2009 Haziran Anneleri!!

bende doguramadım daha dr arayacagız birazdan bakalım ne diyecekmafoldumbençok üzgünüm normal dogum yapamayacagım galibamafoldumben

selam kızlar çok az kişi kalmış doğurmayan onlara da allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.
doğum yapanlara bişey sorucam , benim az az kanamam oluyodu 23. gün kanamam fazlalştı yani 3 gündür nasıl adet oluyosam öyle kanamam oluyo.sizde de oldu mu acaba adetim normale mi dönüyo artık kanamam biter mi bilen var mı normal mi yani bu kanama

biz geldik naılsınız bakalım
çok az kişi kalmış doğurmayan heralde hadi bi gayret bitsin artık doğumlar
olymposs canım benimde bi gün hiç olmuyorum ikinci gün çeşme gibi herkesde farklı heralde bende anlamdım ne zaman kesilcek merak ediyorumm

canım farklıdır da benimki azalacağına artıyor bu halde dr. a gitmeye de korkuyorum belki de dalga geçer dr. normal diye ama ne bileyim lohusanın mezarı 40 gün açık kalır derler ya bi hastalık falan kapmayalım da

lohusa kanaması bendede bi garip ilk gün çok geldi sonra ahanda kesildi dedim aklına geldikçe geliyo arada bir bazen artıyo bazen azalıyo kişiden kişiye degişiyor demekki

slm kızlarrr bz geldikkk
iremim uyandıı dedesiiyle anneannesi oyalıooo
karnını doyrdumm
annemler varken çok rahatımmm
onlar gdnce napıcam bakalımmm
kanamadan bahsetmişsinizzz
benimde ilk günler yoğunduuu
ama şimdiii azaldıııı
ama ynedee hergün oluooo kanamam
40 gün bölemi devam etcek acabaa????
havvacım nasılsın arda nasılll???

kızlar merhaba biz kızımla evimize geldik.20.06.2009 tarihinde saat 11.35 de spinal sezeryanla zeynep derenimi kucağıma aldım. 4100 gr ve 52 cm.allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah anali babali buyutsun zeynep dereni...
masallah kizina canm seninde gozun aydin

evet kizlar yine burdayim dogurmadim...
22 yi atlattim yengec burcu bi oglus bekliyoruz artik
kocis diyorki ÿine dedigini yaptin"
sanki geldide geri ittik iceri..
eee kizlar sizler nasilsiniz
saadet gelmis iremi gordum canm..minik seker pek tatlii

özlemcimmmm
tşkr ederizzzzzzz
iremleeee
bzde merakla armini bekliyoruzzzzzzzzz

slm kızlar bugün doğuran varmı bende kaynanamın yanına taşındım dün akşam kızım şimdi orda uyuyo bi bakayım dedim size doğuran varmı ama göremedim bugün kızımı bıcı bıcı yaptık rahatladı ama birazcıkda ağladı o ağladıkça içim gidiyo ağlayasım geliyo yaa hastanede kan alırken kızım ağlıyo ben ağlıyorum dayanamıyo insan annelik çok başka bi duygu ya neyse ben kaçtım kızlar kızım uyanır felan gideyim hadi kendinize iyi bakın bebişlerede öptüm hepinizi meleklerinizide görüşürüz byyy

Kızlar benim 2 gündür inanılmaz bel ağrım vardı.Bugünde lekelenmem oluyor.Ama suyum gelmedi henüz akşam kocam gelince doktoruma gidicem.Bana dua edin lütfen hayırlısıyla yavruma kavuşurum inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun

dr aradım bekliyecez diyo cuma günü muayenehanesine gitcekmişim ögleden sonra sezeryan olacaksamda ta 42 haftaya kalacak pazartesi günü ne sabrım ne tahamülüm var endişeleniyorum artık.yarın askeri hastaneye gitcem bakalım onlar ne diyecek ona göre bekleyecegim yada sezeryan olacagım çok bunaldım psikolojim boozulacak yaaaaaamafoldumbenmafoldumben

drdan geldim ben simdii...
oglusum 3.kiloyu gecmis coktan.
uyuyamadigim icin gel hastanede yat 2 gun uyutalim dinlen dedi ama kabul etmedim..
daha stres olurum hastanede..kilo almamisim kaybetmisim.
oglusumuzun suyu plasentasida yerindeymis..
42 ye kadar elimden hic bisey gelmez dedi bekliycez dedi
bi dahaki kontrol tarihim 2 TEMMUZ dogurmassam temmuzda kont var

özlemcim masallah oglusuna inş. 42 kadar beklemezsin gününü dolunca gelir inş. çünkü günün gecince cok stres oluyosun endişeli oluyosun tüm yorgunlugun uykusuzlun üstüne bide stres ekleniyo

meraba kızlar. bebişini kollarına alan herkesi kutluyoruuuz.darısı kalanların başına inşallah.
biz de kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz.maşallah çok uslu bebişim, ama ben çok kötü olduğum için onunla yeterince ilgilenemiyorum, içim parçalanıyo.ameliytta boynum tutuldu sürekli yatıyorum,
inşallah hepiniz çok daha kolay doğumlar yaşarsınız kızlaar.bi iyileşeyim aha çok uğrıcam
kendinize ii bakııın

özlemcim masallah oglusuna inş. 42 kadar beklemezsin gününü dolunca gelir inş. çünkü günün gecince cok stres oluyosun endişeli oluyosun tüm yorgunlugun uykusuzlun üstüne bide stres ekleniyo

ins canm..inssss
sende bugun yarin dogurursun bence az daha sabir..
cok oturma canim biraz evin icindede olsa yuru

gecmis olsun canm..iyi dileklerin icinde tskler..

ins canm..inssss
sende bugun yarin dogurursun bence az daha sabir..
cok oturma canim biraz evin icindede olsa yuru
yok canım umudumu kestim yapmadım sey kalmadı oturmuyorum hatta evin içinde koşarak gidiyorum odadan odaya agır kaldırıyorum yok yok bakalım yarın askeri hasteney gitcem nts ye de baglarlar ne diyecekler ona bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…