2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bizimkide giymiyo uyku tulumunu
Eşim her izleyişinde bunu sürekli izleyen aptal olur diyor.:1rolleyes: Bir de Upsy daisy nin Iggle Piggle ı öpmesinden hiç hoşlanmıyor

yok canım zaten uzmanlar bebeklere tekrar tekrar anlatın diyo ya tekrar tekrar izlesin sorun yok

emelcim cnm inş bişey yoktur tatlım knt edin 6 geçince demişti getirin demişti dr bize dişte yapar tatlım ishal

Hoşbulduk, sağol. Sana da geçmiş olsun. Gözümüzün önünde olmaları bir şey değiştirmiyor. O kadar hızlı hareket ediyorlar ki küçük kazalar kaçınılmaz oluyor.

sağol tatlım, bu arada emel benimde ismim
oğluşum yusuf kayra

Geçmiş olsun canım, çok şükür bişey olmamış elamıza
sen yinede takip et uykulu görünürse birde kusarsa doktora götürün

emelcim cnm inş bişey yoktur tatlım knt edin 6 geçince demişti getirin demişti dr bize dişte yapar tatlım ishal
3 olmuş canım bakalım bu akşam nolcak
kaynanama pirinçli sebze püresi varya bebelac evde vardı onu yedir dedim
pirinç ishali keser derler ya

slm kızlar
elif hoşgeldin tatlım ben semra oğlum poyraz
emel geçmiş olsun canım
eminecim artık çok hareketliler böyle kazalar ister istemez oluyo işte neyseki bişey olmamış geçmiş olsun
kızlar poyrazın ishali arttı dr bi ilaç vermişti sabah akşam verilmesi gerekiyo sabah verdim ama bi faydası olmadı patates pirinç denedim onlarıda yemedi yarım muz yedi napıyım şimdi ben ne yedirsem geçer hee bide bizim hiç dişimiz yoktu sabah baktım üstten çıkacak gibi baya beyazlamış ondan olurmuki ay napsam şaşırmış durumdayım bi yapıyo üst baş batıyo sabahtan beri 7kere üst değiştirdim.

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Geçmiş olsun, belki ilaç bir kaç kullanımdan sonra etki edecektir. Su kaybından dolayı bol su içirsen iyi olur.

Slm kızlar döndüm evi taşıdık işlerim nerdeyse bitti ama canımda çıktı çok zorya melisde kimseyle durmadı bana gelecekmiş yakamdan ayrılmıyo bi haller oldu hepinizi çok özledim sagolsun filizcigimde aradı hepinize yeniden merhab a

Hoşgeldin hülya gözünaydın işleri bitirmişsin

günaydın kızlar herkese iyi günler.

günaydın kızlar dün annemi yolcu ettik:gitme: ev bomboş kaldı ceylin de çok alışmıştı. umarım herkes iyidir.
semra57 canım isal muhtemelen dişten olmuştur ceylinde oldu isal 2 gün sürdü ve iştahsızdı patates muz hiç birini yemedi diş patlayınca geçti.ilaçlaı varsa içir mutlaka.
ceylinde yürümeye başladı sayılır 5-6 adım gidiyo bayılıyo yürümeye hep yürümek istiyo çok yoruyor beni artık uyanıkken 5 dk oturamıyorum

hoşgeldin kankam

Hoşgeldin hülya gözünaydın işleri bitirmişsin

günaydın kızlar herkese iyi günler.

günaydın neslihancım

haşlanmış patatesde keser ishali emel dene istersen.
sağol canım kesti, pirinçli patatesli havuçlu püre yedirmiş kaynanam

Semracım bizim kesildi ishali herhalde dişten,
çok geçmiş olsun poyrazada , bu pirinçli sebze püresini bir dene istersen benim oğlum seviyor tadınıda ,inşallah yer poyraz kuzusuda

Hoşgeldin Hülyacım

Anneannenize Allah kavuştursun canım,
yürürmüşte maşallah prensese

Günaydın kızlar nasılsınız?
ben yine uykusuzum , 5 te kalkıyor 2 gündür 7buçuğa doğru zor zar uyuyo ben çıkıyorum
alışkanlık haline getirdi klava:
bide herşeye sinir oluyorum bu ara, adet öncesi sendromum var
çok gerginim, çok yağmurlu havada

günaydın canım
canım dün ve önceki gün bizimkide öyleydi
12 de uyuyordu o da zar zor 5,30 da uyanıyodu
maşallah bugün 7 de uyandı
bizimki diştendi sanırım
bursada da yağmur var demi buraya da akşamdan beri yağmur yağıyor

Herkese günaydın! Biz güne güzel başladık. Kızım ağlamadan uyandı ve kahvaltısını bitirdiÇok mutluyum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…