2009 Haziran Anneleri!!

semos seda cevaplariniz icin tesekkurler, benim bebis uyandirdigim zaman uykusu tam acilmiyor ve haliyle fazla emmiyor, kendiliginden uyandiysa istahi iyi, ben uyandirmassam 4-5 saat uyudugu oluyor, bizim sarilik hala devam ediyor ondan olabilir.....peki bi soru daha...bir emzirmede toplam kac dk emiyor bebisler....benimki biraz oyalanarak emiyor..toplasak 10-15 dk herhalde

anammmmm nezaketttt kıs nassın bacımmm
kısı nereye bıraktında nete girdin güzellim nasılsın bakalım toparlanabildinmi kızınla alışabildinizimi yeni hayataaa

slm canim, toparlandik cok sükür bugün eve geldik kizimla. ikimizde iyiz .
semacim birakabilirmiyim hic biryerlere yanimda pirpirim uyuyor teyzesi.
kizlar bu duygunun tarifi yokmus gercektende ......

umarim herkez iyimis

kızlar merhaba ben de c.tesi günü doğum yaptım sezeryanla.3.800 53 cm doğdu mınığım.malum bebiş bırakmıyo gıreyım.zaten geberik durumdayım.memeyle uğraşıyorum.sütüm az az gelıyodu bugun pompa kıraladık.öğrenmeye çalışıyoruz ikimizde buişi.doğum güzel rahat gecti.o gun kontrole gıttım suyun azalmış hemen alalım bebeği dedi dr.anlamadım ne olduğumu.öğln gıttık hastaneye,3.30 gbı dr işi çıkmış neyse 6 ya doğru aldılar önce epidural garıp bişey hissedıyosun bişeyler olduğunu ama acı sıfır.neyse 6.13 tü dr başladı 6.20 de kızım doğmuştusenın gibi sarışın bu da dedi dr. mınık cılız bi ses vıyk dedi,tebrık ederiz çok sağlıklı bı kızınız oldu deyınce başladım ağlamaya koydular göğsüme öptüm kokladım annemm dedim hoşgeldin.sonrasında bı yarım saat falan dikiş faslı surdu sanırım.o gece zor geçti ama,saat 11 den sonra yurusun hafıf bışeyler yesin dedi doktorum,ama ben de anestezi kusma yaptı butun geceyı kusarak gecirdim.herneyse kızım da ben de iyiyiz çok şükür tek derdimiz memeyi tutana kadar işte.şimdi pamuk gibi uyuyo,yaw çok güsel kokuyo bu bebkler kızlar ya.Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.öptüm hepinizi kocaman.

fatoşcum allaha şükür biz sarılık gecirmedik inşallah gecirmeyiz

benmki der 15 29 dk emi.yor
sonra uyukluyor

20 30 dk sonra geri emiyor hep meme de anlıycan

dgabbana gecmiş olsun canım allahım bebeğini sana bagışlasın hemen memeye tuttur bırakmasın sakın bizimki 1 hafta tutmadı inan perişan olduk

nilaycım bzmde 11 gün düştüü
ve 1 gün sonra yıkayn demişti hemşire öle yaptık bzde

ben ertesi gün yani bugün yıkadım canım 1 gün bekle diolar genelde oh sükür düşmüş maşallah :)

cANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BÜYÜT BEBİŞİNİİİİ

geçmiyor degil geçiyor ama krem kullanmak bi işe yaramıyo artık sennde iyileşme sürecine girmiştir

canım ben çok önceden başladım krem kullanmaya yinede yara oldu ama çok youn değildi.tam olarak geçmesi 13 günü buldu 3gündür çok rahatım.İnşallah en kısa zamanda sizinde geçer.benim cumartesi kpss sınavım vardı.pazarda mevlüt derken hiçyemek yemedim su içmedim bird stres eklenince dün hiç süt geledi.Bugün çokiyi maşallah demekki hala kendimize dikkat edeceğiz.
bu arada kilolar ne alemde ilk eve geldiğimde 5 kilo gimişti sadece şimdi 15 günde 5 kilo daha gitmiş sadece 6 kilo fazlam var.

canım geç kaldım sen gitmişsinir bu saatte. bende gece 12:30 da gittim hastneye ağrı verdiler hikaye çok yıprandım yinede sezeryan oldu .şimdiki aklım olsa direk sezeryana gider epidural olurdum oğlumu doğduğu ilk anı görürdüm.bende epiduralde vardı ya yinede genel anastezi oldu.kalp atışları ritimsizleşince ben heyecan yaptım.
ama yinede bende mi anormallik var bilmem çok kolay dı herşey hemen ertesi gün ayağa kalktım hiç yatmadım.6.ün pazara bile gittim.her işimi yaptım.hiç ağrım sızım olmadı çok şükür.

herkezin bebişlerine maşallah hepsi birbirinden şeker .Allah sağlık ve güzel bir ömür kısmet etsin hepsine .

Oy oğlunun mevlüt kıyafeti çok şekermiş hayırlı uğurlu olsun naren

merhaba.bende 1 haziranda bebeğimi dünyaya getirdim.bende haziran annesiyim.Allah hepinizin bebeğine uzun sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin ve onları size bağışlasın.
olymposss canım senin bebek kolik olabilir.netten bir araştırabilirsin.bu nedensiz bir ağlama hergün yapmaya başladıysa büyük ihtimalle koliktir ve genelde 3.aya kadar devam edebiliyormuş.aynı dert benim kızımdada var.hergün akşam krizimiz tutuyor.neyse çok uzattım.bebişlerinizle mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim.

Diyelim ki, ilk defa anne baba oldunuz, bebeğinizle birlikte hastaneden eve döndünüz. Yenidoğan bebeğiniz , annesini emip günün büyük bölümünü uyuyarak geçiriyor. Siz de ne kadar şanslı olduğunuzu, bebeğinizin pek uslu olduğunu düşünüyorsunuz. Acele etmeyin! Sonra birdenbire, 2-3 hafta geçtiğinde sanki o uslu bebek gidip yerine minik bir canavar geliyor. Sevgili bebeğiniz, akşama doğru birden huysuzlanıyor, durmadan ağlamaya başlıyor. Bacaklarını karnına çekiyor, kızarıp bozarıyor, ellerini yumruk yapıyor, sanki canı çok acıyormuş gibi ağlıyor. Üstelik bu durum, haftanın çoğu günü aynı saatlerde tekrarlanıyor. ışte, bebek büyütmenin en zor dönemlerinden biriyle karşı karşıyasınız. Sağlıklı bebeklerde görülen bu tarz nedensiz ağlamalara KOLıK diyoruz. Kolik, bir hastalık değildir ve bebeğe zarar vermez. Bebeklerin yaklaşık % 10' unda görülen bir tablodur. Dış dünyaya uyum sürecinin bir parçası olarak kabul edilebilir.

Kolik Ne Kadar Sürer?
Bebek 2-3 haftalık olduğunda başlar, 4-6 haftada en yoğun döneme ulaşır, çoğunlukla 3 ayda biter.

meraba kızlar, biz bu gece gazdan çok huzursuzduk.
kızım sabaha kadar sık sık uyandı, emerken bile huzursuzdu. herkese gazsız, koliksiz, huzurlu günler diliyoruz kızışımlaaa

slm herkese bşy soracam
kızlar bnm kızımmm emmi yooo
alıştı biberona
acaba sağılan süt bitermi kızlarrr
bundan çok korkuyorymmm
düzenli olarak 2 saatte bir sağıyorum
ama biterse diye aklım çıkıooo

Canım uzmantv de izlemiştim.Sağmakla süt azalmaz diyordu.Ama keşke biberonla değilde kaşıkla sütünü verseydin

Kızlar buarada buda benim kızım resmini ekleyememiştim.Rabbim hepimizin yavrularını nazarlardan korusun.Şuan 8 günlük dün göbüşünü düşürdü.Bugün yıkadık çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…