2009 Haziran Anneleri!!

merhaba herkese..benim oğlan şu anda uyuyor.o uyurken bir bakayım dedim..

aarzucum
benimkinde de popo kızarmaya başlamıstı.baktım pişik olacak..ıslak mendil kullanıyordum.hemen ıslak mendili bıraktım şimdi poposunu ılık su ve pamukla siliyorum..krem falan kullanmıyorum ..ilk baslarda zinco diye bir pişik kremi kullandım memnun kalmadım bepanten kullandım o zincoya göre kısmen daha iyi geldi.şu anda sadece zeytinyağı sürüyorum.tavsiye ederim ne kızarıklık ne başka birsey yumusacık tutuyor.zahmetli oluyor alt temizlemesi biraz ama değiyor..a.s

dısarı çıkaranınız var mı ben 20 günlükten bu yana 2-3 günde bir çıkartıyorum..40 ını bekleyemedim..kafayı yiyecektim yoksa..ben de bebişime yalnız bakıyorum yanımda kimse yok..çok zor oluyor yalnızlık bu durumdayken.ilk günler ağlama krizlerine bile girdim şimdi daha iyiyim alısmaya başladım duruma..

kızlar bir de bebişinde doğum lekesi olan var mı..benimkinin var da çok stres yaptım.2 farklı dr a götürdük geçici dediler en geç 3-5 yaşına kadar geçermiş. ama ne bileyim yine de çok üzülüyorum..keşke olmasaydımafoldumben

kızlar medelanın elektrikli pompasını kullanıorum temizliğini kaynar suyla yıkayarak yapıorum.kaynatılıomu bilmiorum.siz nasıl temizliosunuz?**

leo cum ben de kaynatarak yapıyorum.
selam herkese tekrar, vakitler uyanıkken bebişlere bakarak uyuduğunda da ne zaman uyanıverecek diye bekleyerek akıyo.
biz de daha hiç gesmeye çıkmadık, dışarda nasıl bi dünya var unuttum ben artık. ne zaman cesaret edebilirim çıkmaya da bilmiyorum (

cnm kaynatılıomu aparatları.naylon gibi sanki kaynatılırmı?*

benişm kızımın sırtında vardı doğduğunda baya mor bi leke şimdi 7 yaşında yok oldu gibi hiç görünmüyor dert etme geçer

en iyisi hakiki zeytin yağı yada nivea pişik kremi derim tek geçerim

offoff aynen canım. bende bir kez kusmadan boğulam atlattı ..ondan sonra korkar oldum sırt üstü yatırmaya(gerçi o zaman daha 3 günlükdük.. ama korkusu bile yetti(bende kokruyorum sivri kafa olcuk diye.. bazı zorla yatırıyorum. ama kendi çeviriyor gene yana(bilmiyom bakalım ne olcek..
maşh canım kuzuna..1 kilo almış.. benimkide kusmuklu.. ama çok da değl.. ilk kızıım aynen dediğin gibi fışkırtıveriyordu.. ama çokda güzel kilo alırdı.. bu kızıım öyle değil.. ablası gibi olmıcek galiba.. 1 aylıkken 1 kilo almıştı.. ilk kızıım ilk aynda 1500 gr almıştı.. üüzlüyorum. diyorum sütüm yaramıyorumu acaba(
sürmüyorum canım.. bazı hafif kızarıyor.. o zamanlar sürüyorum.. yağı bende banyodan sonra pehliva gibi yağlıyoruz:))

bende artıksuyla pamukla yapayım bari.yoksa geçmicek bu.her yolu denedim bi o kaldı.zorluğa degerde geçer umarım

slm kizllar...
oglumla yasamaya basladigim askin tadini cikariyorum su gunlerde...
oglum iyi...sutumuzde geldi ama gogsumu tutamiyor hala..
gunduzler bakici sayesinde hep uyuyorum gecelerde ben gogsumu sagarken esim altini temizleyip yanima getiriyor..
oglumda hep uyuyan bi bebek hala dogum yorgunlugunu atamadi...
2 saatte bir altini degistirip sutunu icirip,poposundan atesini olcup yatiriyoruz..
ins bu sekilde devam eder...
tebrik eden tum arkadaslara tskler...

maşallah canım oğluşuna inşallah en kısa zamanda annesinin memişinide alır..
benim oğluşumda ilk günden bu yana aşık oldu gögüslerimeopuyorumnanaktan
kocaman kokla oğluşunu benden tatlım..Şeniz

hepimizin ogluna masallah canmmm
sende benim yerime kokla annesi minik oglusunua.s.a.s.a.s.

ya özlemcim ben hiç poposundan ateş ölçmüyorum sana dr özelliklemi söyledi?hep bakmak gerekiyormu?

özlemcim ne güzel inş hep öyle sorunsuzca büyür oğluşun..
arzucum geçmiş olsun. bence sen poposunu yıka canım.. ben arda yıkıyorum. çok seviyor.. zaten hava sıcak.. iyi geliyor..

ii aklamlar bi elimde zehra bi elimlede yazıyorum
arzu canım benşm kızında poposu berbattı pişk iice göz göz olmuştu bize tek ii gelen şey zeytinyagı poposunu her alt acmadan sonra pamukla sürüyorum geçti sayılırr

tşk ederim canım denicem artık herşeyi.ya bu arada popodan siz ateş ölçüyomusunuz?özleme sordum ama çıktı galiba cvp yazamadı.hergün ölçmek gerekiyomu aklıma takıldı

ben ölçmüyorum.. sadece birgün biraz sıcaklığı fazla gibime glemişti.. komşumda kulaktan ölçen ateş ölçer vr.. on aldım öçltüm.. çok şükürki normaldii. normalde ölçüyorum.. birde hastaneydekn ölçmüşlerdi o kadar..

normalde ölçmüyorum yazacaktım.. (ahhahh acele acele yazmaktan hep yanlış eksik yazıyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar..:))

tüm annişlere ve bebişlere günaydıııın.
yine çok sıcak bi gün, yanıyoruz istanbulda.
bugün babannemizi yolladık çok şükür, tatsızlık çıkmadan.
ananemizle başbaşa kaldık, haftaya da dedemiz gelcek.
ama er geç bebişlerle tek başımıza kaıcaz, rabbim hepimizin yardımcısı olsun :))

ya ben bebeğimi geri istiyorum öyle bir gazı varki uyumuyor uyutmuyor gözleri yastan kızarana kadar aglıo ne zinco ne de gece cayı işe yaradı
gaz surubu kullanan var mı aranızda

narencim, ben laktazim diye bi damlaya başladım biraz iyi geldi.
bi de ince bi tülbentin içine biraz pamuk koyup karnına sar, bi çocuk doktoru arkadaşım önermişti, işe yarıyo gibi geldi bana, çok geçmiş olsun canım, biliyorum çok zor ama sabırdan başka çok da çare yok galiba.
bir de om x damla veya nurse harveys surup öneriyorlar ama nurse harveys 1 aydan sonra kullanılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…