2009 Haziran Anneleri!!

arzucum 2 saatte bi uyandırmak gerçekten zor, zaten doğru dürüst uyumuyolar, ama ben akşamları biraz uyutmamaya çalışıyorum, en azından gece uykusuna biraz faydası oluyo, ama gece, o uyanmazsa pek kaldırmıyorum bari biraz uykusunu alsın diye

kızlar merhaba bugün bebeğim 1 haftalık, doktora gittik.sarılık yok bebeğimde.2 saatte bir uyandırmmam gerektiğini sölediğimde hiç gerek yok o açıktığında uyanır,.bırakın uyusun bebek dedi.gözlerinde çapaklanma olduğu için damla verdi bide pişik kremi.herşey yolunda ama tek sorun ememiyoruz.göüslerimin ucu doğumdan sonra wardı az da olsa çıkarıodu kızım emdikçe.ama şuan taş gibi ucu iyice battı alamıo,alamayınca sinirlenio resmen cebelleşio yavrum.medelanın elektrikli pompasıyla sağıorum biberonla weriorum.zaten emdikçe uyuyyo 3 saat kadar.gecede 1 2 kere uyanıo.sezeryanlı olduğum için duş alamadım henüz.ılık duş ve pompa iyi gelir dio herkes.pompa sayesinde uçlarıda çıkıo.umarım banyodan sonra taşlık biraz iner ve ben biberon vermek zorunda kalmam.alışmasından korkuorum.onu emzirdkçe mutlu oluorum yorgunluğum gidio.herşey bebeklerimiz için.benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar warmı aranızda?**

gozun aydın ozlemcım allah analı babalı buyutsun saglıkla huzurla buyusun ınsallah...

canım duş alabilirsin bende sezeryan oldum 5. gün banyo mu yaptım iyi kurula ıslak kalmasın dikişlerin yeter

canım ben de duş aldım, dikişlerine bi sprey sıktılar mı?
o sprey su geçirmez ve dikiş yerini duştan sonra tahriş edecek şekilde kurulama dedi doktor. uzaktan saç kurutma makinası tut dikiş bölgesine dedi.

kızlar genel anestezi oldum ben.sprey falan sıkmadılar yada ben hatırlamıorum.dikiş yok sadece bant war sezeryan bölgemde.cmt doğum yaptım,yarın deil öbür gün (pazar) duş alabilirsin dediler.

kızlar genel anestezi oldum ben.sprey falan sıkmadılar yada ben hatırlamıorum.dikiş yok sadece bant war sezeryan bölgemde.cmt doğum yaptım,yarın deil öbür gün (pazar) duş alabilirsin dediler.

Canım ben sezeryandan sonra 3. gün duşumu aldım ama ayakta ve ılık suyla. Benim ki dikişliydi, senin ki yapıştırma demek ki. Bende de sprey vardı.

leo cum benden sana öneri
abimin eşi doğum yaptığında sezeryan oldu oda annem streç filmle sarıp öle duş aldırmıştı
hiç ıslanmamıştı
yani ıslansa bile nispeten az ıslanmıştır

ben normal doğurdum ama kesi yerimde dünyanın dikişi var
2 gün duş aldım ben ayakta duş aldım dikiş yerlerimi de hiç ellemedim şükür dikişlerim düştü maşallah hiçbişe de olmadı

anam kalabalıklaşmışızzzz!!
özledim sizi kızlar ne zamandır giremiyorum, Ahmet ne uyuyo ne de uyutuyo...
Minik sıpam babasını hiç sevmiyo o kapıdan girince başlıyo ağlamaya, kolik desem gündüzleri olmuyo sadece geceleri o kadar ağlatıyo sancı yapıyo...
Gazı hem kendi çıkarıyo hem biz hala da gazlı kuzumm..
Bu arada reflüsü varmış, başını yüksekte tutuyoruz doktor yastık koyun dedi ama biz yatağa eğim verdik yastığa alışsın istemiyorum.
Bi de size bi soru d vitamini kullanmayan var mı?Sağlık ocağındaki doktora sordum gerek yok dedi, kontrole gittiğimiz doktor yanlış yapmışlar ver dedi kafam karıştı.

Bu arada hastane ölçümlerinden 2 hafta sonra oğluşum 7cm uzamış olabilir mi? Biri torunu için söylemişti yanlış ölçülmüştür dedik. Bizde de oldu, doktora söyledim ben yapılan hiç bir ölçüme yanlış demem dedi:uhm:

Canım ben sezeryandan sonra 3. gün duşumu aldım ama ayakta ve ılık suyla. Benim ki dikişliydi, senin ki yapıştırma demek ki. Bende de sprey vardı.

ewt cnm yapıştırma benimki.bandajı çıkarıp duş alabilirsin dedi doktor.bekliorum yarında geçsinde.bu arada pompalamaya dewam göğüsleri yavaş yavaş şişkinlik gidio,uçlarda belirgenleşio,bebeğimde huzurlu allahım btün yeni doğum yapmış arkadaşlara yardım etsin.gerçekten ilk günler çok zormuş..:1no2:

ay nazan çağatay da öle babası eve girsin ihi ihi başlıyo o evden gidince melek
biz veriyoz d vitaminini
hem dr u hem de sağlık ocağı verdi

leocum o gündüz uyuyoken uyu daha gazlar başlamamıştır sende yeni ya bebiş
bende öle diyodum ne uslu oğlum var ama nerdeeee
o bebek gitti başka bi bebek geldi ben aventin silikon ucuyla emziriyorum o öle tüm meme başını kavramıyo yuvarlak değil wee gibi hem meme ucu sert hemde kelebek gibi kanatlı o tutuyo memeden tavsiye ederimm

merhaba.bende sezeryan oldum.drum bana su geçirmez bantla duş alabileceğimi söylemişti.medicallerde satılıyor.ameliyat yeri hiç ıslanmıyor.ben onu kullandım.

Canim D vitamini kesinlikle vermen lazim, bizde basladik...
7 cm uzamasi imkansiz...
Bizim de kilo konusunda ebenin ölcümü baska, doktorun ki baska...Ben doktora güveniyorum...Baba konusu da oldukca ilginc canim sırnaşık şey

geceleride iyi cnm bebeğim şimdilik tabi1 2 kere uyyanıo şimdilik sağıp biberonla weriorum göğsümün acıları dinsin die.zaten pompa iice çıkardı uçları ve yumuşattı..bazende emzirmeye çalışıorum iice unutmasın die gerçi çok yeni daha göğüslerimde inio yavaş yavaş.herşey güzel olacak,ona değer bu acılar...seninde yeni galiba allah bağışlasın..

leo cum benim oğlum 23 günlük oldu
3 gündür gaz sancılarmız başladı napcamı şaşırıyorum tekim bi de evde
annem varken ne kolaydı hem çağatay gazlı değildi o zaman
inan ağlamasından su içmeye bile vakit bulamıyorum bırak yemek yemeyi
hala göğüs ucum çıkmadı
bende sık sık sağıyorum uykuda veriyorum pompa biraz çıkarttı ucunu
ama hala yeterli derecede çıkmadı 5 dk ancak emebiliyo mememden
ama silikon uçlarla emiyo buna da şükür

nidacım çağatay 3 haftada 5 cm artmışşşş bende inanamadım
ama kıyafetlerinden belli oluyo bacakları artık dolduruyo ayaklara kadar yetişiyo yaniii

canım duş alabilirsin bende sezeryan oldum 5. gün banyo mu yaptım iyi kurula ıslak kalmasın dikişlerin yeter

bende sezeryan oldum kızlar, fakat doğumun ertesi günü odamda duşumu aldım, eve çıkıncada hiç ara vermeden yıkandım. neden o kadar uzun sürdü sizin yıkanmalar acabaa.

eveeeeet ilk ay kontrolümüzden geldikkk..
emir'im kocaman adam olmuşş..
hastaneden çıkarken kilomuz 2710'du şimdi 3950 olmuşuz. boyumuz 48 cm'den 53 cm'e uzamış..
maşallahı var kuzumun dr'u gayet sağlıklı dedi... çoook sevindim:)
hepatit b aşısı yapıldı, kalça ultrasonu çekildi, işitme testi yapıldı herşey yolunda, inşallaah hep böyle devam eder..
bugün ilk gezmemize geldik, annemdeyim şimdii oğlum uyuyoor uyansında emzireyim diye bekliyorum:))

nazcım nasılsın canm??
ahmetin gazı mı varmışş, yerim ben o kuzuyu..
bol bol masaj yap annesi meleğine, inşallah çabuk geçer..
bizde bugün dr'a gittik d vitamini verdi, bebek anne sütünden sadece d vtaminini alamazmış onun için dışardan verilmesi şartmış.
birine daha danış tatlım..
gazsıız günler diliyorum..

maşallah emirimeeee
allahım nazarlardan saklasın annesi ii bakmış onaaaaa
bizimde bi daha ki kontrolde çkeilcek ultrasonalrı işitme testi doğuduğunda yapıldı
ben daha hiç gezme yapmadım sadece hastanelere gittikk
çok sıkıldım ama
eşim gözünden sakınıyo oğlunu kucağına almıyo acıtırım mikrop kapar diye sigara içiyo ya heryerini yıkayıp öle giriyo odaya
bırak dışarı çıkartmayı annem ben ve bi de sibel ablam alabiliyo kucağa gerisi yasaklııı
dışarı çıkarsa millet gözüyle yer bebeği diyo
eeeee adam 38inda baba oldu kolay değil ne kıymetlisi o onunnn

pazar günü kayınvalidem teşrif ediyolarrrr
bakalım nasıl geçicek
çok kalmaz ama toruna nasıl ilgi göstercek meraklardayımm

ya kızlar bende kızımın cetvelini koymak istiorum ama yapamadım.yardımcı olacak biiri warmıı?**hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…