2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece mert emmeye kalkmış, bende banyodaydım, ağlamış babası kucağına almış haliyle uykusu açılmış sonra salıncağına yatırdım gıcırdadı aşağıakilere ses gidiyor diye eşimle tartıştık, battaniyede sallattırdı, gece 12 den sonra saç kurutma mak. bile açtırmıyor, bugün sallamalı beşik alacakmış 500 tl ye, seslenmedim, uyumaz biliyorum salıncakta zor uyuyor beşikle uyurmu çocuk, bana çok sallıyorsun salak etcen çocuğu diyor, buyur kendin uyut yavaş sallayarak dedim, ben nasıl uyutuyum belki emecek dedi sıvıştı.

merhaba haziran anneleri..benim de sizinkilerin ayında bi oğlum var...iştahsızlıktan çoğu anne gibi şikayetçiyim...iştah şurubu...iştah açıcı vitamin ya da balık yağı vs kullanan var mı? drum bunlara tamamen karşı...doğal yoldan alınması taraftarı...ama çocuk yemiyorsa havadan alacak değil ya...

canım inan da iştahsızken ben minadeks kullandım

benim doktor minadeks 1 yaşından sonra dedi.çinko eksikliği olabilir.zinco verin demişti.

minadeks iştahmı açıyor?
kızlar benim oğlum örneğin dün
7 de emzirdim çıktım
10da ballı sekiz tahıllı içine 110 ml. kadar anne sütü, 1 tatlı kaşığı labne peyniri
biraz tereyağı bu bulamacı yedi, yumurta sarısını portakal suyuyla ezmiş annem onu yemiş,
1 tatlı kaşığıda pekmez yedi
tabi bunları zorla bir saat uğraştırarak yiyor
1 -2 gibi yoğurdun içine muz ezmiş annem onunda yarısını yemiş
5 gibide bir kase kıymalı mercimek çorbası yedi
gecede emdi uyudu
muhallebi yaptım yemedi
azmı kızlar sizce?
iştah şurubu falan alayımmı?

tatlım maşallah daha ne olsun ben kullanmıyom iştahsızken kullanıyodum
bıraktım şimdivereliniortak

emelcim yusuf kayranın kilosu ne kadar cnm kahvaltı çok gibi geldi ben 8 tane cici bebe labne pekmez yumurta arada 2 kaşık kaşık mamasıı

kızlar saolunn bende dedim unutlduldukmu***ohaoldumsmile
bizim doktorumuz.günde en fazla 4,5 öğün yiyecek dedi.
mesela sabah 10 da kahvaltı.2 gibi çorbası..4,5 gibi yoğurt yada meyve.
8 de muhallebi yada yemekde ne varsa,gecede 11 gibi gece muhallebisi.
biizim menümüz böyle.kesinlikle emzirme yemeklerden sonra çay niyetine olcak dedi.
yağmur bi tek sabah kalktığı zaman emiyo..yemeklerden sonra doyduğu için istemiyo..
balık ne weriosunuzz bugün alıcm??**

emelcim yusuf kayranın kilosu ne kadar cnm kahvaltı çok gibi geldi ben 8 tane cici bebe labne pekmez yumurta arada 2 kaşık kaşık mamasıı
cicibebe yemiyor kesinlikle canım, anne sütü alsın diye mecburen anne sütüne karıştırıyoruz yoksa biberon kesinlikle almıyor
çok değil aslında yarım kase falan oluyor
kilosuda 10 kilo 500 gr. canım 11.ayı doldurmak üzereyiz maşallah kuzuma

tatlım maşallah daha ne olsun ben kullanmıyom iştahsızken kullanıyodum
bıraktım şimdivereliniortak
10-11 aylık bebek menülerini okuyorum nette, yarısı kadar bile yemiyor
yeter ama dimi sonuçta yumurta peynir pekmez kıyma alıyor azda olsa

ben gece 10 dan sonra hiçbişey yediremiyorum uykuluyken yemiyor
emiyor uyuyor gecede 2-3 kere kalkıp emiyor
Ben balık levrek veriyorum canım, kılçığıda az ve büyük kolay ayıklanıyor, bazen çorba yapıyorum bazende kendimize pişirdiğimde küçük küçük yediriyorum

kızlar bi uykum var anlatamamm ela uysun hemen uyucam
Benim içinde uyuyun tatlım ana kız mışıl mışıl,

Kızlar annem aradı, kargo gelmiş eşime muhasebe kitapları falan geliyor sık sık,
kapıya bakıp anne del diyormuş yavrum kıyamam ya,
ben geldim sanmış kuzum

cmn bende öğlen süt veriyom pınarın devam sütünü kilosuda iyi maşşalah kayraya
kıyamam özler annesinii
uyuruz ay ela uyudu şimdide babamız gelir bana uyku harammmalsanaalsanasmile

Bende nette 4 öğün beslenmeliler diye okudum.

Ela 8 tane cicibebeyi yiyor mu maşallah ona, benimki sevmiyor hiç. Yumurtada yediremiyorum, allahtan et, balık ve tavuğu yiyor.Peynir ve yoğurtda yemiyor.

Yine uyumadı bugün çok sinirliyim, dün geceden moralim bozuk zaten, birde üstüne mert, ay birde şu salıncak gıcırdayıp duruyor aşağından komşu gelecek diye korkuyorum iyice stres oldum.

bende bebe bisküvisini sabah kahvaltıda ve bazende yogurdun içinde veriyorum
benimkide maşallah tavuk seviyor
salıncagı yagla bari canım rahat edersin

bende bebe bisküvisini sabah kahvaltıda ve bazende yogurdun içinde veriyorum
benimkide maşallah tavuk seviyor
salıncagı yagla bari canım rahat edersin

Yağladık bez koyduk ama yine gıcırdıyor, zaten bi kere kapıcıyla haber göndermişler, iknciye söylerlerse çok ayıp olur.

Bizimki kahvaltı namına hiçbirşey yemiyor, sadece pekmez, tahin yiyor o kadar.

Yağladık bez koyduk ama yine gıcırdıyor, zaten bi kere kapıcıyla haber göndermişler, iknciye söylerlerse çok ayıp olur.

Bizimki kahvaltı namına hiçbirşey yemiyor, sadece pekmez, tahin yiyor o kadar.

bizim hanımda kahvaltıda dün anlattımya agzının içine kadar ittiriyorum öyle kahvaltı yapıyor yada uyandıktan üç saat sonra çok acıkıyor anca o azman bende köy çayı beb bisküvisi peynir pekmez yumumurta sarısı bunları karışıtıp savaş yapa yapa yediriyorum oda her zman degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…