kizlarrr günaydin,
iyi bir haberle baslayalim günümüze...
özlemimiz dogum yapti...
Arminimiz artik aramizda...
Dün aksam 22:03 de 53 cm. 3550 gr.
Epidural normal dogum suni sanci...
Son bebegimiz de bize´merhaba dedi en sonunda...
Allah anali babali büyütsün ...
canım duş alabilirsin bende sezeryan oldum 5. gün banyo mu yaptım iyi kurula ıslak kalmasın dikişlerin yeterkızlar merhaba bugün bebeğim 1 haftalık, doktora gittik.sarılık yok bebeğimde.2 saatte bir uyandırmmam gerektiğini sölediğimde hiç gerek yok o açıktığında uyanır,.bırakın uyusun bebek dedi.gözlerinde çapaklanma olduğu için damla verdi bide pişik kremi.herşey yolunda ama tek sorun ememiyoruz.göüslerimin ucu doğumdan sonra wardı az da olsa çıkarıodu kızım emdikçe.ama şuan taş gibi ucu iyice battı alamıo,alamayınca sinirlenio resmen cebelleşio yavrum.medelanın elektrikli pompasıyla sağıorum biberonla weriorum.zaten emdikçe uyuyyo 3 saat kadar.gecede 1 2 kere uyanıo.sezeryanlı olduğum için duş alamadım henüz.ılık duş ve pompa iyi gelir dio herkes.pompa sayesinde uçlarıda çıkıo.umarım banyodan sonra taşlık biraz iner ve ben biberon vermek zorunda kalmam.alışmasından korkuorum.onu emzirdkçe mutlu oluorum yorgunluğum gidio.herşey bebeklerimiz için.benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar warmı aranızda?**
kızlar merhaba bugün bebeğim 1 haftalık, doktora gittik.sarılık yok bebeğimde.2 saatte bir uyandırmmam gerektiğini sölediğimde hiç gerek yok o açıktığında uyanır,.bırakın uyusun bebek dedi.gözlerinde çapaklanma olduğu için damla verdi bide pişik kremi.herşey yolunda ama tek sorun ememiyoruz.göüslerimin ucu doğumdan sonra wardı az da olsa çıkarıodu kızım emdikçe.ama şuan taş gibi ucu iyice battı alamıo,alamayınca sinirlenio resmen cebelleşio yavrum.medelanın elektrikli pompasıyla sağıorum biberonla weriorum.zaten emdikçe uyuyyo 3 saat kadar.gecede 1 2 kere uyanıo.sezeryanlı olduğum için duş alamadım henüz.ılık duş ve pompa iyi gelir dio herkes.pompa sayesinde uçlarıda çıkıo.umarım banyodan sonra taşlık biraz iner ve ben biberon vermek zorunda kalmam.alışmasından korkuorum.onu emzirdkçe mutlu oluorum yorgunluğum gidio.herşey bebeklerimiz için.benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar warmı aranızda?**
kızlar genel anestezi oldum ben.sprey falan sıkmadılar yada ben hatırlamıorum.dikiş yok sadece bant war sezeryan bölgemde.cmt doğum yaptım,yarın deil öbür gün (pazar) duş alabilirsin dediler.
Canım ben sezeryandan sonra 3. gün duşumu aldım ama ayakta ve ılık suyla. Benim ki dikişliydi, senin ki yapıştırma demek ki. Bende de sprey vardı.
kızlar genel anestezi oldum ben.sprey falan sıkmadılar yada ben hatırlamıorum.dikiş yok sadece bant war sezeryan bölgemde.cmt doğum yaptım,yarın deil öbür gün (pazar) duş alabilirsin dediler.
anam kalabalıklaşmışızzzz!!
özledim sizi kızlar ne zamandır giremiyorum, Ahmet ne uyuyo ne de uyutuyo...
Minik sıpam babasını hiç sevmiyo o kapıdan girince başlıyo ağlamaya, kolik desem gündüzleri olmuyo sadece geceleri o kadar ağlatıyo sancı yapıyo...
Gazı hem kendi çıkarıyo hem biz hala da gazlı kuzumm..
Bu arada reflüsü varmış, başını yüksekte tutuyoruz doktor yastık koyun dedi ama biz yatağa eğim verdik yastığa alışsın istemiyorum.
Bi de size bi soru d vitamini kullanmayan var mı?Sağlık ocağındaki doktora sordum gerek yok dedi, kontrole gittiğimiz doktor yanlış yapmışlar ver dedi kafam karıştı.
Bu arada hastane ölçümlerinden 2 hafta sonra oğluşum 7cm uzamış olabilir mi? Biri torunu için söylemişti yanlış ölçülmüştür dedik. Bizde de oldu, doktora söyledim ben yapılan hiç bir ölçüme yanlış demem dedi:uhm:
ay nazan çağatay da öle babası eve girsin ihi ihi başlıyo o evden gidince melek
biz veriyoz d vitaminini
hem dr u hem de sağlık ocağı verdi
leocum o gündüz uyuyoken uyu daha gazlar başlamamıştır sende yeni ya bebiş
bende öle diyodum ne uslu oğlum var ama nerdeeee
o bebek gitti başka bi bebek geldi ben aventin silikon ucuyla emziriyorum o öle tüm meme başını kavramıyo yuvarlak değil wee gibi hem meme ucu sert hemde kelebek gibi kanatlı o tutuyo memeden tavsiye ederimm
canım duş alabilirsin bende sezeryan oldum 5. gün banyo mu yaptım iyi kurula ıslak kalmasın dikişlerin yeter
anam kalabalıklaşmışızzzz!!
özledim sizi kızlar ne zamandır giremiyorum, Ahmet ne uyuyo ne de uyutuyo...
Minik sıpam babasını hiç sevmiyo o kapıdan girince başlıyo ağlamaya, kolik desem gündüzleri olmuyo sadece geceleri o kadar ağlatıyo sancı yapıyo...
Gazı hem kendi çıkarıyo hem biz hala da gazlı kuzumm..
Bu arada reflüsü varmış, başını yüksekte tutuyoruz doktor yastık koyun dedi ama biz yatağa eğim verdik yastığa alışsın istemiyorum.
Bi de size bi soru d vitamini kullanmayan var mı?Sağlık ocağındaki doktora sordum gerek yok dedi, kontrole gittiğimiz doktor yanlış yapmışlar ver dedi kafam karıştı.
Bu arada hastane ölçümlerinden 2 hafta sonra oğluşum 7cm uzamış olabilir mi? Biri torunu için söylemişti yanlış ölçülmüştür dedik. Bizde de oldu, doktora söyledim ben yapılan hiç bir ölçüme yanlış demem dedi:uhm:
leo cum benim oğlum 23 günlük oldu
3 gündür gaz sancılarmız başladı napcamı şaşırıyorum tekim bi de evde
annem varken ne kolaydı hem çağatay gazlı değildi o zaman
inan ağlamasından su içmeye bile vakit bulamıyorum bırak yemek yemeyi
hala göğüs ucum çıkmadı
bende sık sık sağıyorum uykuda veriyorum pompa biraz çıkarttı ucunu
ama hala yeterli derecede çıkmadı 5 dk ancak emebiliyo mememden
ama silikon uçlarla emiyo buna da şükür
ben silikon ucuyla beceremedim almıo kızım.
kaşıkla yada biberonla veriorum ama şimdilik.
bazende masaj yapıorum elimle pompadan sonra çıkıo uçlar.
bunada şükür.bebeğim alıo ya sütümü yeter bana.
mamaya gerek kalmaz inşallah.sütüm çok allahtan.
sağıp sağıp weriorum alışacak göğüslerime daha küçük beceremio ama inatçı kızım alıcak çıkarcak annesinin göğüs uçlarını.şişkinlik geçmek üzere .. ,
benimde annem yanımda allahım başımdan eksik etmesin.ama gidicek hep benle kalcak hali yok.alışacaz.gaz sorunları yaşıycaz hepsi normal cnm allah sağlık wersin bebişlerimize.bu arada biz 1 haftalık olduk teyzesi...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?