2009 Haziran Anneleri!!

canım
ben sana sölim mytickerz. com a gir
ordan yap ticker ı sonra sonu url olanı seç kopyala
kk da kullanıcı paneline gir kilo doğum takip yerine yapışıtır bi dene yapamazsan müsait olursam ben yaparım okiş
bebek uyanmamış olursaaaaa

leo cum sana bi de tavisye eğer biberonla veriyosan aventin biberonu var anne memesi gibi ucu var onal verebilirsin memeyi de bırakmaz hem okiş

iyiyim canım, Ahmet iyi olunca daha iyi oluyorum o ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum gerçi!!
Masaj için özel bi yöntemin var mı?
Ben ayaklarını hareket ettiriyorum, sırtını yan çevirip ovuyorum. Göğüslerim acıdığından göğsüme dayayıp gaz alamıyorum o iş babamıza ait:lepi:

babalar pek bi düşkün bu bebişlerine, walla ben bazen kıskanıyorummafoldumben
babaanne yeni geliyo demek, ne olursa olsun nasıl davranırsa davransın kafana takma canım..
benim kayınvalidem bizde bu haftasonu gidicek, eşim bi maraz çıkarıcam diye korkusundan ölüyo..Söylediği herşey batıyo bana, art niyeti olmadığını biliyorum ama lohusalık böle yaptı beni.Bazen tersliyorum sonra da neden böyle yaptım deyip dert ediyorum:gitme:

ben de yarın başlayım o zaman aldım doktor söyleyince ama tereddütlüydüm. Devit diye bişey verdi doktor, sabah tok karna 3 damla

oy müminecim
nazancım
binnurcum özledim siziiii
kuduruk çağatay izin vermiyoki
geldim iki laklak edim sizlee

uyandıııı
nazan yaaaa
offf
evet canım dvit kullan çok önemli ihmal etme

ya kızlar bi de özel aşılar varmış 3 tane ishal aşısı zırt pırt aşısı onları yaptırcakmısınız
ben kararsız kaldım gerçi daha var önümüzdeki ay ama olsun bi sorem dedim

kıslar npyosunuz
off kızlar hem mutluyum hem mutsuz
çarşamba günü memlekete gidiyorum tatile ailemle olucam ama eylüle kadar eşimden ayrı olucamm
bıktım artık uzaklıktan burdan gidersin aglarsın eşimden ayrılıyom die dönüşte ağlarsın ailemden ayrılırsın bi keyifli tatil yapamıyorumm

canım bende çok özledim yaa
ben yaptırcam 2.ayla 3. ayda rota virüs aşısı sanırımm
npyo senin fırlama çagatayyyy bakimm??
bizi sorarsan uykusuzz geceleri aşmaya çalışıyoruzzz:Saruboceq:mafoldumben

ewet ben yaptırmayı düşünüyorum canımm.

Bizim Ahmette maşallah batırdı şimdi heryeri, altını değiştiriyodum bi pırtlattı sırtına kadar kaka oldu..Yıkadık biz de, emzirdim yatırdım.
Fırsat vermiyolarki nete girelim. Bazen korkuyorum nasıl bakıcam, nasıl büyüyvek...
Gerçi uyuyunca çok tatlı oluyo iyiki yapmışız diyorumzemuszemus

CAnım ya bi de iyi yanından bak, ortam değiştiriyosun...Özlemler aşkı pekiştiriyor..
Biz evde oturmaktan kök salacaz tüm yaz. Tatile gitmekten de vazgeçicez muhtemelen çünkü Ahmet böle giderse yazın daha rahat vermiycek bizesenağlama

ben devit 3 veriyorum canım
verin kızlarr vitaminden zarar gelmez sanırsam

canım bende çok özledim yaa
ben yaptırcam 2.ayla 3. ayda rota virüs aşısı sanırımm
npyo senin fırlama çagatayyyy bakimm??
bizi sorarsan uykusuzz geceleri aşmaya çalışıyoruzzz:Saruboceq:mafoldumben

off canım aynı dert bendede varr
annem iremin kırkı çıkınca gtcek
bana sende gel tek yapamazsın zorlanırsın diooo
gerçekten de öle gibiii
irem zor bi kızzz...
uyanıkken sakin sakin bakan bi bebiş değill
hoplamak zıplamak istiooo
kucakda gezinmek istiooo
eşimin iznide eylüldee
ben şimdi gidersemmm
taa eylüle kadar ayrı kalcaz kocişleee
nasıl olcak blmyorummm
kafam çokkk karışıkkkk

canım öle ama insanın kendi evi gibi yok kendi ewinde daha rahat oluyosunn
olsun en azından eşin yanında olcak seneye büyür ahmetcik öle gidersiniz annesi

aynı papatya bide benim eşimde yanımda olmayınca mecburum zehra hiç uyumuyo alıştı iice kucaga sallamaya artık onları yapınca bile uyumuyoo
neyse sen yine annenin yanında olcan ben yine kayınvaldemlerede gitmek zorunda olcamm hiç gidesim yok ama şartlar işteee:çok üzgünüm:

slm kizlar...
tebrik eden,bizi merak eden tum arkadaslarim coooook tskler..
nidacim sanada haberimizi ilettigin icin tskler canm..
kizlar oglumla evdeyim ama yanimizdaki bakici sayesinde pek gelemiyorum buralara surekli yatip uyumami dinlenmemi istiyor..
kisaca bizden haberler...
arminimiz iyi uslu bi bebek..uyanip uyanmadigini anlamak cok zor..uykucunun teki...
bugun ilk banyosunu yapti..
dogumum kolay gecti diyemem 13 saat surdu armin gelmemek icin cok direndi ama sonucunda dikissiz kesisiz bir normal dogum oldu..drlar hemsireler sabirla bekledik kucuk prensi..
daha sonra fotosunuda eklerim..
desteginiz,dostlugunuz icin sonsuz tskler..
nida,pinar,aylin,sema hastaneye gidecegim gunku desteklerinizi hic unutmiycam..
pinarcim soylediklerinde hic aklimdan cikmadi arkadasim ayrica guc verdi..
hepinize sonsuz tskler...

enn taze annemizde gelmişş..
maşallah armine hiç üzmüycek heralde annesini.
canım ne güzel kesisiz dikişsiz doğurmuşsunn aahh avrupanın gözünü sewiyim burda 13 saat hengi doktor bekler vurur hemen neşterii..
sen dinlen canım merak ediyorus son bebeğimizi
biran önce yükle olurmu

gözün aydın canım saglıkla büyüt arminimizi
cok bekledin ama kesiksiz güzel bi dogum yapmışsın degdi.

özlemcim gözün aydın canım.ne şanslısın drlar beklemiş dikişin yok çok güzel bişey.sen zaten kiloda az almışdın.dogumdan sonra genç kız gibi çıkmışsındır maşallah canım

ya kızlar bişey sorcam.kızımın yüzü isilik oldu gögsüne kadar ilerledi.ne yapmalıyım sizce?pratik bi bilgi bilen varmı? hergün banyo yaptırıyorum ama yinede geçmedi.bide popomuz pişik olmuşdu şimdi pişik geçmiş derin yara gibi olmuş.ilk günden beri krem kullanıyorum ama yinede oldu.hametan kullandım.trysın mi ne öyle bişeyle karıştırıp kullandım.popolin kullandım.başka bi fikri olan varmıııı????

kızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız

canım isilik benm kızımın yüzündede var bu gün doktora gittik ılık suyla sil günde 4 5 defa dedi.ilaç yazdı birde fazlalaşırsa kullanırsın dedi.
pişik için hametan kullanıyorum bende memnunum kremin amacı poposunu ıslaktan korumktır ıslak mendil kullanma yıkamaya calış her kaka yaptıgında iyi kurula geçer cabuk.kıyamam onn küçük dötüsüne iyileşer umarım çabuk.

kızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız

cnm neden çıkmıosunki?**bebeğinide al çık,psikolojinide boşuna bozmaa...

canım bebegin kırkı diye birşey yok ilk ay bebek mikroplara daha açık oldugu için kalabalık ortamlara girmrk sakıncalı olabiliyor.ben çıkıyorum bebegini koruduktan sonra rahatca çıkabilirsin.bebek yabancı kişilere ve ortama karşı tepki verebiliyo çünkü yeni tanıyo dünyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…