Nabersiniz kızlar?
Elifcim de bu aralar pek az yemek yiyo.
Sabah 8 gibi emziriyorum, 10 gibi kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, gün aşırı yumurta sarısı, bi zeytin, pekmez ve reçel yiyo. Cici bebe vermemeye çalışıyorum kilodan yana muzdaribiz biraz :) Yumurta yemediği günler kahvaltısı çok az oluyor.
Sonra yatıyor kalkınca bi kase sebze yemeği ya da çorba yanında yoğurt yiyor. 4 gibi myva püresi yiyor. Akşamüstü 6'da emiyor. 8-9 gibi akşam yemeği tırtıklıyor ama makarna dışında bişi yemiyor. Bu ara et ve tavukta istemiyor. Akşamları mutlaka et ya da tavuk vermeye gayret ediyorum ama nafile. Gecede emiyor. Porsiyonları az az üç-dört kaşıktan sonra yemiyor. Neyse inşallah geçici bi dönemdir.
siz dua edin canım fazla degil acilen kilo vermem lazım çünki haziranda düğünümüz var ve kıyafet alıcam onun için bir ana önce kilolardan ve göbekten kurtulmam lazım
diyette şöyle
1.gün istedigin kadar sabahtan akaşama kadar patates haşlaması
2.gün yine istedigin kadar her çeişt çig olmak şartıyla sbahtan akşama kadar sebze
3.gün sabahtan akşama kadar beyaz et balık tavuk istedigin kadar yiyebiliyorsun yine
4.gün meyve istedigin meyveyi istedigin kadar yiyebiliyorsun
5.gün haşalanmış yumurta sevmeyenler olursa yogurtta yanabilir
birde sabah neyle başladıysan akşama kadar onula gitmek zorundasın
buda kk den almış oldugum bir diyettir
valla ben kilo filan veremiyom ne bulsam yiyom kız bırakmıyo
neslihan hüliş canım ne yapıyonuz
sesiniz çıkmıyo
kız filiz buneya istediginkadrye ozman olmazki
içmiyorum canım, süte geçer diyorlar ,içim rahat etmedi yusuf kayraya dokunur diyeemelcimm nasıl gidiyo sen vermiştin sirkeylle
Belki diştendir canım, ama az değil yedikleri üzülme maşallah yarasın ElifimeNabersiniz kızlar?
Elifcim de bu aralar pek az yemek yiyo.
Sabah 8 gibi emziriyorum, 10 gibi kibrit kutusunun yarısı kadar peynir, gün aşırı yumurta sarısı, bi zeytin, pekmez ve reçel yiyo. Cici bebe vermemeye çalışıyorum kilodan yana muzdaribiz biraz :) Yumurta yemediği günler kahvaltısı çok az oluyor.
Sonra yatıyor kalkınca bi kase sebze yemeği ya da çorba yanında yoğurt yiyor. 4 gibi myva püresi yiyor. Akşamüstü 6'da emiyor. 8-9 gibi akşam yemeği tırtıklıyor ama makarna dışında bişi yemiyor. Bu ara et ve tavukta istemiyor. Akşamları mutlaka et ya da tavuk vermeye gayret ediyorum ama nafile. Gecede emiyor. Porsiyonları az az üç-dört kaşıktan sonra yemiyor. Neyse inşallah geçici bi dönemdir.
Dayanabilsem bende yaparım ama işyerinde zor birazoluyor hemde öyle bir oluyorki yapanları hepsi beş günde beş kilo verdiler benim arkadaşımda yaptı verdin
istedgin kadar yiyosun ama sadece sabahatan akşama kadar onada başka bişiy yemiyorsun
bak ben sabahtan beri sadece patates haaşlaması yiyorum yagsız tuzsus oldugu için yiyesim gelmedi ve sadece iki tane yiyebildim
yarın sebze sınırsız ama çigggg bi yapta gör
içmiyorum canım, süte geçer diyorlar ,içim rahat etmedi yusuf kayraya dokunur diye
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
ama bugün deli gibi tatlı istiyor canım, adet dönemindeyim herhalde ondan
Belki diştendir canım, ama az değil yedikleri üzülme maşallah yarasın Elifime
Dayanabilsem bende yaparım ama işyerinde zor biraz
5 kilo versem süper olur ya
Veremedim Hülyacım,
90 a devamklava:
cnm benim 3. günüm bitti bakalım iyi gidiyo sonuç cumartesi belli olcakayy sendemi aynı diyeti yapıyorsun kilo verimin nasıl memnunmusun bende başaldım o diyete bugün ilk gün yani patates yiyorum sabahtan beri senağlama
yiyemiyosun zaten cnm tıkanıyonnndene bakkkkız filiz buneya istediginkadrye ozman olmazki
cmben bütün sebzeleri doğrayıp fırınaverdimgüzel oldu tavsiye ederimoluyor hemde öyle bir oluyorki yapanları hepsi beş günde beş kilo verdiler benim arkadaşımda yaptı verdin
istedgin kadar yiyosun ama sadece sabahatan akşama kadar onada başka bişiy yemiyorsun
bak ben sabahtan beri sadece patates haaşlaması yiyorum yagsız tuzsus oldugu için yiyesim gelmedi ve sadece iki tane yiyebildim
yarın sebze sınırsız ama çigggg bi yapta gör
iyi cnm senden naberrrkızlar napıonuz bakalım
slm cnmherkese selam
sanada selam
kızlar nerelere gittiniz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?