2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eminecim, Neslihancım, Yasemincim sağolun kızlar,
artık bebekler için ev güvenliği, acil durumlarda ilk yardım konularına bir el atmak gerekiyor

emelcim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
kızlar bebişlerinize maşallah hepsi birbirinden tatlı
pınarcım profil resminden çok farklısın değişik çıkmışsın.
benim de boşluğum var eve geldim kızımı uyuttum yemek yedim 3 gibi geri gidecem

slm kızlar
duruya elaya ve batuşa kocaman maşallah
emelcim çok geçmiş olsun tatlım
bebeklerin hepsi aynı demekki poyrazda bulaşık makinasını açık görünce hemen koşuyolmaz:

Sağolun canlarım ,
eli sarılı yavrum, birde bandajı ısırmaya çalışıyor
doktorda iki gün ıslatmayın dedi of of

kızlar yeni topik açtım resimleri oraya ekleyelim hem takip etmiş oluruz

maşşalah cnm çok sekersiniz
teşekkürler canım

kıyamam bebeğime allahım korusun yakışıklı oğlumu çok geçmiş olsun emelim

kızlarımızın hepsi kokoş maşallah canımın içine

tatlım sarıya döndüm yine ondan değişik gelmiştir...başka resim yükliyim birde

slm kızlar
duruya elaya ve batuşa kocaman maşallah
emelcim çok geçmiş olsun tatlım
bebeklerin hepsi aynı demekki poyrazda bulaşık makinasını açık görünce hemen koşuyolmaz:

saol bitanem

ay maşallah çok tatlısın oğluşunla güzel anne , ama yine de bana değişik geldin canım

maşallah tühh tühhh elaya
ayyy
kolay gelsin canım
kızlar sizde yüklesenize bakalım büyümüşlermi presler prensesler
eve gidince yükleyelim canım bizde kuzuları
maşallah ikinize de
çok canım aşırı hemde nasıl

maşallah maşallah
nasıl yüklüyosunuz ben bilmiyorum
bende bende

kızlar ressim net en kolayı girin yükleeyin boyut 640 bişey var onu sec forumlar içinkopyala yap
kk gel cevap yazdığımız yerde dağ resmi var grafikekle diyo oray gir yazan seyi sil yapıştır yap tamm de cavapla okk

kızalr ben kaçar bebek görmeye gitcez elayla sonra ark gitcez işler duruyo yarın yaparım dursun

ne oldu emelcim geçmiş olsun ben okuyamadım
Kayra elini kesti canım, bıçağı yakalamış sıkmış elinde (

teşekkürler canım

kıyamam bebeğime allahım korusun yakışıklı oğlumu çok geçmiş olsun emelim

saol bitanem
Sağol canım arkadaşım, sizde çok tatlı çıkmışsınız resimde ana oğul ikinizde

kızalr ben kaçar bebek görmeye gitcez elayla sonra ark gitcez işler duruyo yarın yaparım dursun
Boşver canım yarın yaparsın , iyi gezmeler :)

ay gidemedim ela hanımın uyanmasını bekliyom giyindim kalkınca yemek yicek daha saat 3oluyoo çok vakitsiz uyudu ya

Bende markete gidicektim mert uyudu, çok keyifsizim. Mertin isteklerini yerine getiriyorum hala mızmız, kucağımdan inmiyor kımıl kımıl bazen çıldıracak gibi oluyorum, özellikle uyku zamanlarımız işkenceye dönüşmüş durumda.

ay maşallah çok tatlısın oğluşunla güzel anne , ama yine de bana değişik geldin canım
saol canım...eee diğer foto gençken yaşlandım şimdiii..kaydirigubbakcemile3

maşallah tühh tühhh elaya

ayyy
kolay gelsin canım

eve gidince yükleyelim canım bizde kuzuları

maşallah ikinize de

çok canım aşırı hemde nasıl

maşallah maşallah

bende bende
mersi şekerim...hallettim ama sölene sölene

mersi bitanem... :1hug:

al bende de aynısı çıldıracaktım sabah yemekmi yapıcam batuhanımı oyalıycam,balkonumu temizliycem delirecektim

al bende de aynısı çıldıracaktım sabah yemekmi yapıcam batuhanımı oyalıycam,balkonumu temizliycem delirecektim

Normal zamanda hadi idare ediyoruz ama iş yapacakken mızmızlandılarmı deliriyoruz sanırım, benimki mutfakta bulunmaktan nefret ediyor, çekmeceleri, bulaşık makinesi kurcalıyor, elini kaptırıyor sonrada ağlıyor. Her seferinde sabredecem diyorum ama olmuyor söylenmeye başlıyorum.

herkese merhaba nasılsınız kızlar

bebişlerimize 41kere maşallah çok şekerler ya

geçmişi çok okuyamamdım ama mayve konuşmuşsunuz
ben ;elma ,muz,kivi, bazen anans ve portakal veriyorum,eylül nerdeyse hergün bir portakalın suyunu içiyor ama gaz problemimiz yok şükür

sebze olarakta pırasa,kabak,havuç,brokoli,ıspanak,patates veriyorum ama hiç pörsümüş felan değil ya ben hala iyi sebze bulabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…