2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar napıyonuz sabah 2 saat içinde evi temizledim 2 çeşit yemek yaptım hazırlanıp okula gittim akşama kadar okulda canım çıktı eve geldim.kızıma bi çeşit çorba yapmıştım bugün de yemiş allaha şükür ama sevgili kaynanatör yanına bi çeşit daha yapıyım dememiş akşama kadar hiçbi işi de yok ay nasıl sinirlendim kızdım ben de sabah da gerilmiştik gıcık ya hiiiç aklına gelmez aylar oldu hadi evi geçtim kızıma bi tas çorba yapmak aklına gelmiyo.çok beceriksiz ya seneye bakıcı tutcaz heralde
siz neler yaptınız bayan merak aynı benim kzızmı anlatıyon iştah bakımından

never canım şimdi gördüm ama sen çıkmışsın.ezogeline benze bişey yapıyım dedim ama tadını tutturamadım.1 er kahve fincanı mercimek , bulgur , pirinç kaynattım.öncesinde un ve salçayı kavurdum.ama pirinci çok geldi yaparsan az yap kızım da beğenmiş.

Devlet memuru değilidn herhalde.özel sektörde çalışsam ben de ayrılırdım.

haklısın inasana para asıl yaşlılıkta lazım bence.bi de onlar en gec 4sene kreşe başlıycak sonra okul vs derken buyuyp gıdecekler bız el elde baş başda kalıcaz.

Ya havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.

ben d eçorbalarına koyuyorum ya da soyup eline verıyorum kemırıyo.

idrar tahlili yaptırdınız mı peki?

ben çarşaflarımı katlaypta atıyorum makinaya o zaman hiç kırışmıyor aklınızda bulunsun
e temizlenıyo1 mu öyle katlı koyunca?

hoşgeldin canım.Derin de maşallah non stop kudurma peşinde.

]

Selam kızlar, bende merte balık yaptım yedi, salata suyuna bayıldı, bizim yediklerimizden veririsem yiyor ama kendine yapınca az yiyor sanırım yağlı tuzlu şeyler hoşuna gidiyor. Eşimde organik yumurta getirmiş ama yemiyor kandırarak ağzına sokuyor eliyle alıyor, bende yağda pişirdim biraz yedi.

Eşim il il geziyor,nereye giderse herşeyin organiğini getiriyor, bu seferde arı poleni, arı sütü, karadut şurubu sipariş etmiş içir diyo, neye iyi gelir 10 aylık çocuğa içirilirmi bilginiz varmı, pek vermek istemiyorum çocuğa ağır gelir diye.

günaydın annişler
nasılsınız bakalım
ben uykusuzluktan geberiyom
saat 2 den beri ayaktayım

neyse konşunun kızı okuldan gelsin ona yaptırıyım ilgin için teşekkürler
ne demek tatlım

canım arı sütü ve polen için çok erken 1 yaşından önce verilmeyecek diye biliyom bende gaz için bi ara araştırmıştım gaza arı poleni iyi geliyomuş ama 1 yaşından önce vermeyin diyolar

GÜnaydın kızlar

ayŞecım bal benzerı Şeylerı 1 yaŞından Önce verme.zaten az kaldı 2 aydan az.

Kızlar bugÜn bır ıŞ gÖrÜŞmesıne gıdeceĞım.ama bu ıŞyerı evıme Çok yakın.ÇalıŞma Şartları da daha ıyı.en fazla 20-25 dk.Şuan ÇalıŞtıĞım yer nerdeyse 1 saat uzaklıkta bu yÜzden eĞer mÜmkÜn olursa burda ıŞe gırmek ıstıyorum.bugÜn 5 de gÖrÜŞmem var.ınŞallah ıyı geÇer.kızıma daha yakın olurum.nolur dua edın.daha erken bebeĞıme kavuŞurum

gülincim saol cnm bir tek sen yazmışssın bana.1 ay girmedik hemen unutulmuşuz walla.kmse selam bile vermedi.nasıl derin,iyileştimi?yağmur çok fena oldu ya..tam bir canavar..neyse bugün çok işim var görüşrüz.öpüorum vcnm..

cnm ben görmedim çok giremiyom girsemde okuyorumela rahat vermiyooo nasılsın iyimisinn

cnm inş hersey istediğingibi olurr

eminecim merhaba tatlım.amin saol canım benim

ilkecim ben seni görmedim selam verirdik yoksa facede gördüm yağmur çok yaramaz olmuş Allah ım korusun

İnşallah olur canım, dualarım seninle

Canım ben acele okuyorum görmemişim darılma tatlım
facede bende gördüm akşam ve yazdım

bence ağır gelir canım verme daha

Günaydıın kızlar, nasılsınız bugün?
yusuf kayrayı emzirdim çıktım sabah , zil çalmış, sağlık ocağından gelmişler
hane halkı taramasıymış, sabahın köründe taramamı olur
bari makul saatte gelin uyanmış çocuk
çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…