valla canım bizimkide giymiyo uyku tulumunuSağolun kızlar,
akşam yıkarken ağladı çok, ağzına su kaçtı herhalde ondan mikrop kaptı birde gece çok açıyor üstünü uyku tulumuda istemiyor üşüyor galiba
bakalım bu akşamki durumunada ona göre götürcez
Eşim her izleyişinde bunu sürekli izleyen aptal olur diyor.:1rolleyes: Bir de Upsy daisy nin Iggle Piggle ı öpmesinden hiç hoşlanmıyor
pepe hoşgeldin ben emine kızımın adı ela
kızlar eşim gelmiş maç yapcakmış forma arattı işimin arsında elada yatğın üstündeydi
sen bak ben yazlıklara bakayım dedim oda gelmiş yanıma ela gözümüzünönünde düştü allahtan bişey olmadı ellerinin üzerine düştüü ağladı baktım knt ettim yok bişey işimin arasında bide o çıktıüstüne ela düştü kızdımm baya bitti işim akşama yapcaklarım var kurabiyeyle pasta kaldıı
sağol tatlım, bu arada emel benimde ismimgeçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, çok şükür bişey olmamış elamızapepe hoşgeldin ben emine kızımın adı ela
kızlar eşim gelmiş maç yapcakmış forma arattı işimin arsında elada yatğın üstündeydi
sen bak ben yazlıklara bakayım dedim oda gelmiş yanıma ela gözümüzünönünde düştü allahtan bişey olmadı ellerinin üzerine düştüü ağladı baktım knt ettim yok bişey işimin arasında bide o çıktıüstüne ela düştü kızdımm baya bitti işim akşama yapcaklarım var kurabiyeyle pasta kaldıı
3 olmuş canım bakalım bu akşam nolcakemelcim cnm inş bişey yoktur tatlım knt edin 6 geçince demişti getirin demişti dr bize dişte yapar tatlım ishal
slm kızlar
elif hoşgeldin tatlım ben semra oğlum poyraz
emel geçmiş olsun canım
eminecim artık çok hareketliler böyle kazalar ister istemez oluyo işte neyseki bişey olmamış geçmiş olsun
kızlar poyrazın ishali arttı dr bi ilaç vermişti sabah akşam verilmesi gerekiyo sabah verdim ama bi faydası olmadı patates pirinç denedim onlarıda yemedi yarım muz yedi napıyım şimdi ben ne yedirsem geçer hee bide bizim hiç dişimiz yoktu sabah baktım üstten çıkacak gibi baya beyazlamış ondan olurmuki ay napsam şaşırmış durumdayım bi yapıyo üst baş batıyo sabahtan beri 7kere üst değiştirdim.
hoşgeldin kankamSlm kızlar döndüm evi taşıdık işlerim nerdeyse bitti ama canımda çıktı çok zorya melisde kimseyle durmadı bana gelecekmiş yakamdan ayrılmıyo bi haller oldu hepinizi çok özledim sagolsun filizcigimde aradı hepinize yeniden merhab a
Hoşgeldin hülya gözünaydın işleri bitirmişsin
günaydın kızlar herkese iyi günler.
sağol canım kesti, pirinçli patatesli havuçlu püre yedirmiş kaynanamhaşlanmış patatesde keser ishali emel dene istersen.
Semracım bizim kesildi ishali herhalde dişten,slm kızlar
elif hoşgeldin tatlım ben semra oğlum poyraz
emel geçmiş olsun canım
eminecim artık çok hareketliler böyle kazalar ister istemez oluyo işte neyseki bişey olmamış geçmiş olsun
kızlar poyrazın ishali arttı dr bi ilaç vermişti sabah akşam verilmesi gerekiyo sabah verdim ama bi faydası olmadı patates pirinç denedim onlarıda yemedi yarım muz yedi napıyım şimdi ben ne yedirsem geçer hee bide bizim hiç dişimiz yoktu sabah baktım üstten çıkacak gibi baya beyazlamış ondan olurmuki ay napsam şaşırmış durumdayım bi yapıyo üst baş batıyo sabahtan beri 7kere üst değiştirdim.
Hoşgeldin HülyacımSlm kızlar döndüm evi taşıdık işlerim nerdeyse bitti ama canımda çıktı çok zorya melisde kimseyle durmadı bana gelecekmiş yakamdan ayrılmıyo bi haller oldu hepinizi çok özledim sagolsun filizcigimde aradı hepinize yeniden merhab a
Anneannenize Allah kavuştursun canım,günaydın kızlar dün annemi yolcu ettik:gitme: ev bomboş kaldı ceylin de çok alışmıştı. umarım herkes iyidir.
semra57 canım isal muhtemelen dişten olmuştur ceylinde oldu isal 2 gün sürdü ve iştahsızdı patates muz hiç birini yemedi diş patlayınca geçti.ilaçlaı varsa içir mutlaka.
ceylinde yürümeye başladı sayılır 5-6 adım gidiyo bayılıyo yürümeye hep yürümek istiyo çok yoruyor beni artık uyanıkken 5 dk oturamıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız?
ben yine uykusuzum , 5 te kalkıyor 2 gündür 7buçuğa doğru zor zar uyuyo ben çıkıyorum
alışkanlık haline getirdiklava:
bide herşeye sinir oluyorum bu ara, adet öncesi sendromum var
çok gerginim, çok yağmurlu havada
herkese günaydın! Biz güne güzel başladık. Kızım ağlamadan uyandı ve kahvaltısını bitirdiçok mutluyum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?