2009 Haziran Anneleri!!

Canlarımm benim,, hepinisi çook ösledim. Ama benim minik cadım bırakın bilgisayarı neredeyse yemek yedirtmeyecek bana! Kendisi mememe aşıkk oldu :kedi: Ayrılamıyor bi türlü, 24 saat emzirsem bana mısın demicek. Bi de reflümüz var :çok üzgünüm: Birascız zor durumdayıs yani. Göğüs yaralarımdansa bahsetmeye bile gerek yok sanırım alkisalkisalkis ama olsun bisss çokk mutluyusss :dance:

kızlar yaa, çok üzüldüm bugün. gece hep huzursuzdu bebişim ben gazdan zannetmiştim ama öğleye doğru banyo için soyunca bir baktık heryeri isilik olmuş yavrumun.
ne giydirceğimi şaşırdım valla, yazın çocuk doğurmanın sıkıntısı da buymuş demek.

saadetcim, sağmakla biter mi bilmiyorum ama hiç mi alıyo göğsünü bebişin.sağmakla da zor olur sana yaa

özgecim neslihancım bebekleriniz cok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

haklısın müminecim ya yazın zoru bu galiba benmkide oldu ama az oldu coğalmaz inşllah

saadetcim sağmakla bitmez merak etme canım seninki hiç mi tutmuyor memeni benmki ilk hafta tutmadı işte bende sağıp veriodum dr browns un biberonunu aldım o aynı anne memesi gibi azıcık gelio emdikçe sonrada mememe alıştı sükür en mutlu günümüzdü o :)

kızlar ben bebegıme bı tsort gıydırıyorum ya kısa kollu ya japone kol bıde corap eldıven takmıorum sadece ayaklarını ortuyorum cok gıydırmeye gerek yok bıde mustelanın ısılık onleyıcı kremını her gun yıkandıktan sonra suuyorum cok sukur cok rahat bı bebek cok gıydırıp sıkmayın aman ısılık cıkar allah korusun havalar sıcak

kaydirigubbakcemile3 hehhe hemde nasıl ortada bi görseydin benii kaydirigubbakcemile3
bende dün siparişini verdim canım avent'in. bakalım gelsin diye bekliyorum..

çook geçmiş olsun canım, kıyamıyorum bu bebişlere ağladıkları zaman..

kızlar 11. gün ve oğluşumun göbeği düştü çooook mutluyum..
kaç gün sonra yıkayabilirim bebişimi??

ooh hayırlı olsun nilaycım, bana hastanede göbek düştükten iki gün sonra yıkayın demişlerdi, eve gelen hemşirelerde öyle dediler ama ben bir gün sonra yıkadıım oğlumu..
miiiis gibi koksun diye:))

mrb kızlar ben 14 hazıranda normal doğum yaptım oğluşumu kucağıma aldım.şükür göbeğimiz 1 haftada düştü biz hastane çıkışında bebeği hemen yıkadık sorun olmadı gün aşırı yıkıyoruz şimdide.buarada aktardan eşim almış dün gaz problemi için tatlı elma yağı.ayaklarının altına ve karnına yapın demiş yapıyoruz çok şükür problemımız yok.hepinizın bebişlerıne gazsız günler dilerım.

peki milupa gece cayını deneyen var mı aranızda :uhm:

ne yapacagım ben ya gece durmuyor bu kız gazdan gazman gibi offffffffffffff

hoşgeldin suzan.hayırlı olsun bebişin.gaz sancımız var ama onun için pek ağlamıyo allahtan.o akşam yaptığını dün de yapıcaktı rezene verdik uyudu.bizimki uyuyamayınca huysuzluk ediyor çok zor uykuya dalıyo napıcaz bilmiyom işimiz var.
bu arada başka bir dr. neo baby diye bi ilaç tavsiye etmiş gaz sancısı için bakalım bi de bunu deneyelim iyi gelirse söylerim bitkiselmiş.

merhabalar haziranın güzel anneişleri nasılsınız minik kelebekleriniz nasıllar inşallah hepiniz iyisinizdir biz çok şükür iyiyiz
özlemcim sanada hayırlı doğumlar inşallah tez vakitte ağrısız sızısız doğumun gerçekleşir

çok saol canım sanırım bu dediklerin benim kızımda yavaş yavaş başladı nedensiz yere ağlıyo kendini sıkıyo kıpkırmızı oluyo emerken bile ağlıyo bende ne yapacamı şaşırıyorum susturmak için her şeyi yapıyorum ama banamısın demiyo çabuk geçsin bu zor günler yaa mafoldumben

canım yaa keşke biberonu hiç vermeseydin biberona alışınca memeyi almıyolar malesef canım neden sağıyosun emzirmeyi denesen yoksa ilerde tamamen bırakır ben sana söyleyeyim hem emerken aranızdaki bağ dahada güçleniyo bence sen memeni ver ona alışsın biberonu bırak genede sen bilirsin tatlım

Kızlar buarada buda benim kızım resmini ekleyememiştim.Rabbim hepimizin yavrularını nazarlardan korusun.Şuan 8 günlük dün göbüşünü düşürdü.Bugün yıkadık çok şükür.
ayyy maşallah canım allah nazarlardan saklasın kızını

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ahh şu gaz sorunu olmasa hayat ne kadar güzel olucak neyse büyüdüklerinde böyle derdimiz olmıcak inşallah

kızzzz yerim ben senin bu kızını maşallah allahım nazarlardan saklasın çok tatlı defnemiz

nasılsınız kıslar
ben artık bitmiş vaziyetteyim yüzüm gözüm çöktü uykusuzluktan gözlerimin altı mor aynada kendimi tanıyamıyorum
ben artık kabullendim benim kızım kolik kesin her sabah her gece krizlerimiz tutuyo aynı saatte
derdi uyumamak uyumak istemiyo uyuymamak için en sewidiği şey memeyi bile reddediyooo..
3. ayda geçermiş hep bu gazdan başta ne kadar sakindi sanki o uslu zehra gitti
bana başka çocuk getirdilerrr

kızlarr naberr beni sorarsanız ben uykusuz bitkin yorgun bi vaziyetteyim kızım dün gece 1 de kalktı 3 30 a kadar uyumadı zor uyuttuk allahım hem uyumuyo hem ağlıyo hem kendini sıkıyo kıpkırmızı oluyo zorluyo kendini nedense gazınıda çıkartıyo ama neden böyle yapıyo anlamıyorum memeyi veriyorum ağzına ağlayarak emiyo dün o ağlıyo ben ağlıyorum bide gözlerimden uyku akıyo ondan önceki gecede uyumadı şimdi banyo yaptırdık uyudu ama gece gene uyumıcak allah yardım etsin hepimize pek takip edemiyorum sizi artık giremiyorum kızım uyursa kaçabiliyorum buraya valla hep aklım sizde özlemden haber varmı oda almıştır kucağına oğluşunu

canım aynı durumdayız o uyududa bende 1 saat yattım yoksa dayanamıyorum artıkk..
kucaga almıcam dedim sallamıcam derdim hepsini yapıyorum sussun die ne fayda başladımı kök söktürüyo bana allah hepimize kolaylık versinn özlemden benimde haberim yok merak etiim şimdii

kızLAR BEBEGİMİN KAKASI COK SULU NORMALMİ ACABA

canım anne sütü veriyosan sadece norma die biliyorumm
renkte önemli oda srı olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…