2009 Haziran Anneleri!!

kakasının rengi sarı narencim valla bende cok mutlu oluyorum canım bi kakaya bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi

zuzucum maşallah zeynep hanıma çok tatlı bursa da havalar nasıl canım isttanbul çok sıcak zeynebi sarıp sarmalamışsın sıcak olmuyormu biz burda sadece kısa kollu badi ve çoraplarla tutuyoruz valla

ya kızlar benım oglum yıkandıktan sonra 6-7 saat uyuyor ben uykudayken meme verıorum alıor ama uyanmıor bu normal mı
bıde bugun bayag emdı benı hıc kaka yapmadı zınco verdım kaka yapmayınca cok uzuluyorum neden yapmadı acaba sutumu sagdım 100 cc cıktı onuda ıctı oglen ama hala kaka yok bezındee mafoldumben

caım 41 kere maşallah
kaşı bi tarafını hemen benimki 6 saat uyucah ahhh görcemmi o günleriii
kaka yapmaması normal canım 5 gün yapamayanlar bile varrr

canım şu siteye bir gir bak,benim kıza iyi geldi...
Muzik.net

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=6933

bende albümüme ekledim huysuz oğluşumuuuu
dün gece saat 5 te kalktık bugün akşamüstü 5 te ancak huzur bulduk yemek yemeğe wc ye gitmeye bile vakit kalmadı babasındada susmuyo
kolik mi acaba dedim
ama ilk kez oldu
değişik bişe yemiştim gazdan oldu heralde
rezene ii geldi
bakalım bu gece nasıl geçicek
ölüyom uykusuzluktan neyseki o uyuyunca bende uyudum 3 saatçik ii geldi
sanırım herkes aynı durumda
o ağladı be ağladım
valla üzüntüden sinirlerim harap oldu
yarın dr a gidicez bakalım
kendi dr u olsun diye

ay canım benim kıyamam hepimizde var o sorunlar canım allah yardımcımız olsun
üzülme canım yıpratma kendini biz saglam olmalıyız ki onlara yetebilelim kaydirigubbakcemile5

kızlarrr çok nadir aklna esersee o da 5 dakka
tutuooo
bnm emzik ucu gibi değil göğüs uçum
onun için başta ememiştii
şimdi de sağa sağa biraz çıtııı
onuda çok nadirr işte emiooo
ayda yıldaa bir desem yeridir
bende aç kalmasın diee sağarakkk verdimm biberonla heppp nese ben kaçtım kız durmuo

saadetcim silikon meme ucu kullan tatlım, benimde göğsümün ucu hiiç yok meme ucuyla emziriyorum..

cnm onuda beceremiooo
gttmaventın kini aldım ama nafile
senn ki hangi marka

saadet sağdığın sütü akıt silikon ucun üstüne ağzına da azcık süt damlat biberondan
benim bıdık öle alıştı çanım silikon uç ne de olsa kuru ve yapışkan oluyo bölelikle nemlenip alışır canımm

benimde göğüs ucum hiç yoktu hatta ilk günler ben çıkarmaya çalıştıkça içeri kaçıyodu hemşireler bile bezmişti meme ucumdan silikon uç sayesinde emyio bıdığımm ben de aventinkini kullanıyorum hem sert hemde daha ii delikleri varr

özlemmmmmmmmmmmmmmmm
seni çok merak ediyorum canımmm
kimbilir nasılsın????
allahım yardımcın olsun

bende uykuya düşkün oldum adam akıllı çok kalabalıktı ev annem ancak gelebildi samsundan gelişiyle gidişi bir oldu gerçi. 3 gün kalabildi sadece canım annem ya 26 saatlik yolutepti 3 gün için. pazar günü 20i 40ımız çıktı mevlütümüzü yaptık annem bari onu görsün dedik .
yengem hasta oldugu için annem amcamın çocuklarına bakıyo perişan oldu kadıncaz gelebedim torunumu göremedim diye.şükür 3 gün görebildi ilk torununu.
sizlerden naber kızlar . özlemi bende çok merak ediyorum son annemiz o olacak sanırım allah yardımcısı olsun

herkese iyi gecelr kıslarr. accık geçmişe baktımda hep dert aynı göğüs acısı emzirme.. ve gazzzz.. aynen bizdede gazz devamgece uyumayı unutuuk artıkgündüz uyuyoruz gece ayaktayız.. çok şükür göğüs acılarım azaldı en aıznda.. arada acıyor.. ama eskisi gibi değil.. bizim kımsetse yarın kırkımız çıkıyorr:)))darısı sizlere inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…