2009 Haziran Anneleri!!

sibelcim nasılsın canım elif hanım nasıl
negüzel 2 gün sonra kırkınız çıkıyor.darısı başımıza.
tecrübeli annemiz göğüs yaraları için lütfen çareeee

slm hanımlar malesef gögüs yaralarına bir çare yok
her şeyi denedim fayda etmiyor
herkeste oluyo ve kendiliginden iyileşinceye kadarda geçmiyor.
sabırla bekliyceksiniz yani.
kızlar sütü az olanlara humana nın süt arttırıcı çayını tafsiye
ederim cok işe yaradı bende birde tahin helvası yiyin bol bol
bebekler aç kalmasın mamadan da elinizden geldigince uzak durun
gaz yapıyor çünkü

humanayı bende içiyorum canım çok iyi geldi.gögüs yaraları geçmiyo demek hemen ben bepanthen ii geldi sankiiii

humanayı bende içiyorum canım çok iyi geldi.gögüs yaraları geçmiyo demek hemen ben bepanthen ii geldi sankiiii

canım gözün aydın geçmiş olsun .Allah analı babalı büyütsün .dün mesaj yazdım bugün aradım cevap vmedin .Maşallah çok tatlı kızın kilosuda çok iyiymiş maşallah.Allah nazardan korusun.

selam herkese , dün kötü bir akşam geçirdik ecemiz dün bütün gün uyumamıştı sadece iki saat uyumuştu.akşam durup dururken öyle bir ağladı ki saattlerce susturamadık.gaz ağlaması da değildi.ya uyuyamadı huysuzluk etti ya da poposundaki kızarıklıklar canını yaktı. neyse durduramayınca acile gittik ama hepsi pratisyen dr. zaten arabaya biner binmez de uyumuştu.biz de dr. a göstermeden geri geldik bütün gece diken üstünde uyudum ya yine ağlar da susturamazsak diye.bu arada akşam ben ondan çok ağladım eşimle kavga ettik ağlıyorum panikliyorum diye napıyım elimde değil allah hastalıklarını falan göstermesin çok zormuş gerçekten.
bu arada kızarıklıklar için bepanten ve hermaten beraber kullanılıyomuş sürüyoz bakalım inş. geçirir.

slm kizlar...
kontrolden geliyorum simdi..
oglumun keyfi yerinde suyu iyi ama dogmak istemiyor..
malum bendede sabir tukendi...
dr vucudumun kendini dogum icin hazirlamadigini,tum kaslarimin kendini SIKTIGI icin dogumu baslatamadigini soyledi...
bugece hastaneye yatisim yapilcak sakinlestirici igne yapip uyutacaklar
sabah kendiliginden uyandiginda sancilarinin basladigini hissedersin dedi dr
yada gece boylece dogum baslicakmis...
eger hala acilma olmazsa biz acicaz ve dogumu gerceklestircez dedi...
benden haberler boyle bu aksam 9da hastaneye yatiyorum...
cok oldum ama dualariniza simdi ihtiyacim var..
kendinize ii bakin...

stres yapma canım rahat ol dualarımız sennle allah bir avazda kurtarsın:Saruboceq:
hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.

bu arada göğüslerim benimde çok çok beterdi uçları yarılmıştı ve kanıyıp duruyordu
LANOıSE DıE BıR KREM KULLANDIM %100 BıTKıSEL AMA ŞıDDETLE TAVSıYE EDERıM
ıŞTE BU KREM

etkisinide çok çabuk gösteriyor

bide gaz için milupa rezeneyi tavsiye ederim artık geceleri sabaha kadar uyuyoruz ve gündüzleride çok daha rahatız

Son düzenleme:
npyonus fıstıklarr
özlem doğurmadınmı canım hadi canım bu akşam doğur inş haziran annelerinin son bebişi gelsin aramızaa
kıslar banada humana çok ii geldi ben 2 öğün mama veriyodum kızıma sadece gece veriyorum artık 1 öğüne dşürdüm onuda kesicem yakındaa
göğüs yaraları cok berbat bişey ya emzirirken dikşlerim acıyodu ama zamanla onlarda geçiyooo..
bizim en büyük sorunumuz gazz sabah ve akşam belirli saatleri var o saatlerde zehrayı tutamıyorum inş bu günlerde geçicekkk..
olyposs canım geçmiş olsun size nie agladıki öle ağrısımı vardı acaba??

saadetcim defnem 3650 grm 53 cm dogdu

ama ödemi indi tabi ilk haftada

birinci ayımızda kontrol var bakalım almışmı inşallah yarıyordur sütüm bunca eziyete değmiştir :Saruboceq:

canım allah kurtarsın
dualarımız tabiki seninle
allah bir avazda kurtarsın

benimde kızımın poposunda kızarıklık vardı ve göğüs acım geçmiyordu çocuk dr um
mantar enfeksiyonu dedi
göğsüme sürmem için krem verdi ayrıca bebişin poposunada fito krem verdi
altını her açıştada sürebilirsin dedi nivea nın pişik kremini kullanıyordum bırak dedi
çocuk dr na bir sorun derim canım onlar kızarlıklığa bakınca ayırt ediyorlar

maşallah ya çok tatlı allah nazardan saklasın

sibelcim nasılsın canım elif hanım nasıl
negüzel 2 gün sonra kırkınız çıkıyor.darısı başımıza.
tecrübeli annemiz göğüs yaraları için lütfen çareeee
havvacım nasıl olsun kabızlık illeti ile uğraşıyoruz 1 haftadır
en son 4. gündü bugün dr artık fitil verdi
fitili atınca biraz sonra yapmaya başladı yavrucak ama ne zorluklarla
zorlanmaktan yorgun düştüde şimdi uyuyor

göğüs uçlarıma en başta zeytinyağı sürdüm ama pedle kapatmamak gerekiyormuş benimki de havasızlıktan zor iyileşti
sonra mantar enf geçirdik mycospor diye bir ilaç kullandım sonrasında
bepanten krem sürdüm ama sütyen takmadan tshırt le dolandım
birde emzirdikten sonra sütü sıkıp etrafına sürüp üfleye üfleye kuruttum göğsümü
walla duyduğum herşeyi yaptım anlayacağın
senin zeynoş uslumu bakalım

kizlar selam,ozleme kolay dogumlar diliyorum, sizlere de bir sorum var....dr bebegi 2 saatte bir emzir dedi, uyanmiyorsa da uyandir dedi,2 saati gecirmeyecekmisim, ama etraftan yeni dogum yapanlar ya da tecrubeli anneler uyandiginda yani bebek istedikce emzirdiklerini soyluyorlar,siz nasil yapiyorsunuz?ben kiyamiyorum 2 saat icinde uyanmassa uyandirmaya,ama bu seferde korkuyorum ac kalir diye....

fatoşum eğer sarılık yoksa uyandıkça emzir
çağatay sarılık atlattığı için ben 2 saati geçirmiyorum
uyandırmamak istiyosan sütünü pompayla sağ aventin anne ucuna uyumlu bi biberonu var onunla ver
hem uykularında ayırt edemiyolar biberonla memeyi
ben öle yapıyorum
hem gece ortalığı yıkmıyo hem de uykusu açılmadan rahat rahat emip uyumaya devam ediyo
bana sarılıktan hastanede yatarken bebek hemşiresi sölemişti canım

anammmmm nezaketttt kıs nassın bacımmm
kısı nereye bıraktında nete girdin güzellim nasılsın bakalım toparlanabildinmi kızınla alışabildinizimi yeni hayataaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…