kizlar ben hastaneden geliyorum...
hislerime dayanarak dr gittim..nstye bagladilar 5 dkda bir sancim cikti ama ben hissetmiyordum halada hissetmiyorum..
muayene ettiler 2 cm acilmam varmis
eve gidiyim bi saat sonra gelirim dedim
simdi evdeyim 1 saat sonra tekrar gidicem
dualarinizi eksik etmeyin..hepinizi opuyorum byeee
canım bizim 1. haftanın sonunda başladı.daha doğrusu beni emmeye başladı gaz başladıkızlar herkeze merabaa.
özlemcim bir avazda kurtlursun inşallah(hatta belki kurtulmuşsundur bile:))
bişey sorucam yaa, sizin bebişlerde gaz sancıları ne zaman başladı acabaa.
kızlar doktorumuz iremin gaz sıkıntısı için şurup verdii
iyi geldii
bitkisel bi şurup tavsiye ederimm rahatladı kuzum az da olsaa
adı om-x
şurubunnn
zinco ve metsili kullanmıyorum artık
çok geçmiş olsun canım npalım gaz sancılarıyla uğraşıyos bizde inş biran önce atlatırız şu sıkıntılı dönemleriiiBatuş reflü oldu onunla uğraşıyoruzz...35 günlük oldu teyzesi...siz napıosunuz??
canım benimki doğduğun günden beri gazlı ama genelde 2. haftadan sonra die biliomkızlar herkeze merabaa.
özlemcim bir avazda kurtlursun inşallah(hatta belki kurtulmuşsundur bile:))
bişey sorucam yaa, sizin bebişlerde gaz sancıları ne zaman başladı acabaa.
slikon göğüs ucuyla emzir canım sonra sütünle gögsünü sil bana bi tek bu fayda ettikızlar merhabalar ben temmuz anneleri topiğindeydim...
2 gün önce meleğim dünyaya geldi fakat sütüm yok yinede gelsin diye göğsümü veriyorum bu seferde yara oldu bu şekilde bi olayla karşılaşanınız var mı neler yapabilirim
benimkinede ii gelirmi yaa doktora sorsammı banada zinco verdi daha beter etti yavrumu kestim sanki biraz daha ii hiç bi işe yaramadı zinco bendede saadetcimkızlar doktorumuz iremin gaz sıkıntısı için şurup verdii
iyi geldii
bitkisel bi şurup tavsiye ederimm rahatladı kuzum az da olsaa
adı om-x
şurubunnn
zinco ve metsili kullanmıyorum artık
selam kızlar, özlem hadi bakalım hazirana yetişecek oğlun inş. kolay bi doğum olur.
canım bizim 1. haftanın sonunda başladı.daha doğrusu beni emmeye başladı gaz başladı
canım bize ilk o ilacı vermişti ama hiç faydası olmadı biz de sab simplex diye bi ilaç aldık o biraz rahatlattı ama yine de sabaha kadar ıkınıyo yavrum.
ya kızlar 2 saatte bi altını değiştiriyorum ,prima kullanıyoruz .zeytinyağı sürüyorum gecelri de chicconun pişik önleyici kremini ama yine de poposu kızarmış pişik olucak diye ödüm patlıyo.şimdi biraz araştırdım bazı kremleri önermişler kk da hemen alıp kullansam mı dr. a sormadan. tavsiyeleriniz var mı pişik için.
canım bu linktekine benziyosa peçete tutucu
IKEA | Set the table | Napkins & napkin holders | KNYCK | Napkin holder
maşallah binnurcum kızına sarısın bomba nasılda maviş gözleri allah nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhh
ya benm gögüslerim var ya öldüürüyor beni kızlar aglıyorum her emzirmede((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?