2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bi diyete başladfım dua edin be ş günde beş kilo diyor inşallah veririm ve irademe sahip olurum şu göbüştende kurtulurum

oldu sonunda sorma ya sanada teşeşşekkür ederim
komşunun kızını çagırdım akşam bir tanaesini onula yaptık sonra bende ögren ikincisini sabah kendim ekledim:teytey::teytey::teytey:

nedemek tatlım çok fazla yardımcı olamadım ama
naniknanik

kızlar bugün bi diyete başladfım dua edin be ş günde beş kilo diyor inşallah veririm ve irademe sahip olurum şu göbüştende kurtulurum

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.
2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. gün: Özellikle de hazır yaz gelirken en sevdiğim gün bugün, yani meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
Tabii deneyimli diyetçilere söylememe gerek yok:
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
Not: Sakarin benzeri şeyler yerine çayınızı, neskafe'nizi şekersiz içmenizi öneriyorum. Böbrekleri daha fazla çalıştırarak su kaybını belirgin ölçüde arttırıyor.
Bu 5 günlük diyette özellikle de ilk başlarda vücut çok çabuk su kaybettiği için hızla kilo veriliyor insanın morali düzeliyor, motivasyonu artıyor. Ben şahsen çabuk kilo veren (ve alan) bir yapıya sahip olduğumdan diyetten hiç sapmamayı becerirsem bu 5 günde 5 kilo verebiliyorum ancak bunun 1-2 kilosu su oluyor ve 6.,7. günler yediklerimle zaten 2 kiloyu genelde geri alıyorum. Yani 5 ileri, 2 geri, haftasonu bol bol yiyerek haftada 3 kilo rahat rahat verilebiliyor. 6. ve 7. günlerde biraz aşırıya kaçmamın tek nedeni oburluk değil biraz da düşük kaloriyle idare etmeye kolayca alışan vücudu şoke etmek istemem. Uzun süren rejimlerde arasıra aşırı yemek yiyip tekrar aniden kesmek gerekir ki, metabolizma duruma uyum sağlamasın.
Kolay gelsin!

canım dua edelim de 5 günde 5 kilo fazla değilmi naasıl olacak o
hadi bakalım

siz dua edin canım fazla degil acilen kilo vermem lazım çünki haziranda düğünümüz var ve kıyafet alıcam onun için bir ana önce kilolardan ve göbekten kurtulmam lazım
diyette şöyle
1.gün istedigin kadar sabahtan akaşama kadar patates haşlaması
2.gün yine istedigin kadar her çeişt çig olmak şartıyla sbahtan akşama kadar sebze
3.gün sabahtan akşama kadar beyaz et balık tavuk istedigin kadar yiyebiliyorsun yine
4.gün meyve istedigin meyveyi istedigin kadar yiyebiliyorsun
5.gün haşalanmış yumurta sevmeyenler olursa yogurtta yanabilir
birde sabah neyle başladıysan akşama kadar onula gitmek zorundasın
buda kk den almış oldugum bir diyettir

evet sen deyince nette buldum canım ama sabır isteyen bi diyet ağır değil ama sabır
ALLAH yardımcın olsun:teytey:

evet fazlaca sabır istiyor sabahtan beri mutfaga gidip gidip geliyorum tam elimi yasak yiyeceklere uzatacak oluyorum sonra kıyafatler düğün aklıma geliyor patates yiyip çıkıyorum:roflol::roflol:

bende diyetteyim 3. günümm et günüm buğün verene kadar devm etcemm güzel gidiyoo bakalımm

ben diyet gruplarına katıldım onları okudukça biraz frenliyorum kendimi
emzirdiğim için diyet yapamam
biraz dikkat ediyorum tatlı yağlı şeyleri azalttım, kesebilirsem tamamen kesicem

Nabersiniz kızlar?
Elifcim de bu aralar pek az yemek yiyo.
Sabah 8 gibi emziriyorum, 10 gibi kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, gün aşırı yumurta sarısı, bi zeytin, pekmez ve reçel yiyo. Cici bebe vermemeye çalışıyorum kilodan yana muzdaribiz biraz :) Yumurta yemediği günler kahvaltısı çok az oluyor.
Sonra yatıyor kalkınca bi kase sebze yemeği ya da çorba yanında yoğurt yiyor. 4 gibi myva püresi yiyor. Akşamüstü 6'da emiyor. 8-9 gibi akşam yemeği tırtıklıyor ama makarna dışında bişi yemiyor. Bu ara et ve tavukta istemiyor. Akşamları mutlaka et ya da tavuk vermeye gayret ediyorum ama nafile. Gecede emiyor. Porsiyonları az az üç-dört kaşıktan sonra yemiyor. Neyse inşallah geçici bi dönemdir.

maşşalah elif hanımagüzel yiyomuş cnmm kilosu çok mu cici bebe tok tutuyo cnm mama yerine cici bebe veriyorum sabahları kahvaltıda

bende diyetteyim 3. günümm et günüm buğün verene kadar devm etcemm güzel gidiyoo bakalımm

ayy sendemi aynı diyeti yapıyorsun kilo verimin nasıl memnunmusun bende başaldım o diyete bugün ilk gün yani patates yiyorum sabahtan beri senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…