2009 Haziran Anneleri!!

orası öle de elimden bişe gelmiyo endişlenmekten başka napalımmm böyle devam etcek heralde benim hamişlik yatıyorum işte bakalım allahım korusun onu benimle kalsın inşallah bişeyi yokturrr ben tam 1 sene bekledim onu beni bırakmaz inşalllah​

sema neyin var cnm akıntınmı geldi inş bişi olmaz kalbini ferah tut cnm:CüvCüv:

evet canım yeniden başladı akıntım ağrım sızım yok ama işte o pembelik beni öldürcek en son sinirdennnn​

sorma canım aynı dertten muzdaribiz.benimde pembe gibi kahverengi gibi garip renkte bir akıntım var.bugun gelmedi ilk kez.insallah bitmiştir.her akıntıyı görüşümde moralim bozuluyor.

Kizlar merhaba, akintidan dolayi endiselenen arkadaslar var, teselli eder mi bilmiyorum ama benim bi arkadasim da hamileliginde ayni sorunu yasamisti, doktoru yatmasini tavsiye etti ve su an saglikli bi bebegi var...Umarim sizin de yatarak ya da ilac vb bisyele gececek turdendir...Pozitif dsusunmeye calisin..

annaaaa kızlar yaaa ne bu karamsarlık yahu kızıom ama bak semoşum endişe yok cnm iyi düşün iyi olsun tatlım merak etme bol bol dinlern inş bişey olmucak bebişine cnm benim sıkma canını bütün haziran anneleri hepini öpüyorum bebeişlerinizide

hepinize merhaba kızlar
ben çok kötüyüm, bulantım hiç geçmiyor. içim çıktı boğazlarım ağrıyo artık çıkarmaktan
ne yapsam fayda etmiyor
ne zaman geçecek yaa

bende endişeliyim canım simdlik yok bişey aksam geldi biraz kahverengi dr aradım hemen eczaneye gidin hemen dedi progestan alın hemen basla dedi basladım ama ya bebeğime bişey olduysa diye korkuyorum dr a esim gelebilirse gideceğiz hakkımızda hayırlısı ne diyeyim ki Allah korusun bize bağışlasın bebişlerimizi:Saruboceq:

selam canlarım.bayadır girmiyorum bende çok heyecenlıyım çarşamba gitcem dr abenim sat 20 eylülheralde haziran annesiyim hesaplamarıma göre sizce haziren annesimiyim.birde benimde akıntım oluyor ama normal renkte ne pembe ne kahverengi beezın biraz koyusu normal mi. sizde de oluyormu. çoook öptüm sizi

hepinize merhaba kızlar
ben çok kötüyüm, bulantım hiç geçmiyor. içim çıktı boğazlarım ağrıyo artık çıkarmaktan
ne yapsam fayda etmiyor
ne zaman geçecek yaa

canım yalnız değilsin bende aynıyım.artık yemek yemeğe korkuyorum.zaten iştah falan kalmadıda mecburen yediğim zamanlardada olacaklar belli zaten.boğazım feci tahriş oldu çıkarmaktan.çok kötü bir durum ama umarım geçici olur.yoksa hamilelik boyu sürerse ne yaparız bilemiyorum.(moralini bozmak gibi olmasın ama benim ilkinde 9 ay sürmüştü)
sonuçta birgün gelicek kurtulacağız ama insan neredeyse hamileliğin verdiği heyecanı yaşayamıyor bile.kafamçokkarıştı
kendine iyi bak canım .sevgiler!

herşey olacağına varır kızlar ben yatıyorummm ayaklarımı uzatim kendinize ii bakın saolun tekrarrrr

hah işte böyle! biraz rahat ol canım.tabiki herşey olacağına varır sen tedbirini al gerisini de güzel Rabbime bırak.ilk hamileliğimde bende çok evhamlıydım.3 aylıkken başlayıp 7.aya kadar süren kanamalarım oldu.akıntı demiyorum yani bayağı kanama hemde yoğun.ilişki yasak,fazla hareket yasak.ama insan duramıyor 1 gün değil,2 gün değil ne kadar hareketsiz durabilirsinki.neyse 7 ay dolduğunda ağlamalarımı bıraktım.çünkü artık en kötü ihtimalde yavrumu yaşatabilirler umudu doğmuştu.ne mi oldu 8.5 aylıkken sezeryanla doğum yaptım ve şimdi ellerinizden öper 3 yaşında kreşe giden çok tatlı bir oğluşum var.Allahım herkese ve bebişine sağlık versin.ama araştırırsan bazı kadınlarda ki bu %5 gibi falanmış.kanamalar olsa dahi bebeğe hiçbir zararı olmadan doğum yapabiliyorlarmış.içini ferah tut canım
.bizde dua edelim kızlar

slm kıslar bende sizin gibiyim istifra etmekten bogazlrım şişti sesimde kısıldı bi belim doğrulmadı zatenn. semacım geçmiş olsun canım hiç üzülme sen şimdi cok takarsın uyumaya calış canımm korkma hiç bişe olmazz allah korur bebşlerimizii

ben çok geriden geliyorum ama şunu yazmadan geçemedim.o toksoplazma diye bir bakteri varmiş.bu bakteri hamilelikten önce vucüda girmişse vucüt buna bağişiklik sağlamiş olyormuş.bende olmamiş o yüzden doktor çiğ et yeme salata malzemelrini çok iyi yikayarak tüket dedi.eğer hamilelikte bu bakteri vucuda girerse bebeğe geçerek düşüklere sebet olabiliyormuş vede bebekte kalici hasarlar yaratabiliyormuş.ama ben sakinim sürekli olumsuz düşünüpte olumsuzluklari çekmek istemiyorum.rahatim allah ne yazmişsa onu göreceğiz.

evet aslında arakdaşalr sakin ve relax olup hamileliğin tadını çıkartalım.. bende evham çokk.. ama yapmamamlıyız aslında..

kesinlikle ilk muayenede alttan bakiyorlar canim.ama sen görmediğin için problem yok.bizde vajinal muayene yaptirmamiştik ama.aşilamadan sonra aliştim.bebek çok küçük olduğu için alttan ultrasonşla bakiyor canim.ama korkulacak bir şey yok canin yanmiyor.

Kızlar herkese merhaba!!!
Semoş ve ayşegül canlarım gittiniz mi doktora var mı bi gelişme? Korkmayın kızlar Allahın izni ile herşey yolundadır İnşallah.Haberdar edin bizi.

eskileri okdumda sebeyazcım benim de 10 haftalık. c.tesi bende d r a gititm..benimde 9+5 olmuştu.. kalp atışalkrı nı gördük.. hareket ettiğini görmedik.. şimdi benimde kafamı bulşanadırdın canım yaa..alala illa hep harerket mi etmesi gerekeiyor..kalp atışı vardı ama.. büyümüştü..

Kızlar herkese merhaba!!!
Semoş ve ayşegül canlarım gittiniz mi doktora var mı bi gelişme? Korkmayın kızlar Allahın izni ile herşey yolundadır İnşallah.Haberdar edin bizi.

yok canım tel. ettim sadece dr a ilac verdi onu kullanıyorum cok sükür simdilik yok bişey 2 gündür yormuştum kendimi ondan oldu herhalde kendimi iyi hissedince pek koruyup dikkat edemedim ders oldu bana inş. olmaz bi daha eşim gelebilirse gitcez dr a ister istemez huzursuzum görmek istiyorum sağlıklı mı diye

merhaba kızlar
nasıl gidiyor hamşlik ben bugün 10+1 oldum
pazar gün internetten angelsounds siparişi vermiştim bu gün nihayet geldi.
çok sabırsızlanıyorum akşam olsa da bebeğimin kalbini dinlesem

Canım angel sounds almıştın deneyip haber vercektin. Memnun kaldın mı tatlım? Bi yazarsan sevinirim bende almayı düşünüyorum iyi değilse boşuna almıyım. :ecrin_bebek:

Canım içini ferah tut, inşallah herşey yolundadır. Tabiki içinin rahat etmesi için görmen lasım. Kocişin gelir de gidersiniz inş doktora, böylece rahatlamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…