sonuç çıkarmış bende şüpheleniyorum ya benim oğlumada sağlıklı iken ters bişey çıkarırlarsa diye.
kızlar bi bakayım dedim ayşecim spiral taktırmışsın hadi bakalım hayırlı olsun hülyanın ablası glmişti heralde toparlanıolar artık belki eşi ev işini halletmiştir çok öpüyorum sizi

Saol canım.

bügün babam da gitti eve annemle kaldık çok fazla bişey yapmam da ne yapsam

ben annemde yiyorum yemeğimi ama evde börek yapmam lazım yoksa kociş beni boşayacakk hehe:)))

merhaba kızlar sabahtan beri okuldaydım yeni geldim eve kızım uyurken gireyim dedim ama yemek yiycez şimdi. neler yapıyosunuz?filizcim yemek tarifi arıyosun çok kolay bi tarif aldım ama bi ara müsaitken yazarım daha ben de yapmadım yapayım güzel olursa veririm tarifi

bende yaptığım yemeğimi
2010 annelrine ne olmuş öyle

karnım acıktı valla
yemek muhabbetlerini okudukçaaa
70 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğuma girdim eve geldiğimde 87 kiloydum ve şimdi 65 kiloyum sanmayınki rejim yapıyorummm hayatım bi koşuşturma içinde geçip gidiyoooo çpk yorgunummmm

kimsecikler yokkkkk

benimde doğum sonrası iştahım açıldı önceden bu kadar çok yemezdim şimdi dayanamıyom veririz inş bakalım peşlerinde koşmaktan

tamam canım bi ara yazarsın yaparım bendecokacimcoook

selam ne yapıyosunuz kızlar ben hiç giremedim bugün komşıuularım geldi ev iş derken birde dışarı çıktık evde bişeyyoktu
eminecim kankam merak etmiş sizleri çok seviyorummmm
dşi hayırlıolsun canım elanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…