2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm melis hiç durmuyo sürekliaglıyo ve beniyanında aksesuar olarak taşımak istiyo annemlerdeyim nburdada kimseyle durmuyo çok bunaldım
eminecim sana ne oldu kız bende hep yanlızım evde geçmiş olsun takma kafana
duruyo canım benimkide çok yabani kimseyle durmuyo birini görsün kıyamet kopuyo

boşver yapma kız çok yaptın zaten dursunya çık gez oturmalara git

canım ben chicco nunkini aldım 30 milyom çokda menunum kullanabilirsin

Bugün dışarıya çıkmayın kızlar asit yağmuru varmış, zararlı parteküller içeriyormuş bebişlerimize yazık olmasın.

Emine ağla valla için açılır sonra rahatlarsın içinden nasıl geliyorsa öyle davran bastırısan duygularını daha kötü oluyor.

ayene canım çok zor benimkide ek etti beni ondan durmuyo 2sdaniye bıurakmıyo delirecem valla kızıyom ben niye böyle oldu bu çocuklarya of

ay canım bneimkide öyle uymuyo dogru dürüst gündüz uykuları bile çokaz artık giremiyorum hiç şimdi uyuyo eve gidince hiç bişey yapamıyacam galiba hiç durmuyo imkansız sürekli aglıyan bi çocuk

Huy değişirmiş 10. ayda. Benimki eskiden süpürgenin kıçından ayrılmaz ona dokunacam diye şekilden şekile girerdi şimdi sesinden korkuyor. Sabredin kızlar yaşına az kaldı o zaman biraz daha rahatlarız.

valla canım bilmiyorum herkez aynı şeyi diyo biara bagımlılık başlarmış ama bu öyle böyle degil inan 24 saat alglıyo arkamdan odan çıkmıyam ne teyzeyle duruyo ne annaneyle

valla canım bilmiyorum herkez aynı şeyi diyo biara bagımlılık başlarmış ama bu öyle böyle degil inan 24 saat alglıyo arkamdan odan çıkmıyam ne teyzeyle duruyo ne annaneyle

Yürütecine koysan arkadan gelse senin, binmiyormu. Ben o uyanıkken hep yanındayım zaten işi gücü bırakırım. Yani bana tuhaf gelmiyor.

Birde önceliğinin çocuk bakmak olduğunu bilmek bile insanı daha az sinirlendiriyor
.

Bende öyle düşündüm artık 10 aylık oldular yazık o paraya.

seninki emmiyomuş benimkide 2aydanberi hep mucadeleetiim hep bırakmak istedi sagdım verdimemmediginde uçla emiyo ama bi düşkün oldu bırakır degim anda tam düşkün oldu emerek uyumak istiyo biacayip benim çocuk maşşllah diyeyimde sagardım 2haftadır daha hiç sagmadım nekadar rahtamış sagmamak ya

cNIM BİLİYODA İLGİ İSTİYO BİRDE BURDA ŞİMDİ YÜRÜTEÇDE YOK EVDEDE AYNI GERÇİ MUTFAK TARAFIMDA SOGUK BENİM SÜREKLİGETİREMİYONM BİRDE 2SANİYELİGİNE BİŞEY ALACAM HEMENANAOINDA BASIYO YAYGARAYI

canım dedim yazımdada emmeye düşkün oldu emmeyen çocuk ondan öylededim ne savaş verdim 2ayında bıraktı uçla emmedi azaz emmedi hep sagdım

ayşecim savaş ver bırakma bennneler çektim şarkı söyle hemsalla hem emdir benimki bne sürekli çabalamasam 2ay emmeyecekti mesala gögüsuçlarıyla medi mem zannetmiyo onla dene biberon gibi mesla

canım dedim yazımdada emmeye düşkün oldu emmeyen çocuk ondan öylededim ne savaş verdim 2ayında bıraktı uçla emmedi azaz emmedi hep sagdım

Silikon uçlamı emdi, benimki göğsümü yatırınca ağlıyor, dün uyku arasında 1-2 çekti bıraktı. Yatırınca kafasını attırıyor, inşallah benimkide geçici bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…