canım
ben sana sölim mytickerz. com a gir
ordan yap ticker ı sonra sonu url olanı seç kopyala
kk da kullanıcı paneline gir kilo doğum takip yerine yapışıtır bi dene yapamazsan müsait olursam ben yaparım okiş
bebek uyanmamış olursaaaaa
leo cum sana bi de tavisye eğer biberonla veriyosan aventin biberonu var anne memesi gibi ucu var onal verebilirsin memeyi de bırakmaz hem okiş
kızlar merhaba bugün bebeğim 1 haftalık, doktora gittik.sarılık yok bebeğimde.2 saatte bir uyandırmmam gerektiğini sölediğimde hiç gerek yok o açıktığında uyanır,.bırakın uyusun bebek dedi.gözlerinde çapaklanma olduğu için damla verdi bide pişik kremi.herşey yolunda ama tek sorun ememiyoruz.göüslerimin ucu doğumdan sonra wardı az da olsa çıkarıodu kızım emdikçe.ama şuan taş gibi ucu iyice battı alamıo,alamayınca sinirlenio resmen cebelleşio yavrum.medelanın elektrikli pompasıyla sağıorum biberonla weriorum.zaten emdikçe uyuyyo 3 saat kadar.gecede 1 2 kere uyanıo.sezeryanlı olduğum için duş alamadım henüz.ılık duş ve pompa iyi gelir dio herkes.pompa sayesinde uçlarıda çıkıo.umarım banyodan sonra taşlık biraz iner ve ben biberon vermek zorunda kalmam.alışmasından korkuorum.onu emzirdkçe mutlu oluorum yorgunluğum gidio.herşey bebeklerimiz için.benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar warmı aranızda?**
slm kizlar...
tebrik eden,bizi merak eden tum arkadaslarim coooook tskler..
nidacim sanada haberimizi ilettigin icin tskler canm..
kizlar oglumla evdeyim ama yanimizdaki bakici sayesinde pek gelemiyorum buralara surekli yatip uyumami dinlenmemi istiyor..
kisaca bizden haberler...
arminimiz iyi uslu bi bebek..uyanip uyanmadigini anlamak cok zor..uykucunun teki...
bugun ilk banyosunu yapti..
dogumum kolay gecti diyemem 13 saat surdu armin gelmemek icin cok direndi ama sonucunda dikissiz kesisiz bir normal dogum oldu..drlar hemsireler sabirla bekledik kucuk prensi..
daha sonra fotosunuda eklerim..
desteginiz,dostlugunuz icin sonsuz tskler..
nida,pinar,aylin,sema hastaneye gidecegim gunku desteklerinizi hic unutmiycam..
pinarcim soylediklerinde hic aklimdan cikmadi arkadasim ayrica guc verdi..
hepinize sonsuz tskler...
ya kızlar bişey sorcam.kızımın yüzü isilik oldu gögsüne kadar ilerledi.ne yapmalıyım sizce?pratik bi bilgi bilen varmı? hergün banyo yaptırıyorum ama yinede geçmedi.bide popomuz pişik olmuşdu şimdi pişik geçmiş derin yara gibi olmuş.ilk günden beri krem kullanıyorum ama yinede oldu.hametan kullandım.trysın mi ne öyle bişeyle karıştırıp kullandım.popolin kullandım.başka bi fikri olan varmıııı????
kızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız
canım isilik benm kızımın yüzündede var bu gün doktora gittik ılık suyla sil günde 4 5 defa dedi.ilaç yazdı birde fazlalaşırsa kullanırsın dedi.
pişik için hametan kullanıyorum bende memnunum kremin amacı poposunu ıslaktan korumktır ıslak mendil kullanma yıkamaya calış her kaka yaptıgında iyi kurula geçer cabuk.kıyamam onn küçük dötüsüne iyileşer umarım çabuk.
cevapladıgın için teşekkürler canım.bendede chicconun bakım seti var ama hala pişik kremini hiç kullanmadım.diğer ürünleri kullanıyorum ama pudra ve pişik kremi kaldı.ya artık kızarıklık gitmiş ama deridi soyulmuş gibi yara olmuş.ilk günden beri dikkat ettiğim halde oldu ya çok üzülüyorum.
canım gititğin yerde ..ya alışveriş merkezine gidecen.. ya konu komşuya.. akrabya eve falan zati.. dışarda zor olur tabii..ay ne güzel kırkınızda çıkmış maşallah gözün aydın.ya ben 3 defa hastane için çıktım öyle gezmek için olmadı.ama cesaretde edemiyorum.acıksa nerde emzircem altını falan nasıl değişcem dışarda diye.bakalım bekliyoz evde.
kızlar ben bı 5 gunlukken gıttım doktora sarılıgı yuksek cıktı 2 gun sonra gıttım gene yuksek cıktı sonra bebegımı kuvoze aldılar 1 gun kaldı malesef....
suan 15 gunluk bebegımın ılk asısı hepatıt b 20 temmuzda.ozamanmı yapıcaklar acaba kalca ve ısıtme testını . yoksa ben gıdıyım mı doktora sımdı yapsınlar mı??
20 sı cıkınca d vıtamını verıcekmısım 5 damla bıde her gun.
zınco verıyorum arada sırada cok gazı kakasını yapamadıgında.
baska asılar yapıldımı sızın beebgınıze bıseyı kacırmak ıstemıyorum allah korusun
canım eşim yanıkmda olcak ama şu tayin durumlarından dolayıı çok yoğun çalışıooocanım öle ama insanın kendi evi gibi yok kendi ewinde daha rahat oluyosunn
olsun en azından eşin yanında olcak seneye büyür ahmetcik öle gidersiniz annesi
aynı papatya bide benim eşimde yanımda olmayınca mecburum zehra hiç uyumuyo alıştı iice kucaga sallamaya artık onları yapınca bile uyumuyoo
neyse sen yine annenin yanında olcan ben yine kayınvaldemlerede gitmek zorunda olcamm hiç gidesim yok ama şartlar işteee:çok üzgünüm:
bi 20 kırkımızı çıkartmaya komşuya ggtk o kadar canımkızlar bide bişey daha kırkınız dolmadan yani hastane ve sağlık ocagı haricinde dişarı gezmeye falan çıkıyomusunuz? eve kapanmak benim psikolojimi çok bozdu ya.az kaldı gerçi biticek kırkımız
bitkisel bi şurupp verdi doktor çok ii geldi zinco ve metsilden oldukça etkili...selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan
selam kızlar,
siz bebeği hangi pozisyonda uyutuyosunuz?
Ben yan yatırıyorum çünkü sürekli çıkaracakmış gibi yapıyor, ben yanında yokken çıkarır boğulur diye korkuyorum.
Ama kafası sivrilmeye başladı,yanındayken sırt üstü yatırayım diyorum kendi kafasını yan çeviriyo bu seferde:sinifsinif:
şimdi de yüz üstü yatırdım ame karar veremiyorum, kafasının şekli güzel olsun istiyorum sivri kafa olacak bu gidişleŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?