2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar doğuran varmı ayşeden haber varmı pek geçmişe bakamadım malum bebiş var yan tarafta kaynanam var yanında uyuyo şuan ama heran uyanabilir bizde bugün kontrole gittik dikişlerim alındı kızımın kulağına bakıldı doktor muayene etti yeni geldik herşeyi çok iyi allaha şükür bir sorunumuz yok sadece gözlerinde sarılık var o kadar oda geçer dedi dr u 2 gündür huy değiştirde emerken kızarıp duruyo ağlıyo uyumuyo sabah 6 da kalktım onuda zor uyuttum geçicek bu günler sağlık olsun nete pek giremiyorum eve gelebilirsem uğruyorum oda çok zor oluyo o yüzden hep aklımdasınız hep merak ediyorum sizi artık biraz daha iyi olunca evime geçicem gelirim uğrarım arada bakarım doğuran varmı neyse kızlar ben kaçtım kızım uyanır yanına gideyim öpüldünüz kendinize iyi bakın

bizde de kriz söz konusu gece 2-4 arası nöbet tuttruyo
oturup bakınıyo sonrada uyku sıkıştırınca dalamayınca kızıp ağlıyo şimdide bu başladı
cidden bu ikizler burcunun huyu suyu bi garip

pınarcım canım geçmiş olsun
yeğenimde bu dönemlerde reflü olmuştu
zaman içinde büyüdükçe yavaş yavaş atıyo vücut mide gelişince yani korkma geçer sadece sabırrrrrrr

ayyy yerim ben elifimin krizini maymun ettiler bizi...
canım çok rahatsız oluo batuhanım krize giriyo ağlarken inşallah geçer...
yeğeninin ne zaman geçmişti??sen nasılsın??

sabah altıda bi kalktık bu saat oldu uyku yok. gecede bölük pörçük uyuduk zaten başı kesik tavuk gibi dolanıyom ortalıklarda. baktım başa çıkamıyacagım banyo yaptırdım uyudu nihayetbende bi bakayım dedim size. napıyonuz bakimmm

All bizdende o kadar canımm 40 ı çıkınca düzelir diolar inşallah düzelir yoksa ben dümdüz yatıcam yeree

kızlar en kısa zamanda gircem tekrar allaha şükürler olsun kızıma kavustum yarabbim muhtesem bir duygu hepinizide ekliycem listemize biraz sorunum var defnem maşallah ama beni emmiyor habire süt sagıyorum inek gibi meme basım da var uyuz tutmuyorrr allahım napacagımı sasırdım sezaryanım sancıyor o ayrı dert telefonuma bile cevap veremiyorum hepinizi cok özledim inanın en kısa zamanda kızımın fotosunuda ekler koyarımm öpüyorum hepiniziiii

spinal sezaryan oldum bu arada

herkese günaydınnhihoyyyt

bugünde sancım yok..cuma son artık.normal olamıyacak heralde:Saruboceq:

kızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah

npyonuz bakalım güsel annlerr..
pınarcım canım çok geçmiş olsun zehrada bu ara çok kusuyo mamanın üzerine beni emdimi mutlaka kusuyo
yediklerine dikkat ediyosundur zaten ama sakın acılı gazlı şeyler yememeye çalış canım..
havva bende aynı durumdayım resmenn uyumucam die tuturuyo gözleri kıpkırmızı oldu dün gece emziriyorum memeyi diliyle atıyo başlıyo aglamaya bide ağlasa ii yine böle ıkınıyo ıhh ıhhh kıpkırmızı yapıyo kendini
naran canım hoşgeldinn emer canım daha çok küçük sen sürekli vermeye çalış

kızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah

maşallah ceylinee oyy keşke prensesin bi resmide olsa görsek teyzecimm..
tekrar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün kaderi bahtı güzel olsunn..

kızlar ben hala doğurmadım,hiçbi belirtide yok,çok stres olmaya başladım( normal doğumu çok istedim ama Allah kısmet etmıycek herhalde.hiçbişeyi çok istemeye gelmıyo zaten.

kızlar merhaba 2-3 kişi kalmış özlem seninki pek rahat demekki çıkmaya niyeti yok olsun sen de tecrübeli annelerden yararlanırsın burda.
pınar geçmiş olsun , nasıl anladınız ya reflüyü minicik bebek derdini de anlatamıyo , bizimkinin de gazı çok sabaha kadar inliyo tabi benim de onunla içim parçalanıyo

sanirim rahat canm hic gelicek gibi gozukmuyor...
taze annelerimize bakiyorum,okuyorum ama malum henuz hic bir bilgim olmadigi icin biseyde diyemiyorum..olece bakiyorum topige..
buarada bugunde midem bulaniyor..

selam kızlar herkes anneliğinin ilk günlerinde ve buraya pek sık uğrayamıyoruz sanırım.
geliyorum kimse yok hüsranla çıkıyorum..
Ahmet de memeyi tutma konusunda beceriksiz çıktı teyzeleri onunla uğraşıyoruz, sıpa ağzının içine aldığı memeyi tutamıyo, ağzını zorla kapatıyoruz resmen..
bu arada anlında gözkapaklarında hep sivilce çıktı, ne yapmam lazım bilen var mı?

Canım saolll sabahı sabah ettik zombi gibiyim kusarda görmem bişi olur die başında oturdum bütün gece sen nasılsın??
iim canımmm irem dee cazgır çıktıııı
onla uğraşıyorummm
gerçii bana pek fırsat kalmıoo sağolsun anneanesi ve dedesi bana çok yardımcı oluolarr
nöbetleşe bakıyoruzz ailecekkkk :)

gözün aydın narencim maş. defnoşa
canımm iremimdee emiyorrr amaa zorlaaaaa
hemen yoruluomu neeee bırakıoo başlıo ağlamayaa
benndeee başından beriii hem süt sağarak biberonla takviye yapıyorummm
yoksaa doymuyooo
sendeee az emdirrr alışırrr
sonrada takviye yap istersennn bnm gibii

gözünüz aydınn maş. ceylineee

canım benim kızda daa çıkıoo sıcaktann sivilce isilik gibi bşyy
yaşlı bi teyze bana şunu önerdii ben memnun kaldımmm geçirioo sende dene istersennn
pamuğa sütünden akıttt yüzünüü sillll
düzenli olarakkkk
geçirioooo sivilce ve isilikleriii

bu arada kızlarr arada benim kızda kızarıp bozarıyooo
gazı old. içinn kakasını yapmaya çalışıooo ıkınıyolrlarr ondann yazıkk yavrular şekilden şekile girioooo

bu arada bz doktor kont müze gtkk
yüzümüzdeki sarılık daha geçmemişş
test istediii
minicik elinden yavrumun kan aldılarr
öğleden sonra 15.00 te çıkcak sonuç tekrar gtcezzz
inş değer yüksek değildirrr
birazda gaz sancısı varmış yavrumunnn
bakalım öğleden sona gttmde tartmasını sölücem tartmazsa ne kadar olmuşşş
ilaç falan vercek miii
değer de inşşş düşük çıkarrr

haklısın canım. minkler bütün günmüzü alıyorlar.. ama ne yapalım analık böyle bişi işte.:))zlışır üzülme canım.. ilk günler hep böyle sıkıntılarımız oluyor..o sivilcelerden benim kızdada oluyor.. sıcaktan sanırsam.. bende sütümle siliyorum:))birde hergün yıkamak gerek.. hava çok sıcak..rahatlatmak gerek bebelri:))

geçmiş olsun sadetçim .. inş düşmüştür değeri.. atlatmıştır iremcik:))dediğin gibi benim bıdıkktsa ıkınıp sıkılıyor çok.. bazı kokrkuyorum yaa.. kıpıkırmızı oluyor yavrum benim.. nedir bu bebelrinde gazdan çektiği(

galiba bu gaz sorunu tüm bebeklerde var gündüz melek gibi olan yavrum gece birden değişiyor kakasını yapamıo gazını cıkaramıo zinco işimize yaramıo galiba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…