Benim oğlum 9700 gr. Benimki ek gıdayı red ediyor ama sütüm yarıyor galiba, hergünde kaka yapar.
Bizimki pütrülü yiyor ama eskisi gibi işdahlı değil, hastalıktan sanırım.
Emine çok titizsin, vala bravo ben 1 aydır ilk bugün balkon yıkadım :) Ütüde sadece eşim ve benimkileri yaparım oda gömlek pantolon.
Ben asla cesaret edemem, sanırım uclarından aldırıcam.
Benimkisinin bagırsaklarıda düzenli degil iki üç gün kaka yapmazsa ertesi gün bir günde üç dört defa yapar
Benim oğlum 9700 gr. Benimki ek gıdayı red ediyor ama sütüm yarıyor galiba, hergünde kaka yapar.
Bizimki pütrülü yiyor ama eskisi gibi işdahlı değil, hastalıktan sanırım.
Emine çok titizsin, vala bravo ben 1 aydır ilk bugün balkon yıkadım :) Ütüde sadece eşim ve benimkileri yaparım oda gömlek pantolon.
Ben asla cesaret edemem, sanırım uclarından aldırıcam.
Benimkisinin bagırsaklarıda düzenli degil iki üç gün kaka yapmazsa ertesi gün bir günde üç dört defa yapar
Bağırsak düzenleyici şurup kullandınmı, bizimki 7-8 günde bir yapardı doktorum şurup verdi, dubhalac.
Ben hergün 1 tatlı kaşığı kadar kayısı püresi veriyorum çok düzenli yapıyor.Hem karaciğeri güclendiriyormuş.
Devlet memuru değilidn herhalde.özel sektörde çalışsam ben de ayrılırdım.canım ya çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öyle düşünüyorum eğer eşinin maaş durumu iyiyse ayrılma imkanın varsa ücretsiz izin vs. ayrıl ilk 3 yaş hem beyin hem kişisel gelişim açısından çok önemli. imkanın varsa eğer ayrıl. ben edebiyet öğretmeniyim en az 2 sene daha çalışmayı falan düşünmüyorum belki de hiç çalışmam bilmiyorum ama ilk 3 sene çalışmak yok benim için
normal beşik canım daha salananlardan bizim oğlan sallanmadan uyumadığı için
canım maliyede memurum teknik elemanım burada işler çok çok yoğun değil
ay beşik çok tehlıkeli canım ya kocaman oldular.bı karyola alsanız.derin sabah uyandığında korkuluklarına tutunup kalkıyo ayağa ya da kalkıp oturuyo yatağında.
:
Kızlar memuriyetinizi yakmayın, özel sektörde çalışsanız bugun ayrıl 3 yıl sonra gir ama, devlet memuru olmak kolaymı, ilerde bırakmadığınız için çok çok memnun olacaksınız, Hayatın ne getireceği belli olmuyor, evlatlarımız yarın birgün evlenince kendimizle başbaşa kalıcaz, o yüzden bence karamsar düşünmeyin.Ben memur olsam asla bırakmam.
Ya havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.
hemde nasıl bir yemeyende bende var maalesef bagzen agzını sıktırıp zorlana yutturuyorum o derece aç dolaşıyor ama haberi yok bende deli oluyorum yemeyince senin bebişin kaç kilo benim kız ayın 25şinde 10 ayını dolduraca k ve sadece 6.700gr çok zayıf ve yemiyor
e temizlenıyo1 mu öyle katlı koyunca?ben çarşaflarımı katlaypta atıyorum makinaya o zaman hiç kırışmıyor aklınızda bulunsun
herkese selam uzun zamandır yoktum.izmirdeydm.
ewime geldim sonunda.temizlik,çamaşır derken anca bakabildim.
geçmişi okumadım okuyamamda zamanım yoksempatiksalakcinni..
yağmur hanım dur durak bilmiyor.canıma okuyor.şimdilik bu kadar buralardayım.hepinizi öptük..
ne demek tatlımneyse konşunun kızı okuldan gelsin ona yaptırıyım ilgin için teşekkürler
Eşim il il geziyor,nereye giderse herşeyin organiğini getiriyor, bu seferde arı poleni, arı sütü, karadut şurubu sipariş etmiş içir diyo, neye iyi gelir 10 aylık çocuğa içirilirmi bilginiz varmı, pek vermek istemiyorum çocuğa ağır gelir diye.
gülincim saol cnm bir tek sen yazmışssın bana.1 ay girmedik hemen unutulmuşuz walla.kmse selam bile vermedi.nasıl derin,iyileştimi?yağmur çok fena oldu ya..tam bir canavar..neyse bugün çok işim var görüşrüz.öpüorum vcnm..
GÜnaydın kızlar
ayŞecİm bal benzerİ Şeylerİ 1 yaŞından Önce verme.zaten az kaldı 2 aydan az.
Kızlar bugÜn bİr İŞ gÖrÜŞmesİne gİdeceĞİm.ama bu İŞyerİ evİme Çok yakın.ÇalıŞma Şartları da daha İyİ.en fazla 20-25 dk.Şuan ÇalıŞtıĞım yer nerdeyse 1 saat uzaklıkta bu yÜzden eĞer mÜmkÜn olursa burda İŞe gİrmek İstİyorum.bugÜn 5 de gÖrÜŞmem var.İnŞallah İyİ geÇer.kızıma daha yakın olurum.nolur dua edİn.daha erken bebeĞİme kavuŞurum
İnşallah olur canım, dualarım seninleGÜnaydın kızlar
ayŞecİm bal benzerİ Şeylerİ 1 yaŞından Önce verme.zaten az kaldı 2 aydan az.
Kızlar bugÜn bİr İŞ gÖrÜŞmesİne gİdeceĞİm.ama bu İŞyerİ evİme Çok yakın.ÇalıŞma Şartları da daha İyİ.en fazla 20-25 dk.Şuan ÇalıŞtıĞım yer nerdeyse 1 saat uzaklıkta bu yÜzden eĞer mÜmkÜn olursa burda İŞe gİrmek İstİyorum.bugÜn 5 de gÖrÜŞmem var.İnŞallah İyİ geÇer.kızıma daha yakın olurum.nolur dua edİn.daha erken bebeĞİme kavuŞurum
Canım ben acele okuyorum görmemişim darılma tatlımgülincim saol cnm bir tek sen yazmışssın bana.1 ay girmedik hemen unutulmuşuz walla.kmse selam bile vermedi.nasıl derin,iyileştimi?yağmur çok fena oldu ya..tam bir canavar..neyse bugün çok işim var görüşrüz.öpüorum vcnm..
bence ağır gelir canım verme dahaEşim il il geziyor,nereye giderse herşeyin organiğini getiriyor, bu seferde arı poleni, arı sütü, karadut şurubu sipariş etmiş içir diyo, neye iyi gelir 10 aylık çocuğa içirilirmi bilginiz varmı, pek vermek istemiyorum çocuğa ağır gelir diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?