2009 Haziran Anneleri!!

allah kavuştursun binnurcmm sormaaa
cnmmm bendeee aynıı senden farksızzzzz
inşş toparlıycaz kendimiiziii zamanlaaa...
bu arada doğum öykümüzüde yazdık sonundaaa okuyun bakalımm

binnurcum sona kaldigim icin goruyorsunuzdur..
naren de beni gordu kendi dogurdu..
allah kavustursun esinlede canm..
saadetcim okudum hikayenizi canmm yorumumu yaptim..

Kızlar ben bu akşam 6 da sezeryana giriyorum.Bana dua edin inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum

ahhhhh ahhhhh yarama tuz bastın binnur bende kendimi kaybetmiş bi vaziyetteyim . hastaneden gelince kuaförde aldım solugu kurtuldum saçlardan sonrada pişman oldum hiç bu kadar kısa olmamıştı saçlarım ama rahat ettim gerçekten. saçla ugraşmak için harcadıgım zamanı ogluma veriyorum şimdi. bu daha çok hoşıuma gidiyo:))))))
sadetçim yapıyorum yorumumu dogum öyküne

hakaten tebrik ederim canım bende seniama yiki biz dogardogmaz yaptırmamışız bide sünnetle ugraşıcak hal yoktu bende sarılıkla ugraşmaktan helak oldum zaten((((
Kızlar ben bu akşam 6 da sezeryana giriyorum.Bana dua edin inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum

hadi canım hayırlısıyla sende al bebegini kucagına katıl sende kendine deil bebegine bakan anneler kervanına

sşm ben dr geldim ve yarın sezeryana giriyorum artık kızımı inş. kollarıma alacagım dua edin bana

ben de yarın kontrole gıdıcem,en fazla c.tesiye kadar bekleriz demişti dr.kendı gelmezse sezeryan olucam ben de.

ben de yarın kontrole gıdıcem,en fazla c.tesiye kadar bekleriz demişti dr.kendı gelmezse sezeryan olucam ben de.

meraba d-gabbana bende izmirliyim.sanırım seninle aynı gündeyiz.bende cmt gidicem artık.şuana kadar pek fazla sancım olmadı.normal doğum için beklioruz.cuma günü arıycam doktorumu cmt gidicem .suni sancı isttemiorum.eğer sancım olmazsa o günde büyük bi ihtimal sezaryen olur heralde..sendemi sezeryan düşünüosun**

teşekkür ederim cnm saol.sen kaçıncı haftadasın bide neden sezeryan istiosun?CADIARZU
ben 40+4 deyim günüm gecti tık yok aslında sezeryanı hiç istemiyodum ama artık korkuyorum beklemek riskli ve stresli dr muayene etti iice karar verdi sezeryana. sezeryan olacagım diye sevinecegim aklıma gelmezdi sonunda kavuşcam inş. günlerim çok zor geciyodu bide tansiyon problemi çıktı son zamanlarda artık yarın bitecek inş.

anladım cnm.hayırlısı ne diyim.bende normal istiorum ama cumaya kadar gelmezse cmt gidicem.sancım yok işin kötü tarafı sanki ben değilim hamile.sadece göbek war.bide sıkıldım artık.yok kesi yok dikiş yok normal sezeryan.gerçekten sıktı artık.son zamanlarda geçmek bilmiomuş...karar weremedim açıkcası.suni sancı istemiorum.sana hayırlı doğumlar diliorum.bebeğini sağ salim alırsıninş kuıcağına..darısıda herkesin başına..

Kızlarr nasılsınız??oğluşumda reflü başlamış sürekli kusuyor hiç keyfim yok

slm kizlar hastaneden geldik simmdi,
persembe saat 8 de hastaneye yatiyorum,
ve dogumun gerceklesmesi icin vajinama jel süreceklermis,
rahimagzinin acilmasini saglayacak.
ama benim kafam hala karisik.
buna karar vermemisin sebebi benim atik pek dayanamam ,
belki bazilarinis hatirlarsiniz,
bundan 3 hafta önce dr artik benim icin bu hamileligin
son bulmasi en iyisi olur demisdi,
ama ben yavrum daha icimde dursun istemisdim.... ve bekledimmmmm
aslinda dr dedigine göre artik benimde bebegiminde saglini tehdit eden bisi yok suanda,
ama ben vücud olarak cok yorgun oldugum ve agrilara dayanamdaim, uykusus kalmakdan biktigim icin,
böyle bi karar verdik.
2 gündür hep cok rahatsizim gercektende uykusuz bitkin,
doktora sordum risk varmi dixe pek yok dedi , en kötü ihtimal 2-3 gün süre bilirmis sancilar
veya ani sezeryan olmam gereke bilirmis,
ben veya melegim yorgun düsersek ,
ama bu zaten normaldede hep bi ihtimalmis.
simdi yerimde olsaniz siz ne karar verirsiniz,

pinarcimmmm gecmis olsun canim ,
hepimizin derdi ayri vallaha ,
doguncada bitmiyo demi,
offf rabbim bizlere sabir versin

saol canım sorma karnımdayken doğsun diodum şimdi büyüsün konuşsun derdini anlatsın diyorum çünkü sıkıntısında çok ağlıyor içim parçalanıyor...bence artık sende bebişine kavuşma yoluna gir stres bebişe yaramıyor çünkü

doğuma gideeklerin allah yardımcısı olsunn
pınarcım geçmiş olsun
gerçekten iremde ağlayınca benim içimden bir parça kopuyorrr
benim kıızmdaaa yedikten sonra arada çıkartıyo azz
fazla geliooo herhaldee
bide havalar da sıcak olunca sıcak geçiyor bebişlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…