2009 Haziran Anneleri!!

bizde dr dan geldik
çağatay bey şükür 3500gr olmuş
boyuda uzamışş
dr çok uzun olcak dedi
gaziçin ilaç verdi bitkisel bişe
bi dahaki ay ultraonlarına bakılcak
herşey yolunda ve normal şükür
2650 den 3500 a çıktığını duyunca dr maşallah hiç memeden ayrılmıyo heralde dediii
sarılıkda geçmiş tamamen
bu arada yumurtalıklarındaki fıtık ve sünnet derimizde normale dönmüşşşş
anne sütü ile masaj işe yaradı demekki

maşallah canım annesi iyi bakmış çagtayımıza
yakışıklı uzun boylu bir erkek olucak desene annesi yandınız kızlar bırakmaz peşini

özlecim geçmiş olsun, güle güle büyüt bebişini inş.
maşallah semoş sana da çağataya da.
bizim sütümüz yetmiyo heralde, emiyo emiyo yine ağlıyo bebişim, çok üzülüyorum yaa(

Özlemcim çok geçmiş olsun.Armin hoşgeldi aramıza.

Sema oğluşuna maşallah hep böyle devam eder inşallah gelişimi

cnm onuda beceremiooo
gttmaventın kini aldım ama nafile
senn ki hangi marka

valla saadetcim hiç bilmiyorum markasını eczaneden öylesine bi tane aldım, avent en iyisidir aslında alışır inşallah..

çook sevindim, allah analı babalı büyütsüüün inşallah.
özlemcim kurtuldun sonunda, yavrunla sağlıklı bir ömür diliyorum canım...

nidacım haber için teşekkürler...

maşallah çağataya semacım, emzirmeye devamm..
bizimde kontrolumuz yarın bakalım neler olacak:)

kızlar selam.6 gün önce sezaryenle doğum yaptım.göğüs ucum olmadığı için 2 3 gün sıkıntı yaşadım.şimdide göğüslerim taş giibi emziremiorum.olan göğüs ucumda iyice gömüldü.sağarak verioum.sütümde o kadar çokki ama bebeğimi emziremiorum istediğim gibi.bu taşlık nasıl geçer,ne yapmam lazım ne olur cvp werinn...

canım öncelikle hayırlı olsun bebegin
gögüs ucu olmayanlar için gögüs uçları
takıp onla emzirabiliyosun bebegine cok geliyosa sag sütünü
ılık duş ve sıcak havluda iyi geliyor.zamanda düzelir benimde 6. 7.günümdeöyle
olmuştu taş gibi sagdım ama zamanla düzeliyo.

öncelikle cvp werdiğin için çok saol.meme ucuyla olmuo tam yerleşmio göğsüme.kavrayamıo bebeğim.şimdi bugün aventininkini denicem bakalım o işe yarayacakmı.burda okudum onuda çok kullanan var.sütümü dewamlı sağıorum zaten biberonlada güzelce içio kızım.ara sırada emzirmeye çalışıorum ama tutamıoki cnm resmen savaşıoruz.lohusalığın werdiği duygusalık hüzünlükte war.ağlayıp duruorum bazen .. anne olmak çok güzel bi duyguymuş.buunlrda geçicek biliorumm.herkes yaşamış ve atlatmış.ama şu günler çok zorgerçekten...mafoldumben

hım anladım canım benimde cok doldugu zaman oluyor hala sag
biraz yumuşasın öyle ver üzülme düzelir:1hug:

selam annişlerrrr
uzun zaman oldu giremedim.internet yoktu.hepinizi çok özledim valla.dün özlem aklıma gelmişdi dogurdumuki diye en son ben dogurcam diyodu.neyseki oda dogurmuş.hepimizin gözü aydın.artık haziran bitti umarım bütün bebişler sağlıklı gelmişdir.
asya kızım ve bende iyiyiz.bugğn tekrar topuk kanı istediler.yine bi aglamakdan mahvoldu yavrucum.kan yetersiz gelmiş test yapılamamış.böyle işte ayımızı doldurmaya az kaldı

özelmcim allah analı babalı büytüsün gözünüz aydın inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur

semam maşallah damadıma ii bakıosun helal sana dünürüm

leo cum tamamen sağmazsan gecmez o sertlik bende ilk hafta cektim cokkkkkkk hemde
sonra sağma aleti aldım 380 ytl ye dierleri işe yaramadı hepsini cekemedi cünkü elektroniklerden al sen hayatım allah korusun mastit falan olursun sonra

özlecim geçmiş olsun, güle güle büyüt bebişini inş.
maşallah semoş sana da çağataya da.
bizim sütümüz yetmiyo heralde, emiyo emiyo yine ağlıyo bebişim, çok üzülüyorum yaa(
canım bnmde öle yaaa
arada oluo sanrsammm yetmioo bugün irem yıktı ortalığııı
o ağladı ben ağladım bide stres de olunca sütüm az geldiii
bide bnm kız emmioyaa
sağarak veriomm
bu yüzden sütüm biter die aklım çıkıooo
napcam blmyommm
çıldırmak üzereym

canim ben silikon gogus ucunu denedim gogus ucu olmadigi icin ama ise yaramadi,sonunda careyi aventin gogus ucu cikaricisiyla buldum, avent niplette,bi dene istersen,sertlige ise ilik dus ve masaj iyi geldi...

herkese günaydın, dün gece itibarı ile sanırım kolikli günlerimiz başladı, Allahım hepimize kolaylık versin. Anne olmak çoook zormuş çook

bizimde gaz sancılarımız başladı.uyusundan uyanıyo yavrucum.doktor yenidogan bebegin 18 saat uyuyacagını söylemişdi ama bizimki 8 saat anca uyuyo.

18 saat hic uyumadi simdiye kadar bizimki arzucum......en cok 12 falan uyumustur,sadece sarilik oldugunda cok uyuyordu, ama iyilesti iyileseli geceler cok uzun cook....olsun saglik olsun

evet valla geceden gündüzden bişey anlamıyom artık.drda 2saatte uyandır diyo.ama uyuncada kıyamoyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…