- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
maşallah güsel kız akça pakça kızım benim[/url][/IMG]
buda benim zeynebim teyzeleri
ne güzel uyusun bak herkes uykusuzluktan muzdaripya kızlar benım oglum yıkandıktan sonra 6-7 saat uyuyor ben uykudayken meme verıorum alıor ama uyanmıor bu normal mı
bıde bugun bayag emdı benı hıc kaka yapmadı zınco verdım kaka yapmayınca cok uzuluyorum neden yapmadı acaba sutumu sagdım 100 cc cıktı onuda ıctı oglen ama hala kaka yok bezındee mafoldumben
bende o kadar veriyorum canım yine humanın rezene çayını da aldım gaz için ama o 2. haftayı doldurunca baslanıo şimdilik o kadar sıkıntımız yok zaten zinco damla veriyorum günde 2 kere oda rahatlatıyo gece cayınıda içince mışıl mışıl uyuyyo masallahayşecik, kaç cc veriyosun gece çayından, ben 20-25 cc falan veriyorum genelde.
rezeneyle papatya yı da karıştırıp gündüz veriyorum yine 20-25 cc kadar
Kizlarrr günaydin,
iyi bir haberle baslayalim günümüze...
Özlemimiz dogum yapti...
Arminimiz artik aramizda...
Dün aksam 22:03 de 53 cm. 3550 gr.
epidural normal dogum suni sanci...
Son bebegimiz de bize´merhaba dedi en sonunda...
Allah anali babali büyütsün ...
ayşecik humananın emzirme çayından bende içiyorum.. ama bende o akdar fışkıtmıyor yaa.. offoffffdünden beri sütüm gene alzaıd ne olcak böyle bilmiyorum ben yaa(
Armycim bulgur pilavı benim çok arttırıyor sütümü, normalde az da sütüm, bulgur yediğim günler böyle durup dururken bile damlıyor, iki üç günde bir yapıp yiyorum
benimki uyanmadan temizlik yapayım biraz,
cumartesi bebek mevlüdü okutçaz
canım ölede yapıyorum ama yok almıooo maalesefffsaadet sağdığın sütü akıt silikon ucun üstüne ağzına da azcık süt damlat biberondan
benim bıdık öle alıştı çanım silikon uç ne de olsa kuru ve yapışkan oluyo bölelikle nemlenip alışır canımm
benimde göğüs ucum hiç yoktu hatta ilk günler ben çıkarmaya çalıştıkça içeri kaçıyodu hemşireler bile bezmişti meme ucumdan silikon uç sayesinde emyio bıdığımm ben de aventinkini kullanıyorum hem sert hemde daha ii delikleri varr
Kizlarrr günaydin,
iyi bir haberle baslayalim günümüze...
Özlemimiz dogum yapti...
Arminimiz artik aramizda...
Dün aksam 22:03 de 53 cm. 3550 gr.
epidural normal dogum suni sanci...
Son bebegimiz de bize´merhaba dedi en sonunda...
Allah anali babali büyütsün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?