hülyacım melis çok tatlı maşallah.
ayşe spiral hayırlı olsun geçmiş olsun.Benim eşim korunuyor.Bide bebeğimiz doğal doğum kontrol yöntemi zaten gık desek uyandığı için biz ailecek uyuyoruz.
aynen yaaa akşam babasını görünce yüzünde ki ifade görülmeye değer.çok mutlu oluyor.zemuszemusKızlar sizin bebeklerde babalrını görünce sizi unutuyormu, benim oğlan babası kapıdan girer girmez eli kolu dolu oluyor ona tırmanıyor, gel annem diyorum kafa saalyıp babasının omzuna saklanıyor, hep babasıyla vakit geçirmek istiyor, onlar töleranslı davrandıkları içinmi yoksa özledikleri içinmi öyleler acaba.
ip miiiiiiiiiiiii ne ipi yaa tampon mu bukaydirigubbakcemile3 delikafaduldenValla ben sezeryan oldum ama sondada daha çok canım yandı, o masaya yatınca biraz kendini kasıyorsun ama 2 dak bitiyor. Emine sendemi sağlık ocağına gittin, kontrole gittinöi, ha birde elinle ipi kontrol ediyormusun, bana ayda bir temiz elle ipi kontrol etmemi söylediler.
sırnaşık şeyhülyacım melis çok tatlı maşallah.
ayşe spiral hayırlı olsun geçmiş olsun.Benim eşim korunuyor.Bide bebeğimiz doğal doğum kontrol yöntemi zaten gık desek uyandığı için biz ailecek uyuyoruz.
:roflol:nasılsınız?? kızlar...
aynen yaaa akşam babasını görünce yüzünde ki ifade görülmeye değer.çok mutlu oluyor.zemuszemus
ip miiiiiiiiiiiii ne ipi yaa tampon mu bukaydirigubbakcemile3 delikafadulden
sırnaşık şey
:dance:
:roflol:
iyiyiz pınarım sen nasılsın?yoksun ortalarda.
ben gece çay kaşığı kadar calpol veriyorum ama bu gece vermeyecem 2 gecedir verdim çünkü 1 zararı olur diye korkuyorum
Emine senin kız bu kadar yaramazken nasıl nete gireniliyorsun, benim oğlan pc yi gördümü pis pis gülmeye başlıyor, pc açıkken hayatta başka birşeyle ilgilenmez anca o uyuyorken açabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?