2009 Haziran Anneleri!!

binnurcum maşallah kızına ne tatlı öyle allah nazardan saklasın

pınarcım reflümü olmuş batuş kıyamam ilaç falan verdimi işllah çabuk geçer o daha küçücük nasıl dayasın yavrum.

Binnurum,Narenim özledim valla hepinizi kızlarrr...ama Batuş komutan rahat vermio malesef...sizin kızlarda müsade etmio..Bu arada Binnurcum maşallah kızınaa...çok tatlıııııııııı..

pınarcım canım nasılsın
msn de de karşılaşamıyoruz artık bu yaramazlardan artık nete de pek giremiyoruz

bizim kabızlık için zeytinyağlı kulak çöpü demişsin onu zaten yaptım dr u da
dereceyi kullanarak aynı methodu önerdi
bir de zeytinyağı içirdik sübyana mahvolduk anlayacağın
yarın saat 1 e kadar yapmazsa dr tekrar ara dedi bakalım ne önerecek
bizden haberler böyle sen ve batuş nasılsınız bakalım

saadet canım ne kadar zamandır gazı sancısı var kızının, 2 haftadan sonra başlar diye okudum, şimdilik arada bi hafif oluyo, 10 günlüğüz ama daha. sonraları artıcak diye ödüm patlıyo (
canım tam hatırlamıyorum ama 15 günlkken falan başladı sanırsammm
inş olmaz canım senn bebişde

binnurcum maş. kızına çok tatlı sarışın bombo annesii :)

HERKEZE ıYı AKŞAMLAR DOĞUDAN SONRA ıYıCE KOPTUM BEN OĞLUMDAN DEĞıL KALABALIKTAN.dÜN MEVLÜDÜMÜZÜDE YAPTIK ARTIK RAHATIZ.
DOĞURMAYAN KALMADI SANIRIM.ALLAH HERKEZıN MELEKLERıNı KORUSUN.ALLAH NAZARDN SAKLASIN.AMA HAYAT ÇOK DEĞıŞTı.ŞıMDıDE BıR AN ÖNCE 1-2 AYLIK OLSUN ıSTıYORUM ANLADIM Kı ıNSANLARIN ıSTEKLERı HıÇ BıTMıYOR.

Son düzenleme:
meraba millet.
artık günlerin ucu kaçtı, hafta sonu mu, hafta içi mi, saat kaç takip edemiyo insan. bu küçük bebişler günleri günlere uluyo.
bizim de bu gece 11. günümüzde göbüşümüz düştü, mandaldan kurtulduk çok şükür.
özlemcik de doğurmuştur inşallah sağlıkla.
tüm anneleri ve bebişleri öpüyoruz kızımlaa

kizlar selam,

emzirirken aci ceken anneler mutlaka emzirdikten sonra gögsünüzü kendi sütünüzle islatin , kurusun o öyle ve sonra da merhem sürün...Bana iyi geliyor..Her emzirmeden sonra sürüyorum...

kizlar selam,

emzirirken aci ceken anneler mutlaka emzirdikten sonra gögsünüzü kendi sütünüzle islatin , kurusun o öyle ve sonra da merhem sürün...Bana iyi geliyor..Her emzirmeden sonra sürüyorum...

evet nidacım bende yapıyorum aynı uygulamayı, bu yaraların geçmesinin tek yolu yaranın hava almasıymış..
ben her emzirmeden sonra 15 dk kurutup havalandırıp öyle kapatıyorum göğsümü:))
yaram biraz azaldıda şimdi böyle önceden tüm gün açık geziyordum::)))

nida mytickerz.com'da ticker adımlarında kendinden çıktı ben yaparken, browse'dan seçip ekledim.
bu siteden denersen resimli olur ticker'ın canım..

narenciiim göğüsü yaralılar kulubune hoşgeldin canım, onbintane merhemin sonunda bana mustela çok iyi geldi, birde yukarda dediğim gibi göğsün nemli kalmayacak, göğüs pedi ile değil gazlı bezle kapatırsan hava almasını sağlarsın canım..
çook geçmiş olsun...

cok saol aylinimmm bende gögüs pedi yapıodum akılsız gibi ya sizin bile hala gecmediyse benm daha cok var desene (

kızlar siz sadece emziriomusunuz mama da veriomusunuz ben sadace emziriyorum

annem zorluo mama verelim die

cok saol aylinimmm bende gögüs pedi yapıodum akılsız gibi ya sizin bile hala gecmediyse benm daha cok var desene (

kızlar siz sadece emziriomusunuz mama da veriomusunuz ben sadace emziriyorum

annem zorluo mama verelim die

narencim kolay kolay geçmiyo canım ya, bayağı uğraştıyo benide bu yaralar. ama emir silikon meme ucuyla emiyor, almamazlık yapmadı Allah'tan..
ben sadece anne sütü ile besliyorum canım, başka hiçbişey vermedim, hatta yaraların en azgın döneminde kanıyordu göğsüm, dr'a sordum kanıyor göğsüm böyle emmesin mama vereyim mi diye, anne sütünün yerini hiçbişey almaz emzirmeye devam et dedi.. sütün yetiyorsa sende başka bişey verme.
ilk başlarda saatlerce memede kalıyordu emir bende korkuyodum acaba sütüm az doymuyor mu diye ama kilo alımı gayet güzel gidiyor, onun için başka bişey vermiyorum..
sütün yeterliyse verme mama bence..

Son düzenleme:
narencim, ben de sadece süt veriyorum. bir gün mama verdik yavrum gazdan mahvoldu.
bir iki aylık olmadan verme bence de, önemli olan kilo alıyo olması

fatoşcum anne kokusuna memesine alıştı kızım benm almıyor kalkan falan :)

evet ya aylinim anne sütü bambaşka bakalım 1 aylık olunca kontrol var alcak mı kilo:)

müminecim senle aynı gün doğurduk senn kız nasıl tatlım gaz sorununuz var mı sizinde

aylincim benm kızda sık sık emiyor valla yetmese zırlardı doyuyor allahtan:)

gogus kalkani dedigim silikon gogus ucu degil canim, emzirdikten sonra gogsune takiyosun,kucuk kase gibi bisey,hava alarak kurumasini sagliyor memenin, meme camasira degmiyor yani, bir de sutun icine akiyor, gogus pedi gorevide goruyor yani,tekrar emzireceksen cikarip kendi gogsunu veriyorsun bebege,internette resmi vardir narencim bi bak istersen,kutunun ustunde turkcesi yazmiyor,ingilizcesi avent breast shells

aylincim memişler ortada geziyordun demek:)))
bende aventin gögüs koruma kalkanını kullanıyorum interneteen bakın bir kızlar gögüs uçlarının hava almasını sağlıyor birde akan sütler içinde birikiyor gögüs pedi nemli kalıp yaranın geçmesini engelliyor ben onun yerine kalkan kullanmaya başladım..

narencim defne kaç kg doğumuştuuu???

slm herkese
özlem doğum yaptımı acaba
kızlar sütünüz yeterli ise mama vermeyinnn
minikleree benceee
anne sütü almaları sadece gerekiyormuş

narencim, bizde ara ara hafif olup geçiyo.ben gündüzleri rezene ve papatya, akşamları iyi geceler çayı veriyorum düzenli ama ilerki günlerde işe yarar mı bilmiyorum.

özlem den haber alan var mı
hiç bu kadar habersiz bırakmazdı arada girerdi
inşallah haziranın son gününe yetiştirmiştir armin bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…