2009 Haziran Anneleri!!

hımm yardımcı olamıcam sana bu arada dün seni aradım kardeşin söledimi???ya ben doğumda neler yaptılar bilmiyorum bebek çıksın diye bastırıolarmı?

sen genel anesteziylemi oldun canım . evet bastırıyorlar ben kendimdeydim . gögüs altındaki baskıyı hissediyorsun hafif

canım söyledi kardeş saol aricam seni yarın. fırsat bulursam tabiiiii iyi geceler tatlım ben çıkıyorum kaşınmaya devam edeyim ben bariiiii

yok canm burdayim..
beklemelerdeyim daha..
ama 2 saat icinde dogurmassam bi yengec oglum olacak

aynen:) istisnasız herkes ama herkes yengeç olsun kızın,aman doğurma dıyo,sankı o geldı de ben doğurmadım.ne çok ikizlerden acısı varmış ya mılletin.benım umrumda değil valla burcu ama benı bıle etkıledıler yanı.ben kıtap okumaya gıdıyorum sonra da yatarız.hadi bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun epey az kaldık,bu kadar beklemeye sezeryan olmam inşallah.herkese iyi geceler iyi uykular...

ii geceler canm..
ins normal olur

dolphin ben daha dogurmadim burda pinekliyorum

ozlemcigim cok az kalmis,biraz daha sabir,benim oglusum cok tatli ya,eminim seninki de oyle olacak,iyi ki dogurmusum...

eminim coook tatlidir oglusun canm..
bi kavussam ayaklarini opucem hemencecik oglusumun

of kımse yok mu yaaa uyku tutmadı cin gibi bakınıyorum.dolphin ben de doğurmadım daha.salı son gun ama dr daha haftaya c.tesi falan anca doğar dedi.nasıl anlıyolar neye göre söyluyolar anlamıyorum valla ben.

bende gunlerdir sabaha karsi 5de yatip 10da kalkiyorum..
uyudugum sure icindede surekli uykum bolunuyor..
bugun yatayim bari dogurursam ikinmaya mecalim kalmicak..

selam kızlarr herkes yatmış bu gecede ben ayaktayım bende kısmetse çarşamba günü sezaryana gircemm hayırlısıylaa çok sıkıldım artık kollarımda olsunnn:Saruboceq:

selam kızlarr herkes yatmış bu gecede ben ayaktayım bende kısmetse çarşamba günü sezaryana gircemm hayırlısıylaa çok sıkıldım artık kollarımda olsunnn:Saruboceq:

selamet kurtul arkadşım az kaldı bak ne günler geçti
bizimde nasip olursa salı günü doktora gidecez akalım ne ddiyecek
bütün dualrım sizlerle silerde beni unutmatın dualarda

Günaydın kızlar bundan sonra bebeklerimiz yengeç olacaklar.Benim bebişimin annesi de yengeç.
Hepinize hayırlı haftalar dilerim

Kızlarrr günaydın....
doğurmayan kimler kaldıı hadi artık :) temmuz annesi olacaksınız yaaa

Kızlarrr günaydın....
doğurmayan kimler kaldıı hadi artık :) temmuz annesi olacaksınız yaaa

beeeeennnnn ben varım,of eşim de dıyo zaten sen bırak hazıran annelerını temmuza göz kırp hafıften çevren olsun dıyo:))bakalım yarın doluyor gunumuz ama hiç belirti yok.

nasıl yaaa doğuma gıderken bişi yoktu çıkınca mı oldu çatlaklar((delikafadulden
valla sorma canım ya doguma giderken ufak tefek çatlaklar vardı dogumdan sonra karnım olmuş harita
günaydinnnnn kizlar,
cidden kac kisi kaldik doguramayan,
nidacigim da dogzrmus,
peki maren oda dogurdumu

sıra srnde canım ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…