galiba herkes aynı durumda gece meleğim gidiyor başka bebek gelio bana((
reflüsü olan bebeklere tavsiye bakarmısınız bi
Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMAN TV
ya kızlar benım oglum yıkandıktan sonra 6-7 saat uyuyor ben uykudayken meme verıorum alıor ama uyanmıor bu normal mı
bıde bugun bayag emdı benı hıc kaka yapmadı zınco verdım kaka yapmayınca cok uzuluyorum neden yapmadı acaba sutumu sagdım 100 cc cıktı onuda ıctı oglen ama hala kaka yok bezındee mafoldumben
nasılsınız kıslar
ben artık bitmiş vaziyetteyim yüzüm gözüm çöktü uykusuzluktan gözlerimin altı mor aynada kendimi tanıyamıyorum
ben artık kabullendim benim kızım kolik kesin her sabah her gece krizlerimiz tutuyo aynı saatte
derdi uyumamak uyumak istemiyo uyuymamak için en sewidiği şey memeyi bile reddediyooo..
3. ayda geçermiş hep bu gazdan başta ne kadar sakindi sanki o uslu zehra gitti
bana başka çocuk getirdilerrr
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=6933
bende albümüme ekledim huysuz oğluşumuuuu
dün gece saat 5 te kalktık bugün akşamüstü 5 te ancak huzur bulduk yemek yemeğe wc ye gitmeye bile vakit kalmadı babasındada susmuyo
kolik mi acaba dedim
ama ilk kez oldu
değişik bişe yemiştim gazdan oldu heralde
rezene ii geldi
bakalım bu gece nasıl geçicek
ölüyom uykusuzluktan neyseki o uyuyunca bende uyudum 3 saatçik ii geldi
sanırım herkes aynı durumda
o ağladı be ağladım
valla üzüntüden sinirlerim harap oldu
yarın dr a gidicez bakalım
kendi dr u olsun diye
kızlar yaa, çok üzüldüm bugün. gece hep huzursuzdu bebişim ben gazdan zannetmiştim ama öğleye doğru banyo için soyunca bir baktık heryeri isilik olmuş yavrumun.
ne giydirceğimi şaşırdım valla, yazın çocuk doğurmanın sıkıntısı da buymuş demek.
saadetcim, sağmakla biter mi bilmiyorum ama hiç mi alıyo göğsünü bebişin.sağmakla da zor olur sana yaa
özgecim neslihancım bebekleriniz cok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın
haklısın müminecim ya yazın zoru bu galiba benmkide oldu ama az oldu coğalmaz inşllah
saadetcim sağmakla bitmez merak etme canım seninki hiç mi tutmuyor memeni benmki ilk hafta tutmadı işte bende sağıp veriodum dr browns un biberonunu aldım o aynı anne memesi gibi azıcık gelio emdikçe sonrada mememe alıştı sükür en mutlu günümüzdü o :)
kızlarrr çok nadir aklna esersee o da 5 dakka
tutuooo
bnm emzik ucu gibi değil göğüs uçum
onun için başta ememiştii
şimdi de sağa sağa biraz çıtııı
onuda çok nadirr işte emiooo
ayda yıldaa bir desem yeridir
bende aç kalmasın diee sağarakkk verdimm biberonla heppp nese ben kaçtım kız durmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?