2009 Haziran Anneleri!!

ayy yerim ben o kuzunuŞeniz
Allah şifa versin, doktora nereye götürüyosunuz canım.
Bi hastaneye mi yoksa özel bir doktora mı.
Biz hala karar veremedik, bi de kaç haftalıkta götürdünüz?

Bu arada belki bilmiyosundur, ben de sezeryan oldum hem de skolyoz yüzünden sana çok dua ettim
senle konuşmasaydık doktora tekrar hatırlatmak için sormazdım
normal doğumu beceremeye de bilirdim

Söylediğini yapıcam inşallah faydası olur, sivilceleri geçer kuzumun

ay canım benimm.. gözünaydın olsun tekrardan.. ilk günler skınıtılar olur canım .. dert etme.. kırkına kadar düzelcek inşş.. bizimde uykumuz yok geceleri.. birde gece sürekli emmek isitoyr.. sütüm yetmiyor(sıkma sen canını emecek annesi..
kızlar slm ben ayşenın annesiyim ayşe spınal sezaryan oldu ceylinimiz doğdu ıkısınınde durumu ıyı ayrıca sızede slm var bebeğinide emzırdi sütüde var maşallah
gözünüadyın olsun.. maşhh ayşeciğede:))
kızlar ben hala doğurmadım,hiçbi belirtide yok,çok stres olmaya başladım( normal doğumu çok istedim ama Allah kısmet etmıycek herhalde.hiçbişeyi çok istemeye gelmıyo zaten.

canım Allah'tan hayırlısın dile iste.. hakkınızda hayırlıı.. elbet çıkacak.. orda kalıcak hali yok:))

sağol cnm inş
evet cnm bu iremin gazı yüzünden annemle papaz oluyoruz aradaa
şöyle gyn böyle gyn diyooo
çorap gy atlet gy falan filan acaba bzm gydiğimizle varmıdır ki alakası yaaa

canım ilk 3 gün doğum yaptığım hastanenn özl çocuk doktoru baktııı sonra bugün için 2. kont e çağırdıı
ama ora özel ve sağlık karnemiz geçmiyor diyeee
bugün devlete
yani çocuk hastanesine götürdükkk
orda bi tanıdığımızın afyonlu çocuk doktoru var diyeee...
beğenirsem ona devam ederimm yoksa başka doktor arayışlarına geçerimm yani özele götürürüm
canım bilmezmiyimmm
ikimizde skolyoz gazisiyizz :))
sağol cnm duların içinnn
bende hepimize ediyorummm

galiba bu gaz sorunu tüm bebeklerde var gündüz melek gibi olan yavrum gece birden değişiyor kakasını yapamıo gazını cıkaramıo zinco işimize yaramıo galiba (

evet canım sanırsam herkesde var.. o kadarda çıkaıryoruz gazını.. genede ıkınıp sıkılıp kıpkırmızı oluyor.. biizmde bugün 1. ayımız doluyor.. zaman su gibi ..yarın aşımız ve kontrolümüz var..

ya eski ler öyle derlerde aslında ynalış.. bu gaz olayı emerken bebeğin havada yutmasından oluyormuş.. eskilerde ya yedikerlnizdene yada üşütmenizden diyip bzie kıızyorlar.. benim annemde öyle.. lohusasın çorap giy falan dedi.. bu sıcakta hiçde giymedim.. valla ne aylan diyim yedikleirmde dikkat etmiyorum.. kurufasülye bile yedim:))ne yapayım yaa..

armağancım tediklerime dikkat ediyorum da ben
yoğurt acı k. fasulyee vb...
bunları yemiyorum asitlide içmiyorumm
amaa gym konuusna inan bu sıcakta dayanılmıooo
ama anlatamıyorum annemeee
arada papaz oluyoruzzz irem gazlandıkçaaaa

selam arkadaşlar,herkes yavaş yavaş geri geliyor ....tabi gece uyumayan bebişler yeni uyudular bizimki gibi...ay yanımda yardımcı olmasa çatlardım herhalde ben,çok şükür gece bile olsa nöbeti devralıyorlar..

.o bahsettiğiniz isilikler bizim kızdada var,ben pek önemsemiyorum...birde mama takviyesi yapan arkadaşlara önerim sakın vermeyin,bırakın aç kalsın ama gene vermeyin...ben 2 gün yaptım o da çocuğu mahvettim resmen...kusmaya başladı,kabızlık oldu,neredeyse 2 gün tuvaletini yapamadı,gazıda hat safhadaydı..gecenin bir yarısı acile gittik kızarıp bozarıyordu,korktum ya....doktor mamayı kesinlikle yasakladı....kestiğim günden itibaren bebişim normale döndü....

birde göğüs ucu için lansinoh krem kullananlar ne alemde,çatlaklarınız oldu mu? ben karbonatlı su ile siliyordum ta ki 3 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu,şu an çatlaklar olutu ve acıyo:-(((( memnun musunuz?

birde bir site tavsiye edeceğim ..ben bebeğimdeki etkisine inanmadım,birde siz dener misiniz,tabi önce siz dinleyin...kolik olan bebekler için müzikler var,bizim kızda şok etki yaptı...ağlaması birden duruyor resmen uçuyor sanki,bende korktum dinletmedim,ne derece doğru bilmiyorum çünkü...adresi Muzik.net

ha birde zezecim inşallah bir an önce doğurursun,her girişimde diyorum inşallah bugün kavuşmuştur bebişine,az kaldı bebişine kavuşmana,biliyorum son günler zaman geçmiyor ama:-((

bakalım ben de silicem inşallah işe yarar..

galiba bu gaz sorunu tüm bebeklerde var gündüz melek gibi olan yavrum gece birden değişiyor kakasını yapamıo gazını cıkaramıo zinco işimize yaramıo galiba (

canım hayırlı olsun...
telin yoktu bende arayamadım:gitme:
ben hastanedeyken diğer naren doğum yapmış eşim sen sanmış:1shok:çok şaşırdım geldim baktım sen değüll
inşallah doğum kolay geçmiştir geçmişi okuyamadım bilmiyorum, ama normal sende de olmamış demek kısmet artık hepimiz karnı yarık olduk diyorum bensenağlama
ama kuzular bizimle ya canımız sağolsunn:lepi:

canım yoğurtda süt yaparmış..ondan iyiyorum ben.. ama asitli içmiyorum tabi.. meyve suyu falan içiyorum..ne biliym artık.. ne yapcağımı şaşaıyorum.. stümde bazı iyi bazı az.. (

saadet geçmiştir inş sarılığı canım bizim 20ydi biliyosun değeri ama 1 haftada geçti bol bol emzirdim gündüz hep güneşin önünde yatırdım gecede florosanda durdu doktora götürdüğmüzde hiç bişeyi kalmamış dedii..
off gazı sormayın çocuğum iki büklüm içim gidiyoo zinco banada hiç fayda etmedi a mayıs annelerinde okumuştum babyline die bi ilaç varmış bi çok bebeğe ii gelmiş bende ondan alıcam dışarı çıktığımda belki ii gelirr..
kızlar bebeklere mama veren varmı ya biz sarılık olduğmuz için doktorumuz mamaya başlattı günde 2 defa bi gece bi sabah veriyorum tabi ilk 30ccile başladık sonra 60cc çıktı ee şimdi doymuyo gündüz 60 veriyomda gece 90cc oluyo off çok korkuyorum beni bırakır die gerçi emiyoda biberonla veriyorum mamayı burda okudum biberona alışanlar anneyi bırakıyomuş sütümde az biliyorum
sizden hiç mama veren varmı yaa ben mama veriyorum die çok üzülüyorum ama npim aç kalmasınada içim el vermiyoo

ahh canım bende herseferinde üzülerek hazırlıyorum o mamayı ama nasıl vermiyim bebeğim zaten 2900 doğdu sarılığın etkisiyle 2650ye düştü fototerapide çok zayıfladı şimdi kilosu ii ama aç nasıl bırakıyım anca toplandı yavrummm
benim göğüs ucum resmen kopmuştu canım o derece yani parça koptu resmen medela purelen lasolin bepanten garmasan bunların hepsini kullandım hiç fayda etmedin saolsun tekrar allah razı olsun pınarcığmın tavsiyesiyle slikon göğüs ucu aldım 3 gün onla emzirdim krem sürmedim sadce sütümü sıldim maşallah o gün bugün geçti rahatım..
anlıcagın bana krem fayda etmedi yada benimki çok kötü durumdaydı o yüzden iileştirmedi bilmiyorum bence en iisi slikon göğüs ucu tavsiye edrimm

biinnurcum sadece mama mı veriosun emmiyor mu

ben mamayla beraber veriom sütümü

yok canım günde 2 defa mama veriyorum sadece bi gece yatarken bide sabah diğer zamanlar hep emiyo allah şükür ama ben yinede beni bırakmasından korkuyorum
bide hiç okumadım burda mama veren tek sanıyorum kendimi

bebim kızım maşallah çok sağlıklı bir bebk olmasına rağmen mamayı kaldıramadı,o geceki hali hiç gözümün önünden gitmiyor...sütün çok mu az,sağıp versen... benimki reflü oldu 2 günde,yediği çıkıyordu geri,kusma değildi tam olarak...sağolsun doktor baya ilgili, anlatınca bende baya rahatladım...çok şükür ne kusması kaldı nede kabızlık ,azıcık gaz oluyor onuda kendi çıkarıyor,şimdiye kadar en ufak bir ilaç bile kullanmadım...

bende bir deneyeyim silikon göğüs ucunu,şu an çok kötü durumda değilim ama ilerlerse kızım aç kalır endişesi var....bugün lansinohu alıcam bakayım 2 gün denerim olmazsa dediğini yapıcam....

birde ne kadar çok emzirirsen sütün o kadar artıyor,bırak sütün çok azkende emsin,inan faydasını göreceksin...ben anneme sütüm yok dedikçe annem bebeği emzirtti,bir baktım süt baya arttı...

ya birde o kadar ufaklarki insan hastalandığında hastaneye götürmeye bile korkuyor....mikrop kapacak diye....onun için çok iyi bakmak zorundayız bücürlere...

ewet canım bazı bebeklere agır geliyomuş mama bizde gaz oluyo ama öle yediğini tam geri çıkarma flan yok maşallah bebeğine canım çok zor o gaz sancıları inş hiç yaşamazsınızz
lansinoh ile medela purelanı çok ii diyolar hem diğerleri gibi sürdükten sorna yıkamaya gerek kalmıyo bide bebeklerde oluşan ağzındaki aflarıda önlüyomuş inş sana ii gelir canım

kızlar merhaba, nasılsınız bakalım
kolik albümünün linkini kim yazmıştı, ağlaması durdu , bilimselmiş o, anne karnındaki sesleri müzik yapmışlar ,
Allah razı olsun ne diyim çok iyi geldi

akşam sivrsinekler ısırmış yavrumun kaç yerini, ultraviyole sinek yakalayıcılar var, onlar zararlımı bilen varmı doktoruna ulaşamadım, raidleri sormuştum dün, kimyasal zararlı cibinlik kullanın dedi, cibinlik var yine ısırıyorlar
göğüs ucuma zeytinyağı sürüyorum kaç gündür iyi geldi yaralara, aklınızda olsun , hem doğal bişey

kızlar merhaba, nasılsınız bakalım
kolik albümünün linkini kim yazmıştı, ağlaması durdu , bilimselmiş o, anne karnındaki sesleri müzik yapmışlar ,
Allah razı olsun ne diyim çok iyi geldi

nerde o link ben göremedim canım ya sende varsa bidaha yazarmısın ayy inş benimkinede ii gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…