Binnurum,Narenim özledim valla hepinizi kızlarrr...ama Batuş komutan rahat vermio malesef...sizin kızlarda müsade etmio..Bu arada Binnurcum maşallah kızınaa...çok tatlıııııııııı..
canım tam hatırlamıyorum ama 15 günlkken falan başladı sanırsammmsaadet canım ne kadar zamandır gazı sancısı var kızının, 2 haftadan sonra başlar diye okudum, şimdilik arada bi hafif oluyo, 10 günlüğüz ama daha. sonraları artıcak diye ödüm patlıyo(
kizlar selam,
emzirirken aci ceken anneler mutlaka emzirdikten sonra gögsünüzü kendi sütünüzle islatin , kurusun o öyle ve sonra da merhem sürün...Bana iyi geliyor..Her emzirmeden sonra sürüyorum...
cok saol aylinimmm bende gögüs pedi yapıodum akılsız gibi ya sizin bile hala gecmediyse benm daha cok var desene(
kızlar siz sadece emziriomusunuz mama da veriomusunuz ben sadace emziriyorum
annem zorluo mama verelim die
fatoşcum anne kokusuna memesine alıştı kızım benm almıyor kalkan falan :)
evet ya aylinim anne sütü bambaşka bakalım 1 aylık olunca kontrol var alcak mı kilo:)
müminecim senle aynı gün doğurduk senn kız nasıl tatlım gaz sorununuz var mı sizinde
aylincim benm kızda sık sık emiyor valla yetmese zırlardı doyuyor allahtan:)
evet nidacım bende yapıyorum aynı uygulamayı, bu yaraların geçmesinin tek yolu yaranın hava almasıymış..
ben her emzirmeden sonra 15 dk kurutup havalandırıp öyle kapatıyorum göğsümü:))
yaram biraz azaldıda şimdi böyle önceden tüm gün açık geziyordum::)))
fatoşcum anne kokusuna memesine alıştı kızım benm almıyor kalkan falan :)
evet ya aylinim anne sütü bambaşka bakalım 1 aylık olunca kontrol var alcak mı kilo:)
müminecim senle aynı gün doğurduk senn kız nasıl tatlım gaz sorununuz var mı sizinde
aylincim benm kızda sık sık emiyor valla yetmese zırlardı doyuyor allahtan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?