2009 Haziran Anneleri!!

ayşecim biliyosun benimde olmuştu ki benimki pembe kırmızıydı hiç korkma canım dr yakınsa ulasabilirsen git ve sürekli yat hiç kalkma hiç bişe olmass rabbim bebeklerimizi korur sakın stres yapıp üzülme canımm dualarım seninlee

Arkadaslar ben cok gıremıyorum ama hepsini okuyorum merak etmeyin
Her zaman ki gibi ilk önce Allah bebişlerimize sağlık versin
Ben bu hafta çalıştığım için ancak cumartesi günü doktora gideceğim geçen hafta gittiğimde ufak bir kese görmüştüm ve çok sevinmiştim cumartesi günü gitsemde allah'ın izni ile kalp atışlarını görebilsem çok mutlu olacağım doktora gittiğim zaman bebiş inşallah 6 haftalı olacak(çünkü geçen hafta 4 haftalık demişti) 6 haftalık iken kalp atışlarını görebilirim değil mi? Herkese sağlıklı gebelikler ii geceler:CüvCüv:

kızlar günaydın malesef benim akıntılar tekrar başladı sabah sabah hemen ilaçlarımı içtim yattım merak ediyorm hep böylemi sürecek dua edin bana bişey olmasın dr kalp atışlarını duydu bişe olmaz dimiiii

heran ben böle geldimi gelmedimi diye nasıl kendimi teselli edicem rabbim korusun meleğimi inşallah o ii dir ii olsunda ben razıyım tüm sıkıntılara

herkese günaydınnnnn,
haziranın güzel annneleri ve bebişleri nasıllar bakalım?
geçmişi okudum da hepimizin içinde fırtınalar kopuyor, herkes bebeği için endişeleniyor...Kalbi atan niye hareket etmedi, midesi bulanmayan niye midem bulanmadı, öksüren bebeğime bir şey mi oldu...
Yok birbirimizinden farkımız, henüz bebeklerimizi kucağımıza almadık ama sanırım gebe kaldığımız an Rabbim ruhumuzu "annnelik" hamuruyla yoğurmuş...
Umarım hepimizin endişesi boştur ve boşunadır...

eeeeeeeeeeeeeeeeee kimse bişey yazmıcakmı kıslar bırakın geçmişide beni okuyun yaaaa korkuyorummmm

semacım bişey yoktur emin ol kafanı takmamaya çalış.doktorunu ara haber ver bilgi al rahatlarsın bak oda dicek telaşlanma olabilir diye.dualarımız seninle canım.

semacım bişey yoktur emin ol kafanı takmamaya çalış.doktorunu ara haber ver bilgi al rahatlarsın bak oda dicek telaşlanma olabilir diye.dualarımız seninle canım.

canım önceden de bir arkadaşa yazmıştım, benimde iki kere kahverengi akıntı geldi. doktor kahverengi olduğu sürece korkma dedi. kırmızı olursa ara dedi.

inşallah bişey yoktur birazdan aricam dr u daha yokmuş klinikte ama benim akıntılarım hiçbi zaman kahverengi değil hep açık pembe akıntıyla kaşık bu gün biraz daha koyuydu ama sonuçta yine kahverengi değillll saol yine de ilaç kullanıyorum zaten hergün​

kızlar benim dr bu ara samsunda olmıcak sanırım en erken öğleden sonra cebiini arayabilirim o kadarrrr oooffff şu an için sanki biraz azaldı gibi ama hala geliyoo az da olsa

herşey olacağına varır kızlar ben yatıyorummm ayaklarımı uzatim kendinize ii bakın saolun tekrarrrr

sema sen ilacını kullanıyosun, elinden geleni yapıyosun inşallah birşey olmaz canını sıkma...
bak ben geçen hafta çok giremedim acayip grip olmuştum ve bebeğe bir şey olacak diye kafayı yedim. Raporda alamadım çarşamba günü işe , ardından kursa gittim ve akşam 8'de eve geldim zorla azıcık yemek yedim. Eşim sağolsun ilgileniyo ama benim aklım bebekte.. Odama gittim deli gibi ağladım, resmen ağlama krizi geçirdim. Ya bu bebeğime de bişey olursa... üşüttüm, başım ağrıyo ve midem çok kötü..kesin bir şey oldu dedim.Eşim sesimi duymuş geldi bir türlü teselli edemedi. Doktoru aradı onunla konuştu falan..Ertesi gün hastalıktan kalkamadım işe de gitmedim. Bakacak kimse de yok akşama kadar yemeden içmeden öle yattım. Cuma günü kendime geldim allaha şükür...
Diyeceğim şu ki: bebeğimi benden fazla kimse düşünemez, senin bebeğinini de senden fazla kimse düşünemez. Ama bazen elimizde olmasa da bu endişelerimizle onlara zarar veriyoruz bence, ne olur kendini üzme...

kızlar ne mutlu size!!!
allah hepinize hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
keşke benimde bebişim olsa!!! ama olmuycak maalesef!!!!!!

kızlar benim dr bu ara samsunda olmıcak sanırım en erken öğleden sonra cebiini arayabilirim o kadarrrr oooffff şu an için sanki biraz azaldı gibi ama hala geliyoo az da olsa

sema neyin var cnm akıntınmı geldi inş bişi olmaz kalbini ferah tut cnm:CüvCüv:

kızlar ne mutlu size!!!
allah hepinize hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
keşke benimde bebişim olsa!!! ama olmuycak maalesef!!!!!!

cnm onu ancak allah bilir allahtan umut kesilmezmiş hakkında herşeyin hayırlısı olsun yerimseniben:bbo:

teşekkür ederim arkadaşlara.s
tabiki allah bilir... benim birtane var 10 yaşında bir kızım var ben bir bebiş istiyom ama olmuyo:a015:
allahım herkesin çocuğunu bağışlasın inşallah isteyen herkesede nasip etsin
sizlerede hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…