2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Filizcim Aleykümselam sende bizden söyle bir daha konuştuğunda
hani senin telefonun yoktu kullanmıyordun?

Elif hoşgeldin canım aramıza, Allah bağışlasın evladını

tatlım sen kimsin
ayyy biz pepee yi çok seviyoz
hemen aramıza katıl
tanıştığımıza adıma söyleyeyim çok çok memnun oldum
ana bide izmirlisin neresi canım

filizcim aleykümselam sende bizden söyle bir daha konuştuğunda
hani senin telefonun yoktu kullanmıyordun?

Elif hoşgeldin canım aramıza, allah bağışlasın evladını

as canım
eşim elazığa gidince başka çare kalmadı canım kullanmak zorunda kaldım eşim halen elazığ da okuyor ben bilecikteyim ayrı olunca mecburen tatlım

güzelim dişten falandır
çok çok geçmiş olsun

tatlım sen kimsin
ayyy biz pepee yi çok seviyoz
hemen aramıza katıl
tanıştığımıza adıma söyleyeyim çok çok memnun oldum
ana bide izmirlisin neresi canım

Teşekkür ederim, ben de çok memnun oldum. Kızım pepee yi gördüğünde dizlerinin üstünde yaylanarak ellerini çırpıyor, çok seviyor, o yüzden ben de bu ismi aldımalkisalkisalkis İzmir merkez

teşekkür ederim, ben de çok memnun oldum. Kızım pepee yi gördüğünde dizlerinin üstünde yaylanarak ellerini çırpıyor, çok seviyor, o yüzden ben de bu ismi aldımalkisalkisalkis izmir merkez

benim oğlumda çok seviyo saatlerini ezberledik o saatte açıyoz bağırıyo pepee ye gel diye alkış yapıyo ona

benim oğlumda çok seviyo saatlerini ezberledik o saatte açıyoz bağırıyo pepee ye gel diye alkış yapıyo ona

Mesaj yazmaya alışana kadar biraz zamn geçecek herhalde pek hızlı değilim
Biz bir de gece bahçesine bayılıyoruz, hiç kıpırdamadan 5-10 dkika izleyebiliyor

pepee hoşgeldin canım.

Emelcim geçmiş olsun.Umarım önemli bişey değildir

pepe hangi kanalda çıkıyor kaçta çıkıyor kızlar bende oğluma izleteyim.

Bu arada hoşgeldin pepe bende ayşe oğlumun ismi mert.

Emel geçmiş olsuın canım, akşam bir acile götürün bakalım ne diyecekler umarım kötü bir şey yoktur.

BBende sosyete pazarına gidecektim ama mert bir türlü kalkmadı uyuyor akşam serinide çıktı giyindim hazırlandım beyefendinin uyanmasını bekliyorum.

mesaj yazmaya alışana kadar biraz zamn geçecek herhalde pek hızlı değilim
Biz bir de gece bahçesine bayılıyoruz, hiç kıpırdamadan 5-10 dkika izleyebiliyor
alışırsın canım
pepe hangi kanalda çıkıyor kaçta çıkıyor kızlar bende oğluma izleteyim.

Bu arada hoşgeldin pepe bende ayşe oğlumun ismi mert.

merhaba, hoşbulduk. Trt çocukta yayınlanıyor. 12 buçuk gibi, başka saatlerde de var ama tam bilmiyorum

tatlım gece bahçesini de deliksiz izliyo
pepee 11,25 12,40 19,55
gece bahçesi 12,30 20,30

Sağolun kızlar,
akşam yıkarken ağladı çok, ağzına su kaçtı herhalde ondan mikrop kaptı birde gece çok açıyor üstünü uyku tulumuda istemiyor üşüyor galiba
bakalım bu akşamki durumunada ona göre götürcez

alışırsın canım

tatlım gece bahçesini de deliksiz izliyo
pepee 11,25 12,40 19,55
gece bahçesi 12,30 20,30

Eşim her izleyişinde bunu sürekli izleyen aptal olur diyor.:1rolleyes: Bir de Upsy daisy nin Iggle Piggle ı öpmesinden hiç hoşlanmıyor

pepe hoşgeldin ben emine kızımın adı ela
kızlar eşim gelmiş maç yapcakmış forma arattı işimin arsında elada yatğın üstündeydi
sen bak ben yazlıklara bakayım dedim oda gelmiş yanıma ela gözümüzünönünde düştü allahtan bişey olmadı ellerinin üzerine düştüü ağladı baktım knt ettim yok bişey işimin arasında bide o çıktıüstüne ela düştü kızdımm baya bitti işim akşama yapcaklarım var kurabiyeyle pasta kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…