2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3
doğru cnm doğal doğum knt yöntemiii

aynen yaaa akşam babasını görünce yüzünde ki ifade görülmeye değer.çok mutlu oluyor.zemuszemus

ip miiiiiiiiiiiii ne ipi yaa tampon mu bukaydirigubbakcemile3 delikafadulden
sırnaşık şey

:dance:
nasılsınız?? kızlar...
:roflol:
iyiyiz pınarım sen nasılsın?yoksun ortalarda.

kızlar elanın 2. dişi çıktı daha doğrusu cıkmış üstten bekliyoduk ağzını açmıyodu ama üst uca kadar inmiş buğün yarın patlar sanırım çok mız mız sabahtan beri bişey yemedi diş jeli süreyim dedim bi baktım alta 2 diş olmuş bayada çıkmış cadı hiç göstermiyooo

hayırlı olsun benim kızımında ikinci dişi çıktı alttan.diş jeli hangisini kullanıyorsun canım bide günde kaç kez acaba?

calpolun cnm calpol verdim çok ağladı yeni jel ertki etti sanırım şimdi biraz daha iyi ama yemedi bişey uyumadıda

t biçiminde bir cisim ucunda ip var, riayı çıkarırken ipi asılıp çıkarıyorsun zaten, ip 1 cm den uzunda kayma olurmuş.

ben gece çay kaşığı kadar calpol veriyorum ama bu gece vermeyecem 2 gecedir verdim çünkü 1 zararı olur diye korkuyorum

Diş jeli dentinoks var bende ama sürmüyorum çok gerekmedikçe doktorlar önermiyor ağlasa sürerdim. ışdahsızlığını dişe bağlıyorum zaten.

Emine senin kız bu kadar yaramazken nasıl nete gireniliyorsun, benim oğlan pc yi gördümü pis pis gülmeye başlıyor, pc açıkken hayatta başka birşeyle ilgilenmez anca o uyuyorken açabiliyorum.

Emine senin kız bu kadar yaramazken nasıl nete gireniliyorsun, benim oğlan pc yi gördümü pis pis gülmeye başlıyor, pc açıkken hayatta başka birşeyle ilgilenmez anca o uyuyorken açabiliyorum.

cnm bilgisayar mutfak masasının üzeerinde iş yaparken felan bakıyorum devamlı acık geneldee ortada durdurmaz cnm şimdiuyudu çok ağladıı yavrum

bende mecbur kalmadıkca ilaç vermiyorum hele jel nerde olduğunu bile zor buldum sürmüyorum öyle devamlıı
benim görümcem mız dese ilaç verdi her zaman çoçukkaç kutu antibiyotik bitirdi geçmedi hastalığı hasata oluncada bağışıklık kazandı herhalde biz ordayken ela mızırdasa getir fitil sokalım hemen derdi ben çok ağlamadığı yada ateş çok çıkmadığı taktirde vermem ilaçç

tşk kızlar evet dişlerimizin kımetini bilmiyoz gercekten

Ya kızlar ben bugün antibiyotiği vermeyi unutmuşum uyuyor kalkınca vereyim değilmi, zaten yarın doktora gidicez ama eşim büyük ihtimal şehir dışına çıkacak hastane uzak nasıl gidicem bilmiyorum ağır kaldırmamam lazım zaten, ablamda hamile annem hasta gidemez ay ne zormuş kimsesizlik.

ılaç bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyor belli bir süre sonra o ilaçda fayda etmeyip dozu yükseltiliyor, bende ilaçdan yana değilim ama bazıları çerez gibi yutturuyor. Benim arkadaş merti ağlarken görse ağrı kesici içir der hemen, son çare olarak içiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…