kizlar midem bulaniyor neden ki?
kizlar nidamiz ilaydasini dogurdu...gece uyku tutmamisti beni 03.21 de msj yolladi...
hastanedeyim 1 cm acilmam var diye..
sabah 07.26 da ilayda hanim dunyaya merhaba demis..
51cm.3130kg..
normal dogum, epidural olmamis..
mesajda bile cok mutlu oldugu belliydi..
allah anali babali buyutsun..ins coook hayirli bir evlat olur!!!
Canım 2 gündür bende de mide bulantısı ve yanması var.Uzandığumda yastığımı yükseltiyorum geçiyor biraz.Bide rennie içiyorum
Kızlar selam hepinizi özledim ama Batuhan bey izin vermiyo nete girmeme pek bu aralar öptüm hepinizi ve minik melekleri
kizlar nidamiz ilaydasini dogurdu...gece uyku tutmamisti beni 03.21 de msj yolladi...
hastanedeyim 1 cm acilmam var diye..
sabah 07.26 da ilayda hanim dunyaya merhaba demis..
51cm.3130kg..
normal dogum, epidural olmamis..
mesajda bile cok mutlu oldugu belliydi..
allah anali babali buyutsun..ins coook hayirli bir evlat olur!!!
canım doğum hikayelerinin linki ni verir misin
teyzoşlar nasılsınız;
pazartesi oğlumu kucağıma aldım sünnetimizide olduk geldik çok şükür.birkaç kişi dışında doğurmayan kalmamış.inşallah onlarda sağlıcakla miniklerini kucaklarına alırlar.ben gidip sıpayı uyandırmaya çalışayım.yoksa bu gecede nöbet tutturacak.akşam 10 gibi uyanıp sabah 5 e kadar uyumuyorda:)))))))))tıpkı karnımdayken yaptığı gibi:)))))))) gündüzde 2-3 kez karnını doyurmaya kalkıyo zorla.
Havvammm çatlamadık çatlamadık son anda nasıl çatladık anlamadım harita gibi karnımmm benimde çok kaşınıyo Batuşun pişikkreminden sürüyorum iii gelio bana
canım bana dogum esnasında çatladı gibi geldi bebek çıksın diye bastırıyorlar ya ondan heralde .pişik kremini denedim canım bende ama bi fayda görmedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?