2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim hayirli haberlerle döner insallah...
Umarim cok cekmeden kurtulmustur...Saglikla Armini almistir kucagina ...

kızlar herkese selam, sonunda bende doğurdum. cumartesi öğleden sonra normal doğumla oğluşum 3.550 gr 50 cm boyunda doğdu. Şuanda evimizdeyiz. Bütün haziran bebişlerini öpüyoruz.:ecrin_bebek:

Maşallah minik erkeğimize sağlıkla büyüt inşallahhh

Özlemcimmm merak ediyorum seni umarım sağlıkla almışsındır Armini kucağınaa

günaydın herkese bebişlerinle güzel bi hafta diliyorummmm...
yavrularımız biraz büyüsede yine hep sayfaları doldursakk..
kıslar albüme resim koymaya çalışıyorum bi türlü kabul etmiyo nie ki??

ohhhhhhhhhh özlemcim de kurtulcak bugün ee doğurmayan kaldımı kızlar saka maka yarın haziran bitiyorr:))

aysenin mavişi merak ediyorum ben :)

sema dünürüm nerede giriomu o

benm arsız dan pek giremiom ben valla

ikizler cadı olur demiştim inat etti vaktinden önce gelip ikizler oldu :))

kızlar herkeze merabaa.
özlemcim bir avazda kurtlursun inşallah(hatta belki kurtulmuşsundur bile:))

bişey sorucam yaa, sizin bebişlerde gaz sancıları ne zaman başladı acabaa.

umarim kolay dogum olmusdur ozlemcim saglikla huzurla kucagina al insallah...
guzel haberini bekliyoruz
kizlar bide sey diycem gaz sancisi ceken bebislere banyo yaptirin rahatliyo benim kizimda cok agliyo ayaklarini cekiyo ellerini skiyodu agliyodu oyle uykuda bile doktora dedik banyo yaptir yatar rahatlar dedi oyle yapiyorum ve cok rahat oluyo sonrada emzirip yatiriyorum...

nasılsın canım normal normal dedik beceremedik bacım sezeryan olduk nasılsın ben çok rahatım sanki normal dogum yaptım çok sükür hiç sıkıntım yok kızım çok güzel teyzesi pamuk prenses mavi boncuk

kizlar tskler hepinize ama ben hala sancilarimi hissetmiyorum...o yuzden gitmedim
bisey olursa haber veririm sizee..hepiniz kendinize ve bebislerinize ii bakin

Özlemcim hatırlarsan bende sancılarımı hissetmemiştim oysaki hemen doğuma aldılar bi sorun olmasın dr unu arasan??

kızlar merhabalar ben temmuz anneleri topiğindeydim...
2 gün önce meleğim dünyaya geldi fakat sütüm yok yinede gelsin diye göğsümü veriyorum bu seferde yara oldu bu şekilde bi olayla karşılaşanınız var mı neler yapabilirim

selam güzel anneler nasılsınız biz zeynep hanımı uyuttuk etrafı topladım anca geldim bugün 10 günlük olduk
naren seninle doğum günlerimiz aynı olcak. ve binimde gögüsler çok acıyoo

ah canım bende de var aynı sorun neler denemedimki zeytinyagı lansinoh krem ayvaçekirdegi gülsuyu kaşımı krem fayda etmedi şuan epanthen sürüyorum sanki iyi geldi gibi ama emzirmeden önce si göğsünü

kızlar doktorumuz iremin gaz sıkıntısı için şurup verdii
iyi geldii
bitkisel bi şurup tavsiye ederimm rahatladı kuzum az da olsaa
adı om-x
şurubunnn
zinco ve metsili kullanmıyorum artık

saadet canım ne kadar zamandır gazı sancısı var kızının, 2 haftadan sonra başlar diye okudum, şimdilik arada bi hafif oluyo, 10 günlüğüz ama daha. sonraları artıcak diye ödüm patlıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…