2009 Haziran Anneleri!!

[/url][/IMG]
buda benim zeynebim teyzeleri
maşallah güsel kız akça pakça kızım benim
allah nazarlardan saklasın havvacım

ne güzel uyusun bak herkes uykusuzluktan muzdarip
benim yeğenimde uyurdu böyle demekki uykuyu çok sevecek afacan

canım maşallah ya çok ama çok tatlu

sen gece çayı veya rezene denedinmi şu milupanın olanlardan
ben şu an papatya kullanıyorum çok severek içiyor
kabızlık için dr u dedi çay ve bol su içir ben de şaşırdım ama mama içen bebek su almalıymış diyor lkayınvalidem le annem

bu arada bizim bugün 40 mız çıktııııııııı
darısı sizlere olsun
yarında ist a yolculuk var ara ara girebilirim annemde net yok sizleri özleyeceğim
hepinizi öpüyozzzzzzzzzzzzzzz
iyi geceler bebişler bol uykulu ve gazsız geceler benimkide ne olur kaka yapsın
yine krizlerdeyiz:gitme::gitme::gitme::Saruboceq:

Kizlarrr günaydin,

iyi bir haberle baslayalim günümüze...

Özlemimiz dogum yapti...
Arminimiz artik aramizda...
Dün aksam 22:03 de 53 cm. 3550 gr.
epidural normal dogum suni sanci...

Son bebegimiz de bize´merhaba dedi en sonunda...
Allah anali babali büyütsün ...

özlemde kavusmuş oglusuna gözü aydın masallah.kızlar humananın gece cayına basladım dün gece mışıl mışıl uyudu kızım tavsiye ederim. emzirme cayıda çok işe yarıyo sütler tasıyo

ayşecik, kaç cc veriyosun gece çayından, ben 20-25 cc falan veriyorum genelde.
rezeneyle papatya yı da karıştırıp gündüz veriyorum yine 20-25 cc kadar

ayşecik, kaç cc veriyosun gece çayından, ben 20-25 cc falan veriyorum genelde.
rezeneyle papatya yı da karıştırıp gündüz veriyorum yine 20-25 cc kadar
bende o kadar veriyorum canım yine humanın rezene çayını da aldım gaz için ama o 2. haftayı doldurunca baslanıo şimdilik o kadar sıkıntımız yok zaten zinco damla veriyorum günde 2 kere oda rahatlatıyo gece cayınıda içince mışıl mışıl uyuyyo masallah

ayy canım yaa çok sevindim.. gözleri aydın olsun.. ohh çok şükr.. maşh armin bebeğde.. kilosuda boyda gayet iyiy maşhhhhh.. Allah analı babalı büytsün.. amin..

beklenen bebek armin de aramıza katılmış
sefa gelmiş hoşgelmiş
özlemcim hayırlı olsun gülegüle büyüt hayatım

ayşecik humananın emzirme çayından bende içiyorum.. ama bende o akdar fışkıtmıyor yaa.. offoffffdünden beri sütüm gene alzaıd ne olcak böyle bilmiyorum ben yaa(

Özlemcim maşallah oğluşuna, Allah analı babalı büyütsün
başka bekleyen kalmadı galiba dimi,
bütün haziran bebişleri geldi

ayşecik humananın emzirme çayından bende içiyorum.. ama bende o akdar fışkıtmıyor yaa.. offoffffdünden beri sütüm gene alzaıd ne olcak böyle bilmiyorum ben yaa(

Armycim bulgur pilavı benim çok arttırıyor sütümü, normalde az da sütüm, bulgur yediğim günler böyle durup dururken bile damlıyor, iki üç günde bir yapıp yiyorum

Armycim bulgur pilavı benim çok arttırıyor sütümü, normalde az da sütüm, bulgur yediğim günler böyle durup dururken bile damlıyor, iki üç günde bir yapıp yiyorum

benimki uyanmadan temizlik yapayım biraz,
cumartesi bebek mevlüdü okutçaz

canım bende anlamıyorumki. bulgur pilavıda yiyiorum soğnadaneler nelr.. bazı güzel oluyor.. şişyor bile bazıda neense hiç yok gibi ..(nolcek böyle bilmiyorum.. humanda içiyorum komposto meyve syuuç aklınzıa gelcek herşey nerdeyse.. ısırgan otu.. rezene.. yapmadığım daha ne kadlı acaba?

ohhohh hadi hayırlısı canım.. biz 2 hafta önce okuttuk .. atlattık.. darısı başına canım..

canım ölede yapıyorum ama yok almıooo maalesefff
biberona devam
yaniii
inşş sütüm kesilmezz
allahımm rızkını kesmesin yavrumunnn

maş armineee
tebrikler özlemedeee
allah analı babalı büyütsün inş..

Özlemcimmm çok sevindim canım maşallah Arminimize...sağlıkla büyütün inşallahhhhhhh

gözün aydın özlemcim allah analı babalı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah anasını babasını üzmeyen bi evlat olsun inşallah

slm kızlar hepımızde aynı dert sanırım meleklerımız gazman oldular basımıza :)
bızımkıde gece nöbet tutturuyorr bende su rezeneden alıp deneyeyım bakalım?ama bızım dr su verme dedı eee bu cayı verınce bısey olmaz dımı?
bu arada özlemcııım sonunda kavustun melegıne saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah canım.
kızlar fazla gıremıyorum benım cadı yüzünden hepınızı çook öpüyorumm

özlemmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm
rabbim gönlüne göre vermiş normal doğurmuşsun şükür kurtulmuşsunuz sen ve armin
allahım uzun ömürlü sağlıklı mutlu huzurlu bi evlat etsin size canım
seni ve eşini kutluyorum
bu arada maşallah armineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…