ay kıyamam yaaaacokacimcoook aç mı kaldın şimdi.
yarın büyük gün canım bugün yatamazsın da dualarımız seninle hayırlısıyla kucagına al canım darısı başımıza.
selam herkeşe biz geldik kızımla :))))
o gün gelen suymuş kızlar ,çok maceralı bir doğum yaşadım
suyum gelmiş hiç açılmam ağrım yoktu
8den 12ye kadarda suni sancı yedim yarım santim bile açılmadı 12de sezeyana alındım
3380gr 50cm bir kızım oldu
ama çok maceralı uzun uzun anlatıcam ama şuan vaktim yok eve yeni geldim
bu arada çok rahat bir sezeryandı ilk gün hafif ağrım oldu okadar ne uyanırken çok acı çektim ne sonrasında hatta bugece bebeğimle kendim ilgilendim bile
allahım hakkımda hayırlısını istedim demek buymuş,korkmama rağmen normalide denemiş oldum en azından keşke demicem artık
öptük hepinizi
amanin minede dogum yapmış allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
kızlar ya bu gün moralim bozuk biraz göbegimizin kenarında kan gördüm alkolle temizledim hemen doktorunu aradım oglumun normal bişey olmaz dedi neden göbegi hala düşmedi 10 gün oldu dedim 1 ayı bile bulabilir dedi ne yani ben şimdi 1 ayı bulursa göbeginin düşmesi bir ay yıkıyamıyacakmıyım yavrumu aman offf ya inşallah bidaha kanamaz . sizlerin göbekleri kaç günde düştü kızlar
selam herkeşe biz geldik kızımla :))))
o gün gelen suymuş kızlar ,çok maceralı bir doğum yaşadım
suyum gelmiş hiç açılmam ağrım yoktu
8den 12ye kadarda suni sancı yedim yarım santim bile açılmadı 12de sezeyana alındım
3380gr 50cm bir kızım oldu
ama çok maceralı uzun uzun anlatıcam ama şuan vaktim yok eve yeni geldim
bu arada çok rahat bir sezeryandı ilk gün hafif ağrım oldu okadar ne uyanırken çok acı çektim ne sonrasında hatta bugece bebeğimle kendim ilgilendim bile
allahım hakkımda hayırlısını istedim demek buymuş,korkmama rağmen normalide denemiş oldum en azından keşke demicem artık
öptük hepinizi
benim kızıımında 14 .gn düştü canım.. takma kafanı. 1 ayı bulmuyor merak etme..cnm benim kıznda 11. gün düştüüü
bugünde yıkadıkkk
düşer cnmm stres yapma
HERKESE İYİ GECELER, İYİ CUMALAR VE İYİ HAFTASONLARI KIZLAAR.
İnşallah pazar günü güzel haberlerle döneriz kızımla. hepinizi çok seviyoruz ve yarın duada sizi unutmıyacağız.siz de bize dua edin olur mu
opuyorumnanaktan
sağol canım..inş sende sğlıkla kucağına alırsın bebeğin..dualarımız sizlerle..HERKESE İYİ GECELER, İYİ CUMALAR VE İYİ HAFTASONLARI KIZLAAR.
İnşallah pazar günü güzel haberlerle döneriz kızımla. hepinizi çok seviyoruz ve yarın duada sizi unutmıyacağız.siz de bize dua edin olur mu
opuyorumnanaktan
dualarım seninle tatlım.
kızlar kafaya taktıgım göbegin düşmemiş olması deil etrafında gördügüm kan.gerçi şimdi kanamıyor ama kucagıma alırken çok dikkat ediyorum hırpalandı yavrum kaç kucak gezdi allah bilir
canım benim kıızmında bir iki kez kanamıştıolabilyor ne kadar dikkat etsekte.. düşünce rahatlıyor insan..l
HERKESE İYİ GECELER, İYİ CUMALAR VE İYİ HAFTASONLARI KIZLAAR.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?