2009 Haziran Anneleri!!

cnm çok saol sayende cetveli yaptımmm..chicco nun cam biberonunu kullanıorum.ama dediğim gibi şimdilik .doymazsa veriorumm.bazen tam kavrıyamıo.bugün sağdım sütümü uçlar fırladı,birazda masaj yaptım iice çıktı emzirdim ama tam anlamıyla doymadı.birazda biberonla verdim.uyudu kuzumm..şu uçlar tam çıksa ne güsel emişecezz..sabrediorumm başaracağız kızımla...

özlemcim masallah oglusuna tebrik ederim tekrar Allkah analı babalı büyütsün

selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan

diloşcum benim oğluşumda feci gazlı doktorumuz neo baby diye bir şurup verdi sabah öğle akşam 1 çay kaşığı veriyorum bende bugün başladım..

kızlar ben bı 5 gunlukken gıttım doktora sarılıgı yuksek cıktı 2 gun sonra gıttım gene yuksek cıktı sonra bebegımı kuvoze aldılar 1 gun kaldı malesef....
suan 15 gunluk bebegımın ılk asısı hepatıt b 20 temmuzda.ozamanmı yapıcaklar acaba kalca ve ısıtme testını . yoksa ben gıdıyım mı doktora sımdı yapsınlar mı??
20 sı cıkınca d vıtamını verıcekmısım 5 damla bıde her gun.
zınco verıyorum arada sırada cok gazı kakasını yapamadıgında.
baska asılar yapıldımı sızın beebgınıze bıseyı kacırmak ıstemıyorum allah korusun

Bize ilk hepatit b aşısını doğar doğmaz yaptılar.Sağlık ocağına gittim aşılar için 1 ay sonra çağırdılar yine.Bide 7 günlükken topuk kanı alındı canım işitme testi için doktor bişeyler söyledi ama unuttum.Yarın arayıp sorucam bilgilendiririm seni canım

Özlemcim oğlun çok tatlı Allah bağışlasın.Tebrik ederim normal doğum yaptığın için ayrıca.Dilerim herşey hep böyle yolunda ve istediğin gibi gider

özlemcim masallah oglusuna.
senide esinide tebrik ederim canim.
allah anali babali büyütsün.
benim dogumda 14 saat sürdü canim bian hic cikmiycak bu kiz sandim.

kizlar ben tekrardan eski kiloma kavusdum, sanki doguran ben degilim,
ama dün den buyana cokda istahim acildi hafif frenliyorum kendimi.
ins almam ya

canım öncelikle gözünaydın olsun.benimde öyleydi. makineyle sadım.. yumuşladı.. ucuda çıktı çok şükür.. benim kızımda o göğsümü ememyirodu.. tek memeye kalcam diye çok korktum. ama çok şükür şimdi uclandıda emiyor kuşum..

canım öncelikle geçmiş olsun. tekrardan gözünadyın olsun.. maşhhh hemde dikşisiz olmuşsun ne güzel yaa:))

canım ben chicconun pişik kremini kulanıyorum..memnunum. çok şükürpişik olmuyoruz biz..benim kızımında yüzünde islik olmuştu.. ben sütmle siliyorum.. geçti çok şükür..

kızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız

ben çıktım valla.. dünde kırkımız çıktı çok şükür.. bugünde komşularımzı gititk kırk uçurmaya.. bundna sonra gezicez inşş:))

cevapladıgın için teşekkürler canım.bendede chicconun bakım seti var ama hala pişik kremini hiç kullanmadım.diğer ürünleri kullanıyorum ama pudra ve pişik kremi kaldı.ya artık kızarıklık gitmiş ama deridi soyulmuş gibi yara olmuş.ilk günden beri dikkat ettiğim halde oldu ya çok üzülüyorum.

ay ne güzel kırkınızda çıkmış maşallah gözün aydın.ya ben 3 defa hastane için çıktım öyle gezmek için olmadı.ama cesaretde edemiyorum.acıksa nerde emzircem altını falan nasıl değişcem dışarda diye.bakalım bekliyoz evde.

bilgiler için teşekkür ederim canım.isilik vücuduna dogru yayılmaya başladı.çokda giydirmiyorum hergün yıkıyorum ama yinede oluyo.bakalım salı günü dr a gidicez ozaman belki dr veriri ilaç.ılık suyla silmeye başlayayım bari.faydası olur inşallah.sütümü 1-2 kere sürdüm ama pekde devam edemedim.sıkınce gögsüm agrıyo.
bide ben altını silmek için yenidogan ıslak mendil kullanıyorum pamuk su ama kullanmasammiki.her alt değişitirmede yıkamak zor olmuyomu.bizim kız baya pokluyerimseniben.günde 10 defa değişiyoz

canım sen hangi bezi kullnaıyorsun.. ben huggies kullanıyorum..çok memnunum.. çok şükür şimdiye kadar pişik olmadık biraz büyyüncede prima ya geçicem.. ilk kızımdada onu kulanmıştım..en güzeli prima.. bezde çok farkediyor..bene de chicco bakım seti var..pişik kremi güzel..ben onu kulnaıyorum.. ama pudra duruyor:))onu kullnamdım hiçç:))
canım gititğin yerde ..ya alışveriş merkezine gidecen.. ya konu komşuya.. akrabya eve falan zati.. dışarda zor olur tabii..

kızlar günaydınn..bugün 1 haftalık olduk.
göğüslerimdeki taşlık dewam edio hala.
sağıorum bende rahatlıorum biraz.meme ucu çıkıo çıkmasınada tam kavrayamıo kızım.
bazen memeden veriorum,bazen biberon.
memeyle tam alamadığı için doymuo ama ben yinede veriorum.unutmasın die.
biberonla werirsem gazını çıkarıp,kakasını yapıp uyuyo meleğim.ahh bi tam anlamıyla emzirebilsem.şimdilik çok uslu çünkü emip oyuyo.
çok istiorum doya doya emzirmek.AMA şimdilik yarı meme yarı biberon idare edioz napalım..sütüm olsundaa..

ilk asi dogumda yapildi,seninkine de mutlaka yapmislardir,ikinci asi 1.ayi doldurunca (ikiside hepatit) isitme testini 1.ay icinde istedigin zaman yaptirabilirsin, biz 15.gun yaptirdik, basit bisey zaten 5-10 dk suruyor, kalca ultrasonu ise ikinci ay dolunca, ben d vitaminine 15.gun basladim,gunde 4 damla veriyorum, hastanede de saglik ocaginda da bu sekilde anlattilar canim.....saglik ocagina kayit ettir bebegini,asi gunu gelince ariyorlar,hatta araba bile yolluyorlar...

selam kızlar,
siz bebeği hangi pozisyonda uyutuyosunuz?
Ben yan yatırıyorum çünkü sürekli çıkaracakmış gibi yapıyor, ben yanında yokken çıkarır boğulur diye korkuyorum.
Ama kafası sivrilmeye başladı,yanındayken sırt üstü yatırayım diyorum kendi kafasını yan çeviriyo bu seferde:sinifsinif:
şimdi de yüz üstü yatırdım ame karar veremiyorum, kafasının şekli güzel olsun istiyorum sivri kafa olacak bu gidişleŞeniz

canım eşim yanıkmda olcak ama şu tayin durumlarından dolayıı çok yoğun çalışıooo
12 saatte birrr yani bana faydası olamıycakkk...
canımm artık istemesende gtcen napcan mecburrr
eşin olsaymış yne iimişdee...
benim irem dee alıştıı her türlü yaramazlığaa hep aynı bu bebişler cnm
kızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız
bi 20 kırkımızı çıkartmaya komşuya ggtk o kadar canım
bide isilk için sana en doğal yöntemi söleyimmm
sütünü pamuğa akıt sil
bebişiniiin isilik olan yerlerini hemen geçiriooo
selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan
bitkisel bi şurupp verdi doktor çok ii geldi zinco ve metsilden oldukça etkili...
adı şurubun om-x günde 3 kere 1 çay kaşığı

yan ve sırtüstüüü yatırıyorumm..
sürekli yan yatarsa dediğin gibi kafa sivriii olucak dieee bende korkuyorum

özlemcim maş. sizee hastaneden de çıkmışınız eşini ve seni tebrik ederimm
Armin bebeğede maşalalh

saadetcim sütümlede 1-2 kez denedim ama gögsümü çokda sıkamıyorum acıyo.ama faydası olcaksa yine yaparım.dün baya bi serinde tuttum yüzü geçti sanki.sıcakdanda oluyomuş ya.aslınd açok giydirmiyorum içinde bi zıbın çorap üstede uzun kollu tulum giydiriyom o kadar.yani yelek patik yada sarıp sarmalama hiç yapmadım.
bide bizimki emzirmeden sonra yatırırsam bütün emdiğini çıkarıveriyo.hep yan yatırıyodum şimdi düz yatırmaya çalışıyom kafayı hemen yana çeviriyo.bizim kız şimdiden omuzlarda ve kucakda gezmeye alışdı valla.ağlıyo diye bizde kıyamıyoz kucaga alınca susuyo.hiç kucaga alıştırmıcam dedim ama ağlayınca kıyamıyorum oda alışdı galiba.
iremciğimiz nasıl büyüyomu?kilosu falan toparladımı.bzimkide 2800 dogmuşdu.sonra 2600e düşdü 3gün önce tartıldık 3600 olmuş maşallah yarın bi ayımız dolcak.salı günü aşımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…