2009 Haziran Anneleri!!

canım benım de ne ağrım var ne sızım,her tuvalete gıttığımde inşallah dıyorum vardır kan leke falan:)ama yok hiçbişey.ben de normal ıstıyorum ama sanırım aşağıya kanala ınmedı bebeğim,şu an bile kıpraşıp duruyo zilli hihoyyyt.ben sezeryan hiç istemıyorum Allah biliyo ama dersekı şart yapacak bişey yok,ikimizinde sağlığı önemli.sunı sancı için bebeğin aşağı ınmesı lazım demişti doktorum,inerse o gune kadar bılmıyorum deneyebilirim en son çare sezeryan ama.

bekleyebilecek durumda olsam bekleyecegim ama degilim sıkıntım cok az miktarda proteinde cıktı idrarda tansiyonum bi yüksek bi düşük hadi güzel kızım sabaha kadar gel annem ne olur yoksa vakit kalmadı annem ya

anladım cnm benimde şuan hareketli hala.hissediorum gün içinde bayaa hareket edio.kafası aşağıda deedi doktorum ama dediğin gibi benimkide hareketli hala.cumaya kadar beklicem en son 27 sine kadar beklicez eğer sancım olmazsa gel dedi dr.cmt alırlar artık hayırlısı .düşünmüorum artık normalmi sezeryanmı?doğsunda nasıl olursa olsun..nereye gidiosun doktora izmirde..

ayşecimmm hayırlısı ne ise o olsun doktorunu ara ama akıntın geldiğini söleee

hadi aysecikk dogur bu gece ins..
sitede bi ben kalayim dogurup dogurup gidin

benimde gunlerdir belimde ve kasiklarimda agrilarim var hafif hafif ama dogum yok
burda nst yede baglamadiklari icin sancimidir nedr bilmiyorum ben

Saol canım bizimki az değil ama günde 6-7 kez oluyo ve miğdesi yanıyo sanırım çok ağlıyo

bekleyebilecek durumda olsam bekleyecegim ama degilim sıkıntım cok az miktarda proteinde cıktı idrarda tansiyonum bi yüksek bi düşük hadi güzel kızım sabaha kadar gel annem ne olur yoksa vakit kalmadı annem ya
Ayşecim lütfem dr unu ara benim kahverengi işaret gelmişti hatırlarsan eğer hemen dr u aramasaydım sorun yaşarmışım çünkü ödem oluşmuş işaretten sonra lütfen ara dr uu sor

Alsancakta KADOMER var Levent ERKAN.bizim bütün ailenın doktoru o.ayrıca yeşilyurt dev.has.nın doktoru.doğumu da çınarlıda yapıcam kısmetse.

Alsancakta KADOMER var Levent ERKAN.bizim bütün ailenın doktoru o.ayrıca yeşilyurt dev.has.nın doktoru.doğumu da çınarlıda yapıcam kısmetse.

anladım cnm hayırlısı.hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.haberlerini beklioruz...

pınarcım geçmiş olsun canım
ayşecik hadi hayırlısı al bakalım sende bebegini kucagına hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…