2009 Haziran Anneleri!!

canm bugun drum soyledi..anne karninda ne kadar kalirsa sarilik riskide o kadar dusuyormus..
senin surda birkac gun gecti..yarin birgun gelir zaten eli kulagindadir herseyin hayirlisi olsun bizim icin..
benimki onumuzdeki ayada gelse problem degil artik..sayili gun deilmi gecer gideerr

merhaba haziran anneleri... yazamasam da, ara sıra bu bölümü takip ettim. Anne olan herkesi tebrik ediyor, bebekleriyle sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Ben de haziran annesi olarak şu an beklemedeyim malesef. Daha doğum yapmamış bekleyen herkese Allah sabılar versin, hayırlı doğumlar nasip etsin.

herkese günaydın,nazo,zeze nerdesiniz yaa siz de mi doğuma gittiniz yoksa.bugun 40.haftamızın son gunu ama biz de tık yok tabı evelaallah dipçikk gibi takılıyorum burda:)

Amin canım hepimize Allah sabırlar versin

selam annişler bende 39+4 deyim ve doğurmadım bu cuma beklenen son günüm ama hiç bi sancı falan yok herşey normal suyu falan o yüzden bekle diyo dr lar normal olacak sa bende normal istediğim için mecbur bekliyorummmm şimdi işleri toparlamak için işe geldim ordan yazıyorum evde yok net çünkü ama bu son günler hiç geçmiyor ya .

doğuran bütün annişlerin yavrularını Allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin içinde de beni tabiiiii hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık....

ensona kalan olmak ta kötü ya herkesin bebişleri göbekleri düşürdü gezmelere çıkıyooooo bende gelmesini istiyorum artıkkkk ne olur gel kızımmm artıkkkk

hepinizi öptümmm kendinize iyi bakınnnnn :ecrin_bebek:

aman yasemın şükret halıne bak senın daha var,benım bugun doğum yapmam lazım normalde ama aynen ben de bi hareket yok kızım gezınıp duruyo maşallah içeride:))
bu arada zeze ve nazo sizden iyice şüphelenmeye başladım ben,doğurdunuz mu yaaa aloooooo???

yok canm dogurmadimmm..geziyorum orda burda..
sen merak etme ben bu gidisle bu ayida cikaririm..

sünnetmi oldunuz canım dogar dogmazmı bende istedim ama cesaret edemedim canım ya. kıyamadım nedende

evet canım doğduktan 1 gün sonra yaptırdık hastaneden çıkmadan.tavsiye ederim herkese.hiç anlamadı ağrı sızı olmadı.doktorumuzda tebrik etti hemen yaptırdığımız için.sonradan acı çekmesindense bu şekilde daha iyi oldu.

kimseciklerrr kalmamışşş
nerdesiniz bakalımmmm
doğuran annişlerde yoğun sanırımmm
uğrayamaıyorlarr
bnm kızda zor bela uyuduuu
bi bakım dedim szilere
yarın kızımın doktor kont varrr
bakalımmm nasılll
herşey yolundadır umarımmm...

slm dr geldim alttan muayene etti ama eve gelince bi baktım baya kanamam olmuş sizdede oldumu nolur yardımcı olun yoksa yeniden dr gitcemmmafoldumben

bence dr git..
bazen dogum bu sekilde basliyormus duymustum..
drunu ara once..kanamanin miktarida onemli

kızlarr selamm..bende doğuramayanlardanım,cuma son artık.gelmezse gidicem.cmt günü gelicek kızım inş.allah herkese yardım etsin.sağ salim alalım kucağmıza bebişlerimizi...

kıslar npyonus bakimmm..
özlem canım rüyamda seni gördüm doğuruyomuşun canım
sen kaldın ya artık rüyalarıma giriyo
off 3 gün önce yine eşim gitti artık daha çok ugrarım buraya
yine kaldık kaynanam ben zehraa
bizde 8.ne uçak biletlerimizi aldık ekim sonuna kadar memleketteyiz
zehrada hiç durmuyo gazı var gece uyku yok
gözlerimin altı morardı zeharayı uyutup kendimi bakıma aldım misafirlerim gelcek akşama iice salmışımm eşortmanlarla penyemin kenarı kusmuklu saçları hiç sormayın zatenn..
nerde o bakımlı binnur 20 günde bu hale girdiysem ilerde ne olurum bilmem
neyse kız uyanmadan bi geçmişe bakimmm..
hepiinizi çok öpüyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…