pinar gecmis olsun canm..
ayyy yerim ben elifimin krizini maymun ettiler bizi...bizde de kriz söz konusu gece 2-4 arası nöbet tuttruyooturup bakınıyo sonrada uyku sıkıştırınca dalamayınca kızıp ağlıyo şimdide bu başladı cidden bu ikizler burcunun huyu suyu bi garippınarcım canım geçmiş olsun yeğenimde bu dönemlerde reflü olmuştuzaman içinde büyüdükçe yavaş yavaş atıyo vücut mide gelişince yani korkma geçer sadece sabırrrrrrr
sabah altıda bi kalktık bu saat oldu uyku yok. gecede bölük pörçük uyuduk zaten başı kesik tavuk gibi dolanıyom ortalıklarda. baktım başa çıkamıyacagım banyo yaptırdım uyudu nihayetbende bi bakayım dedim size. napıyonuz bakimmm
kızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah
kızlar merhaba 2-3 kişi kalmış özlem seninki pek rahat demekki çıkmaya niyeti yok olsun sen de tecrübeli annelerden yararlanırsın burda.
pınar geçmiş olsun , nasıl anladınız ya reflüyü minicik bebek derdini de anlatamıyo , bizimkinin de gazı çok sabaha kadar inliyo tabi benim de onunla içim parçalanıyo
iim canımmm irem dee cazgır çıktııııCanım saolll sabahı sabah ettik zombi gibiyim kusarda görmem bişi olur die başında oturdum bütün gece sen nasılsın??
gözün aydın narencim maş. defnoşakızlar en kısa zamanda gircem tekrar allaha şükürler olsun kızıma kavustum yarabbim muhtesem bir duygu hepinizide ekliycem listemize biraz sorunum var defnem maşallah ama beni emmiyor habire süt sagıyorum inek gibi meme basım da var uyuz tutmuyorrr allahım napacagımı sasırdım sezaryanım sancıyor o ayrı dert telefonuma bile cevap veremiyorum hepinizi cok özledim inanın en kısa zamanda kızımın fotosunuda ekler koyarımm öpüyorum hepiniziiii
spinal sezaryan oldum bu arada
gözünüz aydınn maş. ceylineeekızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah
selam kızlar herkes anneliğinin ilk günlerinde ve buraya pek sık uğrayamıyoruz sanırım.
geliyorum kimse yok hüsranla çıkıyorum..
Ahmet de memeyi tutma konusunda beceriksiz çıktı teyzeleri onunla uğraşıyoruz, sıpa ağzının içine aldığı memeyi tutamıyo, ağzını zorla kapatıyoruz resmen..
bu arada anlında gözkapaklarında hep sivilce çıktı, ne yapmam lazım bilen var mı?
selam kızlar herkes anneliğinin ilk günlerinde ve buraya pek sık uğrayamıyoruz sanırım.
geliyorum kimse yok hüsranla çıkıyorum..
Ahmet de memeyi tutma konusunda beceriksiz çıktı teyzeleri onunla uğraşıyoruz, sıpa ağzının içine aldığı memeyi tutamıyo, ağzını zorla kapatıyoruz resmen..
bu arada anlında gözkapaklarında hep sivilce çıktı, ne yapmam lazım bilen var mı?
bu arada bz doktor kont müze gtkk
yüzümüzdeki sarılık daha geçmemişş
test istediii
minicik elinden yavrumun kan aldılarr
öğleden sonra 15.00 te çıkcak sonuç tekrar gtcezzz
inş değer yüksek değildirrr
birazda gaz sancısı varmış yavrumunnn
bakalım öğleden sona gttmde tartmasını sölücem tartmazsa ne kadar olmuşşş
ilaç falan vercek miii
değer de inşşş düşük çıkarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?