2009 Haziran Anneleri!!

ayy ne güzel gittikçe azalıyo hamişler annişler çoğalıyo allahım geride kalanları bir avazda kurtarsın nidanında gözü aydın meleği dünyaya gelmiş ne güzel allah analı babalı büyütsün müminecim allah analı babalı büyütsün bende doğum hikayemi yazıcam tabi kızım izin verirse deniyelim bakalım

çooook sevindim Nida adına,gözü aydın.onunla aramaızda 1 gun vardı ne gusel o aldı kızını kucağına ben de hala tık yok.darısı kalanlara inşallah.

Maşallah gözüaydın darısı bizlere inşallah.Çok mutlu oldum.Nida da kurtuldu.Benbek ağrısından oturamıyorum kalkamıyorum.Hayırlısıyla bizde bir kurtulsaydık inşallah.Kalanlarımıza Allah yardım etsin

Canım 2 gündür bende de mide bulantısı ve yanması var.Uzandığumda yastığımı yükseltiyorum geçiyor biraz.Bide rennie içiyorum

yanma yok bende canm mide bulantisi ve istahsizlik var...
kilo kaybediyorum..
rennie kullaniyordum yanmalar gecince biraktim canm
cevapladigin icin tsklera.s.

Kızlar selam hepinizi özledim ama Batuhan bey izin vermiyo nete girmeme pek bu aralar öptüm hepinizi ve minik melekleri

Kızlar selam hepinizi özledim ama Batuhan bey izin vermiyo nete girmeme pek bu aralar öptüm hepinizi ve minik melekleri

canım sen bu konuda iyisin yine giriyosun,ben bebiş olalı iki kere girdim ancak..
geçmişi okumak da kısmet olmadı.

Nida ve mümine doğum yapmış, Maşallah Bebişlerimize...

herkeze slm.artık buraya uğrayabilmek nimet oldu.Ne güzel ya nida ve mümine de doğum yapmış.çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.

kızlar resim yükleme ve takvim değiştirme nasıldı iş yerinde otamatikti şimdi evdeki bilgsayarda yok.Anlatırsanız sevinirim.

teyzoşlar nasılsınız;
pazartesi oğlumu kucağıma aldım sünnetimizide olduk geldik çok şükür.birkaç kişi dışında doğurmayan kalmamış.inşallah onlarda sağlıcakla miniklerini kucaklarına alırlar.ben gidip sıpayı uyandırmaya çalışayım.yoksa bu gecede nöbet tutturacak.akşam 10 gibi uyanıp sabah 5 e kadar uyumuyorda:)))))))))tıpkı karnımdayken yaptığı gibi:)))))))) gündüzde 2-3 kez karnını doyurmaya kalkıyo zorla.

aaa sonunda nidada doğurdu demekkk
tebriklerrrrrrrr

mümincim nida cım ve fatoş_arfa hepinizi tebrik edrim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olurlar inşallah

kızşar ya bişey sorucam size çok zor durumdayım şu an .karnımda son anda oluşan çatlaklarçok feci hatta dayanılmaz derecede kaşınıyor . bu çatlak kaşıntısına iyi gelen bişey varmı
.ölücam kaşınmaktan . nolur cevap yazın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

Havvammm çatlamadık çatlamadık son anda nasıl çatladık anlamadım harita gibi karnımmm benimde çok kaşınıyo Batuşun pişikkreminden sürüyorum iii gelio bana

sünnetmi oldunuz canım dogar dogmazmı bende istedim ama cesaret edemedim canım ya. kıyamadım nedende

Havvammm çatlamadık çatlamadık son anda nasıl çatladık anlamadım harita gibi karnımmm benimde çok kaşınıyo Batuşun pişikkreminden sürüyorum iii gelio bana

canım bana dogum esnasında çatladı gibi geldi bebek çıksın diye bastırıyorlar ya ondan heralde .pişik kremini denedim canım bende ama bi fayda görmedim valla

canım bana dogum esnasında çatladı gibi geldi bebek çıksın diye bastırıyorlar ya ondan heralde .pişik kremini denedim canım bende ama bi fayda görmedim valla

hımm yardımcı olamıcam sana bu arada dün seni aradım kardeşin söledimi???ya ben doğumda neler yaptılar bilmiyorum bebek çıksın diye bastırıolarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…