2009 Haziran Anneleri!!

ben dogumdan beri prima kullanıyorum.bizede primamı yaramadıkiCADIARZU
şu pişik yarası geçsin chicconun kremine geçcem.sen pişik olmadıgı halde her alt değiştirmede sürüyomusun.bide ben yagı sendece banyo sonrasında kullanıyorum sen kulanıyomusun.ıslak mendilinide daha kullanmadım.yenidoğan mendili kullanıyorum şimdilik

iyi cnm iremde büyüyor maşalahhh...
2600 doğmuştuu 2. günü 2400 e düştüü

18. günnde 3300 olmuştu en son kgsii
şimdi ne kadar blmyrumm

yan ve sırtüstüüü yatırıyorumm..
sürekli yan yatarsa dediğin gibi kafa sivriii olucak dieee bende korkuyorum

Biz bugün ilk kez oğlumla yalnız kaldık evdeopuyorumnanaktanBundan sonra tekiz, bababannesi gitti oğlumun.
Kayınvalidem kıyamıyodu yüz üstü yatırmaya, bebeğe işgence gibi geliyomuş ona..Neyse ben de bugün yatırdım bi saat öyle uyudu..Ama kafa yine yan ve sivrilmesine mani değilmafoldumben

Canım biz 15. gün doktora gitmiştik hafif kusmalar tehlikeli değil, fışkırtarak kusmasın yeter dedi. O geceden sonra arada fışkırtarak kusmaya başladı sinir oldum. ama bunun zararını söylemedi. Doktoru da sevmediğimden aylık kontrole başka doktora gidicem. Biz yatağına hafif eğim verdim direk sırt üstü yatınca çıkarıyo diye, tavsiye ederim işe yarıyor.

Bu arada maşallahh bebişine, iyi kilo almış ve şaka maka bir aylık da olduŞeniz

Ben pişik kremini hemen hemen her alt açmada sürüyorum, pişmeden süreyim ki pişmesin dedim. Bir hametan pomat bitti. Ve Allaha şükür pişmedi. Ama ilk günler sürmeye gerek yokmuş geçen nette okudum bebişin cildindeki koruyucu yapı korurmuş, ilk günler boşa sürdüm yani

iyi cnm iremde büyüyor maşalahhh...
2600 doğmuştuu 2. günü 2400 e düştüü

18. günnde 3300 olmuştu en son kgsii
şimdi ne kadar blmyrumm

maşallahhh iremimizee

canım wee nin pompasını al 5 milyon bişe elle sıkarsan acır tabikii
canım ben sadece çıtçıtlı zıbın ve çorapla tutuyorum zira ev çatı katı çatı da yok yanıyoruzzzz denizde dibimizde nem dersen tavan yapıyo

ben tulum giydirirken kesik kesik uyuyodu şimdi daha derin uyuyo böle ama erkek bebekler daha serin isterlermiş kızları bilemem

kızlar emzirdikten sonra gazını çıkartıp en az yarım saat omuzda ve göğsünüzde dik tutmalısınız dr öle dedi bana reflüyü önlermişş

ayrıca her yatırmada başka bi tarafa yatırın bebekler şu an sadece yan yatmalı unutmayın ayrıca ani bebek ölümlerine neden oluyo yüz üstü yatmak aman diyim dr umuz söledi bunları

hı bi de kucağa almamazlık sakın etmeyin özgüveni böle gelişcek ne kadar isterse o kadar kucakta kalsın kokumuza sıcaklığımıza ihtiyaçları varrr kucağa alınan bebekler daha sosyal ve iletişime açık oluyolarmışş üşengeçlik yok kucakta kalsınlarrr bişecik olmazzz

ayrıca arzucum kızımıza maşallah allahım hep böle devam etmeyi nasip etsinnnn

Bebeklerimizin gelişimi ve kontrolleri ile ilgili paylaşımlarımız için bir başlık oluşturdum arkadaşlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...in-gelisimleri-asilari-aylik-kontrolleri.html

ellerine sağlık düşünceli arkidişim benimmmkaydirigubbakcemile5

sağol nazcım iyiyim, ama şu gaz olayları olmasa daha mutlu olurdum sanırım.
kıyamıyorum bebişimin ağlamasına, ama sabırdan başka çare de yok.
inş. senin bebiş daha iyidir

ah müminecim hepimiz aynıyız günde 2 ye çıktı nöbetler bizimmm

kıslar çağatay fön mak. nin sesine susuyo denedinizmi şaka gibi ya kolik cd si falan neymişş fönü duyuyo kuzu kesiliyo maşallahh bakalım n-bıkana jkadar devam elektrik zayi oluyo ama napalım oğluş ağlamasın yeterki

şimdi banyo yaptı uyudu bende evi süpürdüm sildim yemek yaptım koştur koştur of çamaşır astım yine yıkanıyo mak.de allahtan yaz da hemen kuruyolar

yarın kayganam gelcekmiş bakalım nasıl geçecekk meraklardayım
nazancım sende benim gibi tek kalanlar kervanındasın he emin ol daha zor olcak en sevmediğin insan bile lazım oluyo vallahi
ama ben bazen alıp koynuma kokluyorum öle uyuyoruz tabi çağatay yastık üstündeee arada bi yastık daha var

ya bide resmen uyuklar vaziyette emziriyorum geceleri ne ara aldım ne ara emzirdim bilmiyom önceden dk tutardım 3 gündür hiç oralı değilim oğlan dalıyo memeyi bırakıyo da öle anlıyomm valla silikon ucu ne ara takıyom o bile hayal geliyo

ya ben gelince kimse bişe yazmıyo şimdi uyanır kuduruğum özledim sizi bebişlermi uyandı yoksa

benimde aynı semoş geceleri hayal meyal.ne arada uyandıda ben kalktım anlamıyom.saatler günler karışıyo artık.bazen hala kucagımda sanıyorum bi panik olup kalkıyorum meger beşiğe koymuşum:) bende dk tutuyom nceden baya bi yarım saat falan emerdi.şimdi zorla 10dk zor duruyo.
kucağa alma olayını dr bizede söyledi özgüven için gerekliymiş ama şimdi kilo az tutmak kolayda 5-6 kilo oldularmı ne olcak.bizimki hiç kucakdan bırakma istiyo.şimdiden kollarım ayrıyo.
bu arada siz emzige alıştırmaya başladınızmı?bizim kız almıyo emzik.damaksız silikon uçlu almışdım onu hiç tutmadı.sonra damaklı silikon aldık onuda sevmedi.kauçuk alcam artık o daha yumuşak oluyomuş.biberonlada hiç işimiz olmadı memeden güzel emiyo şimdilik inşallah hep böyle devam eder

arzucum ben emzik veriyodum alıyodu da ama vazgeçtim uykuda ağzından düşünce hemen ağlıyo uykusu bölünüyo ne gerek varr

canım çeneleri güçlendi şimdi daha hzılı emiyolar daha az dinleniyolarda ondan 10 15 dk emmesi normalmiş zatenn

valla biberon veriyorum ben bazen çok sinirli oluyo mememi de dirrek alamadığı için silikon ucu da istemiyo sinirliyken sağıyorum uykuda veriyorum biberonla napim aç kalmasından iidir dr a dordum uykuda anlamaz korkma ii yapmışsın dedii

bende hametan kullanıyorum bi merhemi var bide kremi.geçmedi hala ya.altını silmek için ne kullanıyosun.ıslak mendillle popo nemli kalıyoya acaba ondan mı oluyo diyorum.fresh in pamuk su mendilini kullanıyorum

semoşcum kullandıgın emzik nasıldı peki.kauçukmu silikon mu damaklımı? bizim kız emziği agzına alınca migdesi bulanır gibi oluyo agzından atıyo

ya kzılar ben resim koymak istiyorum albüm oluşturmaya çalıştım ama olmadı.web sayfasında sorun var diyo.profil resmime koyayım dedim yin eolmadı değiştiremedim

walla kayınvalidem varken gidip uyuyodum falan şimdi oğluşa bişey olacak diye yanından ayrılamıyorum semoşmafoldumben
bi çamaşır astım(o da dışarı bile çıkarmadım salona astım sesini duyamam falan kulağım Ahmette..
Bizim evi şey götürür böle giderse hiç iş yapamam. Kıpırdamadan uyuyo kuzum gidip burnunu sıkıyorum nefes alıyo mu diye, resmen bi günde paranoyağa bağladım, hayırlısı artıkk

Gece emzirmelerinde herkes aynı sanırım, ben arada uyuyorum oğluş bebeyi bırakmış dayamış kafayı göğsüme.. Ben uyuyorum o uyuyo...

walla ben uyumayım sürekli ağladığı sabaha kadar durmadığı bi gece vericem artık emzik dedim ama bizimki attı hemen. Ben de bi daha denemedim.

bende hametan kullanıyorum bi merhemi var bide kremi.geçmedi hala ya.altını silmek için ne kullanıyosun.ıslak mendillle popo nemli kalıyoya acaba ondan mı oluyo diyorum.fresh in pamuk su mendilini kullanıyorum

canım biz unibaby yeni doğan pamuklu mendilini kullanıyoruz.

oğluşum uyandı ben kaçar öp sizi kendinize ve bebişlere ii bakın

eee biz geldik sen yoksun semoşşşş:gitme:

unibabyı de kullandım.fershde aynı yenidogan pamuklu mendil.zaten içinde 40 tane falan oluyo bize o 3 günde bitiyo.maşallah asya günde 10 defa yapıyo gerçi yenidoğan bebekler hep böyleymişde.
ne biliyem artık ben ne yapcamı şaşırdım poposu çiğ yara oldu içim gidiyo.çişini falan yapınca kimbilir nası yanıyodur o yara.napcam bilmiyorum.salı günü dr a gitcez ama oda hametan dicek zaten kullanıyorum.inşallah geçer ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…