oldu mu canımvereliniortak
oldu sonunda sorma ya sanada teşeşşekkür ederim
komşunun kızını çagırdım akşam bir tanaesini onula yaptık sonra bende ögren ikincisini sabah kendim ekledim:teytey::teytey::teytey:
kızlar bugün bi diyete başladfım dua edin be ş günde beş kilo diyor inşallah veririm ve irademe sahip olurum şu göbüştende kurtulurum
nedemek tatlım çok fazla yardımcı olamadım ama
naniknanik
kızlar bugün bi diyete başladfım dua edin be ş günde beş kilo diyor inşallah veririm ve irademe sahip olurum şu göbüştende kurtulurum
sen oldun olmasınada ben yapıştır kopyala işlemeini bilmiyordum yapamamıştım şimdi onuda ögrendim tamam oldu olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım dua edelim de 5 günde 5 kilo fazla değilmi naasıl olacak o
hadi bakalım
canım deseydin ya onu yapamadım diye anlatırdık ne olacak:icecream:
aklinialirimsmile
sagol canım yine faydalı oldun
ayriyettende aynı diyeti yazmışız
evet sen deyince nette buldum canım ama sabır isteyen bi diyet ağır değil ama sabır
ALLAH yardımcın olsun:teytey:
Nabersiniz kızlar?
Elifcim de bu aralar pek az yemek yiyo.
Sabah 8 gibi emziriyorum, 10 gibi kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, gün aşırı yumurta sarısı, bi zeytin, pekmez ve reçel yiyo. Cici bebe vermemeye çalışıyorum kilodan yana muzdaribiz biraz :) Yumurta yemediği günler kahvaltısı çok az oluyor.
Sonra yatıyor kalkınca bi kase sebze yemeği ya da çorba yanında yoğurt yiyor. 4 gibi myva püresi yiyor. Akşamüstü 6'da emiyor. 8-9 gibi akşam yemeği tırtıklıyor ama makarna dışında bişi yemiyor. Bu ara et ve tavukta istemiyor. Akşamları mutlaka et ya da tavuk vermeye gayret ediyorum ama nafile. Gecede emiyor. Porsiyonları az az üç-dört kaşıktan sonra yemiyor. Neyse inşallah geçici bi dönemdir.
bende diyetteyim 3. günümm et günüm buğün verene kadar devm etcemm güzel gidiyoo bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?