sema sen ilacını kullanıyosun, elinden geleni yapıyosun inşallah birşey olmaz canını sıkma...
bak ben geçen hafta çok giremedim acayip grip olmuştum ve bebeğe bir şey olacak diye kafayı yedim. Raporda alamadım çarşamba günü işe , ardından kursa gittim ve akşam 8'de eve geldim zorla azıcık yemek yedim. Eşim sağolsun ilgileniyo ama benim aklım bebekte.. Odama gittim deli gibi ağladım, resmen ağlama krizi geçirdim. Ya bu bebeğime de bişey olursa... üşüttüm, başım ağrıyo ve midem çok kötü..kesin bir şey oldu dedim.Eşim sesimi duymuş geldi bir türlü teselli edemedi. Doktoru aradı onunla konuştu falan..Ertesi gün hastalıktan kalkamadım işe de gitmedim. Bakacak kimse de yok akşama kadar yemeden içmeden öle yattım. Cuma günü kendime geldim allaha şükür...
Diyeceğim şu ki: bebeğimi benden fazla kimse düşünemez, senin bebeğinini de senden fazla kimse düşünemez. Ama bazen elimizde olmasa da bu endişelerimizle onlara zarar veriyoruz bence, ne olur kendini üzme...
sema neyin var cnm akıntınmı geldi inş bişi olmaz kalbini ferah tut cnm:CüvCüv:
orası öle de elimden bişe gelmiyo endişlenmekten başka napalımmm böyle devam etcek heralde benim hamişlik yatıyorum işte bakalım allahım korusun onu benimle kalsın inşallah bişeyi yokturrr ben tam 1 sene bekledim onu beni bırakmaz inşalllah
evet canım yeniden başladı akıntım ağrım sızım yok ama işte o pembelik beni öldürcek en son sinirdennnn
orası öle de elimden bişe gelmiyo endişlenmekten başka napalımmm böyle devam etcek heralde benim hamişlik yatıyorum işte bakalım allahım korusun onu benimle kalsın inşallah bişeyi yokturrr ben tam 1 sene bekledim onu beni bırakmaz inşalllah
evet canım yeniden başladı akıntım ağrım sızım yok ama işte o pembelik beni öldürcek en son sinirdennnn
hepinize merhaba kızlar
ben çok kötüyüm, bulantım hiç geçmiyor. içim çıktı boğazlarım ağrıyo artık çıkarmaktan
ne yapsam fayda etmiyor
ne zaman geçecek yaa
herşey olacağına varır kızlar ben yatıyorummm ayaklarımı uzatim kendinize ii bakın saolun tekrarrrr
arkadaşlar merhaba... Benimde aklıma bişey takıldı.hamilelik döneminde çiğ et yemenin bebege zarar verecegini duymuştum.acaba dogrumu buu.??? Ya dışarda yediğimiz şeylerin içi pişmiş mi pişmemişmi bilemiyoruz ki.geçen gün benim başıma geldi.yedim yedim sonuna gelince fark ettimki içi pişmemiş.şimdi de pimpirik yaptım.acaba o söylenti dogrumu kiiii??????
selam canlarım.nasılsınız.iyiki varsınız.çok kötü mide bulantım var.kalkamıyorum yataktan.birde kasığımda seyremeler oluyor.sizded de oluyormu?çarşamba randevum var ama biraz çekiniyoru çünkü ben hiç vajinal muyene yaptırmadım korkuyorum.acaba altan bakıyolarmı yoksa ultrosonda görmesi yetiyormu.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.öptüm sizi
Kızlar herkese merhaba!!!
Semoş ve ayşegül canlarım gittiniz mi doktora var mı bi gelişme? Korkmayın kızlar Allahın izni ile herşey yolundadır İnşallah.Haberdar edin bizi.
merhaba kızlar
nasıl gidiyor hamşlik ben bugün 10+1 oldum
pazar gün internetten angelsounds siparişi vermiştim bu gün nihayet geldi.
çok sabırsızlanıyorum akşam olsa da bebeğimin kalbini dinlesem
yok canım tel. ettim sadece dr a ilac verdi onu kullanıyorum cok sükür simdilik yok bişey 2 gündür yormuştum kendimi ondan oldu herhalde kendimi iyi hissedince pek koruyup dikkat edemedim ders oldu bana inş. olmaz bi daha eşim gelebilirse gitcez dr a ister istemez huzursuzum görmek istiyorum sağlıklı mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?