bende çok gerginim kızlar
işyerinde karışık biraz işler
of ya
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm melis hiç durmuyo sürekliaglıyo ve beniyanında aksesuar olarak taşımak istiyo annemlerdeyim nburdada kimseyle durmuyo çok bunaldımkızlr nasılsınızz ben bunalımdayım herhaldee hergün aynı seyler dayancak kimsem yok ailemde uzakta eşimde işte heppp yada görevli genelde yanlızım kızımla artık oda olmasa napardım çalışmayı düşünüyom ama ela çok küçük en azından 3 yaşında olsun diyommm elanın keyfi yerinde sükür bu seferde ben kötüyüm hep ağlamak geliyooo içimden iş yapasım gelmiyooo evler kaç gündür süpürülcekkk ay ne olduuu bana baharr mı carptııı anlamadım
duruyo canım benimkide çok yabani kimseyle durmuyo birini görsün kıyamet kopuyoBurdada hava kapalı.
Sizinkiler arabasında duruyormu kızlar, benimki bindirince ağlıyor, gezmeye bile götüremiyorum, çocuk insan yüzü göremeyecek, bir tek balkona çıkıyoruz.
Eşimin ailesi zaten hiçbiryere çıkarmıyorsun diyor, akrabam yokki annemden başka burda nereye çıkarayım, çocuk yabancılıyor sebebi benmişim, direk söylemiyorlar ama hissettiriyorlar.
Bir ara banda olmuştu, havalar güzel gidiiyor elayıda al çık dışarıya yada balkona falan çık. Çalışmaya başlarsan bu seferde aklın elada kalıcak. Evler dağınıksa o bile insanın ruh halini etkiliyor biraz çeki düzen verebilirsen ver sonra al kahveni afiyetle iç.
cnm bebek mağzalrında bulabilirsin cok yok ama ben zor bulluyodummAventi bende çok duydum ama kenser yapıyor falan dediler, dr brons bebek mağazalarında varmıdır, anne göğsüne beziyormu ucu ve kauçukmu
bende çok gerginim kızlar
işyerinde karışık biraz işler
of ya
Kızlar manuel pompa alıcam ucuz bişey marka öneririmisiniz, eşim alacak belki emmez ama adileride çok can yakıyor diyorlar ve iyi sağmıyor diyorlar. Pompayla sağınca süt artarmı? Birde biberon alıcam, ucu nasıl olsun kauçuk alıcam alıştırma biberonları varmıdır numara falan.
canım ben chicco nunkini aldım 30 milyom çokda menunum kullanabilirsin
ayene canım çok zor benimkide ek etti beni ondan durmuyo 2sdaniye bıurakmıyo delirecem valla kızıyom ben niye böyle oldu bu çocuklarya ofselam kzıalr.nasılsınzı?ya benim kzı çok huysuz olposcum inan aynı bende çok asabi oldum çıktımben bile o kadar söz vermiştim kendime doğurmadan önce asla bağırmam diye.. ama bu yemek konusu olunca bazı tutumaıyorum kendimi sonrada oturup apğlıyorum.. bu ara çok iştahsız birde allerji oldu yüüznde.. ne dokunduığunu çöezmedik. yumurtayı kestik..hazır mama veriyordum dünden beri onuda kestim.. sizin de bebekleirnizde allerji olan oldumu hiç?
kızlar günaydın
emelcm filizcim bizimki de huzursuzdu gece aslında gözler kapalı uyuyo ama sürekli çığlık attı dönüp durdu ben de yanıma aldım bi dakika durmadı habire tekmeledi ne kendi uyudu ne beni uyuttu ben dişe bağladım ama 1 ay oldu ya 1 ayda köpek dişleri çıkmaz mı yerleri kabarmış ondan heralde
aa süpeer oldu valla bu, sağol hülyacım hem ucuzmuş, chicco çok pahalı ürünler satıyor şaşırdım valla.
evet canım ben çok memnundumdum çokda iyi 2aaylıten beri kullanıyorum sanada tavsiyeederim gerek yok busaatten sonra iyi bişey almana
Huy değişirmiş 10. ayda. Benimki eskiden süpürgenin kıçından ayrılmaz ona dokunacam diye şekilden şekile girerdi şimdi sesinden korkuyor. Sabredin kızlar yaşına az kaldı o zaman biraz daha rahatlarız.
valla canım bilmiyorum herkez aynı şeyi diyo biara bagımlılık başlarmış ama bu öyle böyle degil inan 24 saat alglıyo arkamdan odan çıkmıyam ne teyzeyle duruyo ne annaneyle
Bende öyle düşündüm artık 10 aylık oldular yazık o paraya.
Yürütecine koysan arkadan gelse senin, binmiyormu. Ben o uyanıkken hep yanındayım zaten işi gücü bırakırım. Yani bana tuhaf gelmiyor.
Birde önceliğinin çocuk bakmak olduğunu bilmek bile insanı daha az sinirlendiriyor.
canım dedim yazımdada emmeye düşkün oldu emmeyen çocuk ondan öylededim ne savaş verdim 2ayında bıraktı uçla emmedi azaz emmedi hep sagdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?