hakaten tebrik ederim canım bende seniama yiki biz dogardogmaz yaptırmamışız bide sünnetle ugraşıcak hal yoktu bende sarılıkla ugraşmaktan helak oldum zatenevet canım doğduktan 1 gün sonra yaptırdık hastaneden çıkmadan.tavsiye ederim herkese.hiç anlamadı ağrı sızı olmadı.doktorumuzda tebrik etti hemen yaptırdığımız için.sonradan acı çekmesindense bu şekilde daha iyi oldu.
Kızlar ben bu akşam 6 da sezeryana giriyorum.Bana dua edin inşallah hayırlısıyla kızıma kavuşurum
sşm ben dr geldim ve yarın sezeryana giriyorum artık kızımı inş. kollarıma alacagım dua edin bana
tsekkür ederim canım inş.a.s.hayirlisi olsun canm...ins yarin bebisine kavusursun sag salimm..
sşm ben dr geldim ve yarın sezeryana giriyorum artık kızımı inş. kollarıma alacagım dua edin bana
ben de yarın kontrole gıdıcem,en fazla c.tesiye kadar bekleriz demişti dr.kendı gelmezse sezeryan olucam ben de.
amin canım inş. sende sag salim alırsın kucagınaallah yardımcın olsun cnm.sağ salim al kucağına bebeğini inş.bende cumaya kadar beklicem eğer gelmezse cimcime cmt sezeryan olur heralde..:ecrin_bebek:
amin canım inş. sende sag salim alırsın kucagına
ben 40+4 deyim günüm gecti tık yok aslında sezeryanı hiç istemiyodum ama artık korkuyorum beklemek riskli ve stresli dr muayene etti iice karar verdi sezeryana. sezeryan olacagım diye sevinecegim aklıma gelmezdi sonunda kavuşcam inş. günlerim çok zor geciyodu bide tansiyon problemi çıktı son zamanlarda artık yarın bitecek inş.teşekkür ederim cnm saol.sen kaçıncı haftadasın bide neden sezeryan istiosun?CADIARZU
ben 40+4 deyim günüm gecti tık yok aslında sezeryanı hiç istemiyodum ama artık korkuyorum beklemek riskli ve stresli dr muayene etti iice karar verdi sezeryana. sezeryan olacagım diye sevinecegim aklıma gelmezdi sonunda kavuşcam inş. günlerim çok zor geciyodu bide tansiyon problemi çıktı son zamanlarda artık yarın bitecek inş.
pinarcimmmm gecmis olsun canim ,
hepimizin derdi ayri vallaha ,
doguncada bitmiyo demi,
offf rabbim bizlere sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?