2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar ben geldim fazla durmıcam gidicem az önce kızımdan kan aldılar hiç dayanamıyorum ağlamasına bende tutamıyorum kendimi ağlıyorum çok zor geliyo şimdi uyuyo yavrum ona üzülürken bide kaynanamla uğraşıyorum herşeye karışıyo ne yapcam ben yaa valla sinirlenmemek için zor tutuyorum sanki o doğurdu o anası ben anası değilim öyle sinirlerimi bozuyo neyse siz nasılsınız melekler nasıl valla bende gaz ilacı vericem doktor tavsiye etti ama kaynanam karışıyo yok dokunurmuş yok öyle yok böyle bi türlü inanmıyo ben genede o görmeden veriyorum bi rahatlıyo çok gaı oluyo neyseki çıkartıyoda rahatlıyo nurcum allah analı babalı büyütsün benimde gögüsüm yara ve sen daha yeni doğurmuşun emzirdikçe gelicektir benim şimdi daha çok geliyo 2 haftalık olucaz ilk günle bir değil şimdi daha çok geliyo ve yaralarda iyileşiyo sabretcen artık zamanla gelir ama sık sık emzir emzirmeyi bırakma sakın

bir avazda kurtulursun inşallah özlemcim allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına oğluşunu

özlemim allah yardımcın olsun çatır çatır doğur inşallah allah bi avazda kurtarsın seni ve arminimizi
dualarımdasın canım benimmm
güzel haberini 4 gözle bekliyorum canım

kızlar ben huysuz oğlumdan giremiyorum benden ayrılmak istemiyo hep dibinde olim azcık uyanır gibi olsa ben burdayım oğlum diyorum hemen dalıyo sesimi duymadan uyumuyo
of gaz sancıları bizdede var sabahlıyoz her gece
anam dertleri gece azıyo benimkininnn
gündüzde öle melek gibi hava kararır kararmaz mikliyo hemen
napcam bilmiyom
allah hepimizin yardımcısı olsunn

selam kızlar, özlem hadi bakalım hazirana yetişecek oğlun inş. kolay bi doğum olur.

kızlar herkeze merabaa.
özlemcim bir avazda kurtlursun inşallah(hatta belki kurtulmuşsundur bile:))

bişey sorucam yaa, sizin bebişlerde gaz sancıları ne zaman başladı acabaa.
canım bizim 1. haftanın sonunda başladı.daha doğrusu beni emmeye başladı gaz başladı

kızlar doktorumuz iremin gaz sıkıntısı için şurup verdii
iyi geldii
bitkisel bi şurup tavsiye ederimm rahatladı kuzum az da olsaa
adı om-x
şurubunnn
zinco ve metsili kullanmıyorum artık

canım bize ilk o ilacı vermişti ama hiç faydası olmadı biz de sab simplex diye bi ilaç aldık o biraz rahatlattı ama yine de sabaha kadar ıkınıyo yavrum.

ya kızlar 2 saatte bi altını değiştiriyorum ,prima kullanıyoruz .zeytinyağı sürüyorum gecelri de chicconun pişik önleyici kremini ama yine de poposu kızarmış pişik olucak diye ödüm patlıyo.şimdi biraz araştırdım bazı kremleri önermişler kk da hemen alıp kullansam mı dr. a sormadan. tavsiyeleriniz var mı pişik için.

narencim maşşalh kuzucuna ben şimdi görüyorum defneyi ee bayadır yokum ara ara giriyorum ve kaçıyorum hemen allah nazarlardan saklasın çok tatlıı opuyorumnanaktan

neyse kaçtım ben kızım uyanır felan gideyim yanına zaten bugün o kadar ağladı yavrum canı acıdı gideyim uyanmadan hadi görüşürüz canlarım kendinize ve meleklere iyi bakın

valla özlemcim ben molfix kullanıyorum hiç öle bi sorun olmadı
ben bepanten merhem kullanıyorum her değiştirmede
ama eğer hassas teni varsa ıslak mendil kullanma her bezde yıka altını hem sıcaklarda olsukça rahatlar bebiş

ya kızlar eşimin halası bitkisel bi krem satıyo bizde aldık denemek için
aynı safa çiçeğinden yapılıyo katkısız saf bişe
ben oğluşa ondan kullanıyorum çok çok ii geldi hiç bişeyi yok şükür
pipisi hariç sünnet derisi dar malum zorlanıyo yumurcak
bulabilirseniz tavsiye ederim o kremi
adı melkeft:))

Batuş reflü oldu onunla uğraşıyoruzz...35 günlük oldu teyzesi...siz napıosunuz??
çok geçmiş olsun canım npalım gaz sancılarıyla uğraşıyos bizde inş biran önce atlatırız şu sıkıntılı dönemleriii
oooooooo batuş bey koca adam olmuşş canım

kızlar herkeze merabaa.
özlemcim bir avazda kurtlursun inşallah(hatta belki kurtulmuşsundur bile:))

bişey sorucam yaa, sizin bebişlerde gaz sancıları ne zaman başladı acabaa.
canım benimki doğduğun günden beri gazlı ama genelde 2. haftadan sonra die biliom
slikon göğüs ucuyla emzir canım sonra sütünle gögsünü sil bana bi tek bu fayda etti
kızlar doktorumuz iremin gaz sıkıntısı için şurup verdii
iyi geldii
bitkisel bi şurup tavsiye ederimm rahatladı kuzum az da olsaa
adı om-x
şurubunnn
zinco ve metsili kullanmıyorum artık
benimkinede ii gelirmi yaa doktora sorsammı banada zinco verdi daha beter etti yavrumu kestim sanki biraz daha ii hiç bi işe yaramadı zinco bendede saadetcim

canım bende her bez değişiminden sonra bepantehenin merhemini sürüyorum bizdede kızrıklık olmuştu ama krem ii geldi geçti dene istersenn

neyse kızlar komşum doğum hediyesi getirmiş ama ben ne olduğnu hala anlayamadım çözemdim kullanma klavuzuda yok size soriim bari ikea knyck die bişi
allah için yardım edin bu neya netede baktım anlayamadımmkafamçokkarıştı:1shok:

albüme bi türlü eklemeyi beceremedimm
işte benim meleğimmm
LÜTFEN maşallah demeyi unutmayın canlarım

Son düzenleme:
maşallah binnurcum kızına sarısın bomba nasılda maviş gözleri allah nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhh

ya benm gögüslerim var ya öldüürüyor beni kızlar aglıyorum her emzirmede ((

Kızlar slikon uç kullanının arada ben çok faydasını gördümm...göğüslerimde ne acı,ne yara oldu ..

Binnurum,Narenim özledim valla hepinizi kızlarrr...ama Batuş komutan rahat vermio malesef...sizin kızlarda müsade etmio..Bu arada Binnurcum maşallah kızınaa...çok tatlıııııııııı..

ay pınar almıyor benm cadı silikon ucu gıjık seyyyy

batusuma da gecmiş olsun annesi mama veriomusun sadece emziriomusun

maşallah binnurcum kızına sarısın bomba nasılda maviş gözleri allah nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhh

ya benm gögüslerim var ya öldüürüyor beni kızlar aglıyorum her emzirmede ((

narencim nasılsın canım defnemiz nasıl zeynep çok şükür iyi aynı meme sorunu bende de var bende ağlıyorum silikonu almadı yaramaz napcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…