bu arada bz doktor kont müze gtkk
yüzümüzdeki sarılık daha geçmemişş
test istediii
minicik elinden yavrumun kan aldılarr
öğleden sonra 15.00 te çıkcak sonuç tekrar gtcezzz
inş değer yüksek değildirrr
birazda gaz sancısı varmış yavrumunnn
bakalım öğleden sona gttmde tartmasını sölücem tartmazsa ne kadar olmuşşş
ilaç falan vercek miii
değer de inşşş düşük çıkarrr
ay canım benimm.. gözünaydın olsun tekrardan.. ilk günler skınıtılar olur canım .. dert etme.. kırkına kadar düzelcek inşş.. bizimde uykumuz yok geceleri.. birde gece sürekli emmek isitoyr.. sütüm yetmiyorkızlar en kısa zamanda gircem tekrar allaha şükürler olsun kızıma kavustum yarabbim muhtesem bir duygu hepinizide ekliycem listemize biraz sorunum var defnem maşallah ama beni emmiyor habire süt sagıyorum inek gibi meme basım da var uyuz tutmuyorrr allahım napacagımı sasırdım sezaryanım sancıyor o ayrı dert telefonuma bile cevap veremiyorum hepinizi cok özledim inanın en kısa zamanda kızımın fotosunuda ekler koyarımm öpüyorum hepiniziiii
spinal sezaryan oldum bu arada
gözünüadyın olsun.. maşhh ayşeciğede:))kızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah
kızlar ben hala doğurmadım,hiçbi belirtide yok,çok stres olmaya başladım( normal doğumu çok istedim ama Allah kısmet etmıycek herhalde.hiçbişeyi çok istemeye gelmıyo zaten.
sağol cnm inşhaklısın canım. minkler bütün günmüzü alıyorlar.. ama ne yapalım analık böyle bişi işte.:))zlışır üzülme canım.. ilk günler hep böyle sıkıntılarımız oluyor..o sivilcelerden benim kızdada oluyor.. sıcaktan sanırsam.. bende sütümle siliyorum:))birde hergün yıkamak gerek.. hava çok sıcak..rahatlatmak gerek bebelri:))
geçmiş olsun sadetçim .. inş düşmüştür değeri.. atlatmıştır iremcik:))dediğin gibi benim bıdıkktsa ıkınıp sıkılıyor çok.. bazı kokrkuyorum yaa.. kıpıkırmızı oluyor yavrum benim.. nedir bu bebelrinde gazdan çektiği(
ayy yerim ben o kuzunuŞeniz
Allah şifa versin, doktora nereye götürüyosunuz canım.
Bi hastaneye mi yoksa özel bir doktora mı.
Biz hala karar veremedik, bi de kaç haftalıkta götürdünüz?
Bu arada belki bilmiyosundur, ben de sezeryan oldum hem de skolyoz yüzünden sana çok dua ettim
senle konuşmasaydık doktora tekrar hatırlatmak için sormazdım
normal doğumu beceremeye de bilirdim
Söylediğini yapıcam inşallah faydası olur, sivilceleri geçer kuzumun
galiba bu gaz sorunu tüm bebeklerde var gündüz melek gibi olan yavrum gece birden değişiyor kakasını yapamıo gazını cıkaramıo zinco işimize yaramıo galiba(
sağol cnm inş
evet cnm bu iremin gazı yüzünden annemle papaz oluyoruz aradaa
şöyle gyn böyle gyn diyooo
çorap gy atlet gy falan filan acaba bzm gydiğimizle varmıdır ki alakası yaaa
canım ilk 3 gün doğum yaptığım hastanenn özl çocuk doktoru baktııı sonra bugün için 2. kont e çağırdıı
ama ora özel ve sağlık karnemiz geçmiyor diyeee
bugün devlete
yani çocuk hastanesine götürdükkk
orda bi tanıdığımızın afyonlu çocuk doktoru var diyeee...
beğenirsem ona devam ederimm yoksa başka doktor arayışlarına geçerimm yani özele götürürüm
canım bilmezmiyimmm
ikimizde skolyoz gazisiyizz :))
sağol cnm duların içinnn
bende hepimize ediyorummm
haklısın canım. minkler bütün günmüzü alıyorlar.. ama ne yapalım analık böyle bişi işte.:))zlışır üzülme canım.. ilk günler hep böyle sıkıntılarımız oluyor..o sivilcelerden benim kızdada oluyor.. sıcaktan sanırsam.. bende sütümle siliyorum:))birde hergün yıkamak gerek.. hava çok sıcak..rahatlatmak gerek bebelri:))
geçmiş olsun sadetçim .. inş düşmüştür değeri.. atlatmıştır iremcik:))dediğin gibi benim bıdıkktsa ıkınıp sıkılıyor çok.. bazı kokrkuyorum yaa.. kıpıkırmızı oluyor yavrum benim.. nedir bu bebelrinde gazdan çektiği(
galiba bu gaz sorunu tüm bebeklerde var gündüz melek gibi olan yavrum gece birden değişiyor kakasını yapamıo gazını cıkaramıo zinco işimize yaramıo galiba(
armağancım tediklerime dikkat ediyorum da ben
yoğurt acı k. fasulyee vb...
bunları yemiyorum asitlide içmiyorumm
amaa gym konuusna inan bu sıcakta dayanılmıooo
ama anlatamıyorum annemeee
arada papaz oluyoruzzz irem gazlandıkçaaaa
selam arkadaşlar,herkes yavaş yavaş geri geliyor ....tabi gece uyumayan bebişler yeni uyudular bizimki gibi...ay yanımda yardımcı olmasa çatlardım herhalde ben,çok şükür gece bile olsa nöbeti devralıyorlar..
.o bahsettiğiniz isilikler bizim kızdada var,ben pek önemsemiyorum...birde mama takviyesi yapan arkadaşlara önerim sakın vermeyin,bırakın aç kalsın ama gene vermeyin...ben 2 gün yaptım o da çocuğu mahvettim resmen...kusmaya başladı,kabızlık oldu,neredeyse 2 gün tuvaletini yapamadı,gazıda hat safhadaydı..gecenin bir yarısı acile gittik kızarıp bozarıyordu,korktum ya....doktor mamayı kesinlikle yasakladı....kestiğim günden itibaren bebişim normale döndü....
birde göğüs ucu için lansinoh krem kullananlar ne alemde,çatlaklarınız oldu mu? ben karbonatlı su ile siliyordum ta ki 3 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu,şu an çatlaklar olutu ve acıyo:-(((( memnun musunuz?
birde bir site tavsiye edeceğim ..ben bebeğimdeki etkisine inanmadım,birde siz dener misiniz,tabi önce siz dinleyin...kolik olan bebekler için müzikler var,bizim kızda şok etki yaptı...ağlaması birden duruyor resmen uçuyor sanki,bende korktum dinletmedim,ne derece doğru bilmiyorum çünkü...adresi Muzik.net
ha birde zezecim inşallah bir an önce doğurursun,her girişimde diyorum inşallah bugün kavuşmuştur bebişine,az kaldı bebişine kavuşmana,biliyorum son günler zaman geçmiyor ama:-((
biinnurcum sadece mama mı veriosun emmiyor mu
ben mamayla beraber veriom sütümü
ahh canım bende herseferinde üzülerek hazırlıyorum o mamayı ama nasıl vermiyim bebeğim zaten 2900 doğdu sarılığın etkisiyle 2650ye düştü fototerapide çok zayıfladı şimdi kilosu ii ama aç nasıl bırakıyım anca toplandı yavrummm
benim göğüs ucum resmen kopmuştu canım o derece yani parça koptu resmen medela purelen lasolin bepanten garmasan bunların hepsini kullandım hiç fayda etmedin saolsun tekrar allah razı olsun pınarcığmın tavsiyesiyle slikon göğüs ucu aldım 3 gün onla emzirdim krem sürmedim sadce sütümü sıldim maşallah o gün bugün geçti rahatım..
anlıcagın bana krem fayda etmedi yada benimki çok kötü durumdaydı o yüzden iileştirmedi bilmiyorum bence en iisi slikon göğüs ucu tavsiye edrimm
bebim kızım maşallah çok sağlıklı bir bebk olmasına rağmen mamayı kaldıramadı,o geceki hali hiç gözümün önünden gitmiyor...sütün çok mu az,sağıp versen... benimki reflü oldu 2 günde,yediği çıkıyordu geri,kusma değildi tam olarak...sağolsun doktor baya ilgili, anlatınca bende baya rahatladım...çok şükür ne kusması kaldı nede kabızlık ,azıcık gaz oluyor onuda kendi çıkarıyor,şimdiye kadar en ufak bir ilaç bile kullanmadım...
bende bir deneyeyim silikon göğüs ucunu,şu an çok kötü durumda değilim ama ilerlerse kızım aç kalır endişesi var....bugün lansinohu alıcam bakayım 2 gün denerim olmazsa dediğini yapıcam....
kızlar merhaba, nasılsınız bakalım
kolik albümünün linkini kim yazmıştı, ağlaması durdu , bilimselmiş o, anne karnındaki sesleri müzik yapmışlar ,
Allah razı olsun ne diyim çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?