anammmmm nezaketttt kıs nassın bacımmm
kısı nereye bıraktında nete girdin güzellim nasılsın bakalım toparlanabildinmi kızınla alışabildinizimi yeni hayataaa
kızlar merhaba ben de c.tesi günü doğum yaptım sezeryanla.3.800 53 cm doğdu mınığım.malum bebiş bırakmıyo gıreyım.zaten geberik durumdayım.memeyle uğraşıyorum.sütüm az az gelıyodu bugun pompa kıraladık.öğrenmeye çalışıyoruz ikimizde buişi.doğum güzel rahat gecti.o gun kontrole gıttım suyun azalmış hemen alalım bebeği dedi dr.anlamadım ne olduğumu.öğln gıttık hastaneye,3.30 gbı dr işi çıkmış neyse 6 ya doğru aldılar önce epidural garıp bişey hissedıyosun bişeyler olduğunu ama acı sıfır.neyse 6.13 tü dr başladı 6.20 de kızım doğmuştusenın gibi sarışın bu da dedi dr. mınık cılız bi ses vıyk dedi,tebrık ederiz çok sağlıklı bı kızınız oldu deyınce başladım ağlamaya koydular göğsüme öptüm kokladım annemm dedim hoşgeldin.sonrasında bı yarım saat falan dikiş faslı surdu sanırım.o gece zor geçti ama,saat 11 den sonra yurusun hafıf bışeyler yesin dedi doktorum,ama ben de anestezi kusma yaptı butun geceyı kusarak gecirdim.herneyse kızım da ben de iyiyiz çok şükür tek derdimiz memeyi tutana kadar işte.şimdi pamuk gibi uyuyo,yaw çok güsel kokuyo bu bebkler kızlar ya.Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.öptüm hepinizi kocaman.
geçmiyor degil geçiyor ama krem kullanmak bi işe yaramıyo artık sennde iyileşme sürecine girmiştir
slm kizlar...
kontrolden geliyorum simdi..
oglumun keyfi yerinde suyu iyi ama dogmak istemiyor..
malum bendede sabir tukendi...
dr vucudumun kendini dogum icin hazirlamadigini,tum kaslarimin kendini SIKTIGI icin dogumu baslatamadigini soyledi...
bugece hastaneye yatisim yapilcak sakinlestirici igne yapip uyutacaklar
sabah kendiliginden uyandiginda sancilarinin basladigini hissedersin dedi dr
yada gece boylece dogum baslicakmis...
eger hala acilma olmazsa biz acicaz ve dogumu gerceklestircez dedi...
benden haberler boyle bu aksam 9da hastaneye yatiyorum...
cok oldum ama dualariniza simdi ihtiyacim var..
kendinize ii bakin...
selam herkese , dün kötü bir akşam geçirdik ecemiz dün bütün gün uyumamıştı sadece iki saat uyumuştu.akşam durup dururken öyle bir ağladı ki saattlerce susturamadık.gaz ağlaması da değildi.ya uyuyamadı huysuzluk etti ya da poposundaki kızarıklıklar canını yaktı. neyse durduramayınca acile gittik ama hepsi pratisyen dr. zaten arabaya biner binmez de uyumuştu.biz de dr. a göstermeden geri geldik bütün gece diken üstünde uyudum ya yine ağlar da susturamazsak diye.bu arada akşam ben ondan çok ağladım eşimle kavga ettik ağlıyorum panikliyorum diye napıyım elimde değil allah hastalıklarını falan göstermesin çok zormuş gerçekten.
bu arada kızarıklıklar için bepanten ve hermaten beraber kullanılıyomuş sürüyoz bakalım inş. geçirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?