2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar benim kızımında 2.dişi çıktı hiç sallamıyorsunuz bir hayırlı olsun demediniz küstüm size

günaydın kızlar benim kızımında 2.dişi çıktı hiç sallamıyorsunuz bir hayırlı olsun demediniz küstüm size

günaydın canım
ayyy öylemi hayırlı olsun canım okumadık demekki dün diş haberi veren emineydi başka okumadım ben kusura kalma tatlım
tekrar hayırlı olsun
teyzesi bizimde 4. dişimiz çıkıyo
:teytey:

gözünüz aydın canım.hayırlı olsun.buarada hayırlı cumalar.

benim takvim neden olmuyo ya hamileyken yapmıştım kk ticker.factory den yaptığımı kabul etmiyo
siz nerden yaptınız

dediğin yerden yaptım olmadı neyse sonra uğraşayım bari kızım da uyandı bugün bakalım yiyecek mi

ağrı yapıyor sanırım eli sürekli ağzında bişey yemek istemiyor ama benimki sürekli böyle.oynaya zıplaya yediriyorum işte.Uyumasına yakın mama tıkıyorum.Sütümde ne kadar çıkmışsa veriyorum.Öyle yatıyor ama çok huzurlu değil.10.aya geldik diş yoktu.Şimdi üst dişleride şiş şiş onlarda gelecek sanırım.Yavrum birden şu diş olayını kapatim diyor maşallah

aynen canım bizimki de zar zor hep karşısında şaklabanlıklar yaparak yediriyoz

günaydın kızlar dişi çıkanların dişleri hayırlı olsun
daha bizde diş yok yaa tek biz kaldık heralde
kızlar bebişleri kaç gün arayla banyo yaptırıyosunuz
ben 2güne 1yaptırıyorum bazen hergünde oluyo
zaten poyrazda banyoyu sviyo çıkarken ağlıyo çıkmıcam diye
neyse ben poyrazın mamasını yediriyim gelirim birazdanzemuszemus

slm kızlar biz yarın taşınıyoruz internet her an kapana bilir sizleri çok özleyecem inş çabuk açılır kendinize iyi bakın
filizim eminecim neslihan ayşe emel semra aklıma daha gelmeyen ler beni unutmayın

kızlar sabah erkenden çıktık eşimde evdeydi buğün araba koltuğu alcaktık bi markette indirim varmış 99 lira ama alamadık kalmadı çünkü kalmadı 5 taneymiş zaten ordan sağlık ocağına gittik elanın aylık knt yarın 10 bitip 11 den gün alıyoz ela 76cm çıktı kilo 11 maşşalah iyi dediler ordan doktora kan alındı 2 de sonuç alcaz bakalım ne çıkcak

herkese günaydınnnn dişi çıkan yavruların incileri hayırlı olsunnn maşallah kuzucuklaraaaaa ela ma da maşşallah çok iyi boyu kilosu

neslihan dişiniz hayırlı olsun cnm bende geçmişim sanırım görmeden

HAYIRLI OLSUN CANIM BZİMKİNİNDE 5. DİŞİ IKIYOR AMA ZOR ÇIKACAK BELLİ.

uNUTURMUYUZ HAYATIM BİZ UNUTSAKDA SEN UNUTTURURMUSUN HİÇ lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…