2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bende şuanda 39 haftalık hamileyim haftaya cumartesiye gelmezse eğer,doktora gidicem.ama bende suni sancı istemiorum...

hekeze iyi akşamlar.Geçmişe bakamayacağım oğlan uyandı yine.sütaş entegre tesisi olarak göreve devam.15 haziran pazartesi saat 12.05 te 3740 gr ağırlığında sezeryanla Furkan adında oğlumu kucağıma aldım Allah'ın izniyle.korkulacak bir durum yok .gayet kolay bence.Çünkü önemli olan sonucun çok güzel olması.ben kaçıyorum bir ara gelirim..Beklemede olanlara Allah yardımcı olsun.En kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

ay kıyamam yaaaacokacimcoook aç mı kaldın şimdi.

ööle canım yaa aç bilaç bitek çorba ve meyve suyuyla dolanıyorum bugün

yarın büyük gün canım bugün yatamazsın da dualarımız seninle hayırlısıyla kucagına al canım darısı başımıza.

sağol havvacıım, inşallah bebişleriniz çok bekletmez sizi.bizim kıza kalsa onda da çıt yok, ama insan kıyamıyor da içinden çıkmasına. çoook melankolik duygular içindeyim şu an.
doğsa bitürlü, doğmasa bi türlü (

amanin minede dogum yapmış allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
kızlar ya bu gün moralim bozuk biraz göbegimizin kenarında kan gördüm alkolle temizledim hemen doktorunu aradım oglumun normal bişey olmaz dedi neden göbegi hala düşmedi 10 gün oldu dedim 1 ayı bile bulabilir dedi ne yani ben şimdi 1 ayı bulursa göbeginin düşmesi bir ay yıkıyamıyacakmıyım yavrumu aman offf ya inşallah bidaha kanamaz . sizlerin göbekleri kaç günde düştü kızlar

tebrikler sedacımm
evet cnmm sezeryan anlatıldığı gibi sonrasında ağrılı sancılı bi olay değilmişş
bendee gece doğurdum sabahına yürüttülerr kalkış o kalkışşş
hep ayaktaydımmm
çok şükür sıkıntım olmadı

cnm benim kıznda 11. gün düştüüü
bugünde yıkadıkkk
düşer cnmm stres yapma

ii akşamlar kıslar bizim nasılsınız bakalım...
biz bugün doktordan geldikk prensesimzin sarığı geçmiş çok şükür..
size tavsiyemm bol bol emzirin saat başı en azından
bide güneş ve florosona karşı yatırın
zehra çok kilo kaybetti sarılık yüzünden ama kaybettiği kiloları geri almış yavrum
ben malesef 2 öğün mama veriyorum aç kalmasın die doktor nasıl besliyosan öyle devam et dedi ama agarlığı anne sütünde olsun dedi
yani mamayada devam
bizden bugün böyle şimdi sizlere bakalım ne alemdesinizzz

HERKESE ıYı GECELER, ıYı CUMALAR VE ıYı HAFTASONLARI KIZLAAR.
ınşallah pazar günü güzel haberlerle döneriz kızımla. hepinizi çok seviyoruz ve yarın duada sizi unutmıyacağız.siz de bize dua edin olur mu
opuyorumnanaktan

çok sevindim canım.. gözünaydın olsun.. Allah analı babalı büütmek nasip etsin inşş.

dualarım seninle tatlım.
kızlar kafaya taktıgım göbegin düşmemiş olması deil etrafında gördügüm kan.gerçi şimdi kanamıyor ama kucagıma alırken çok dikkat ediyorum hırpalandı yavrum kaç kucak gezdi allah bilir

sağol canım..inş sende sğlıkla kucağına alırsın bebeğin..dualarımız sizlerle..

canım benim kıızmında bir iki kez kanamıştıolabilyor ne kadar dikkat etsekte.. düşünce rahatlıyor insan..l

taze annecikler hepinizin gözü aydın benim size bi sorum olucaktı
şimdi bu yenidoğan bezleri varya bunlar küçük gelmiyo dimi bebeğe yada 2numaralar büyük gelmiyo dimi kararsız kaldıkta
şimdiden cevabınız için teşekkürlerrr

canım günaydın....
Ben 2008 kasım annesiyim..Soruna cevap yazmak istedim..1 numara bebek bezleri çok küçük oluyor..Eğer bebek pramütüre olmazsa 2 numara ile başlamak en güzeli..Benim kızım 3.280 gr doğdu ve 2 numara bezle başladım.Hiçbir problemde olmadı...Allah sağlık sıhhat versin çok çabuk büyüyorlar...ınşallah aydınlatabilmişimdir..

Canım benim hayırlısıyla yavruna kavuşucaksın moralini yüksek tut ne güzel yavruna kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…