selam arkadaşlar ben de 3 temmuzda transfer yaptırdım şuan dinleniyorum inşallah 15 temmuzda tahlil yaptırıcamm..
kızlarr ya ben herşeye ağlıyorumm sizdede öyle oluyomu çok mutsuz hissediyorum kendimiimafoldumben
canim korkma gececek, hormonlarin oyunu iste...Mutlu ol bebegin yaninda allaha sükür...
Ben de ilk hastaneden eve geldigimde cok duysusaldim ve o gün bebegime bakip bakip aglamistim...mutluluktan
inşallah geçecek sanırım evde kapalı kalmak bunalttı beni( senin bebeğin ne kadarlık oldu benimki 12 günlük şuann:sinifsinif:
canim benim bebegim 14 günlük bugün ve biz ilk dün yani 13. günde disari ciktik..Ailece hepimize iyi geldi canim ,tavsiye ederim ,cikin biraz bebekle, arabasina yatirinca korkma birsey olmaz...Dün birde hava cok güzeldi burada...
ne güzell yaa ben çıksamm annemler felan hepsi bişey söylerr şimdi bana tek başımaa markete gittim demediğini bırakmadılarr lohusa kişi fazla dolaşmazmış((
Ayy canim benim de annem biz de, ama ben cok karistimamaya calisiyorum , ona kalsa 40 gün evde kalacaktim..Dün cikmak hepimize iyi geldi , annem de fark etti , aman ne iyi yaptik vs. dedi sonra:))
Eski gelenekler yok artik, millet burada ilk hafta cikariyor bebekleri...
şuan yanımda kimse yok annem cuma günü evine geçtii tekim tek başımada korkuyorum eşimede tembih etti dışarı çıkmıcak diyee bişey deyemiyorum ayyy ne güzell yaa demek ilk hafta dışarı çıkatıyolarr biz bi kontrole çıktık o kadarr yarında sağlık ocağı çağırdı oraya gitcemm:bbo:
benm aynı sorunum vardı hayatım ne gögüs ucu denemediğim sey kalmadı ama nasıl alıştı bilemiyorum ilk önce dr browns un biberonunu aldım onla sağıp verdim daha sonra da biberondan mememe damlatıp emzirmeye alıştırdım ölece alıstı gitti sükür inşallah senn bebeğinde alışır allah yardımcın olsun sıkıntısını cekmeyen bilemez zaten seni cok ii anlıyorum nolur ugrasmaya devam et asla vazgecme oldu mu
canim senin ikinci cocugun degil mi? Yani tecrübelisin...
Ya anlayamadigim sey bizim insanlarimiz neden baskalarinin hayatlarina müdahale etmeye bayilirlar ?
Anne sensin karar senin kararin , korkma bence birsey olmaz...
evet tatlımm 2. bebeğimm diğer kızım aralık ayında doğdu kıştı mecbur dışarı çıkamadık çok soğuk geçmiştii o zman anlamadım bide gelenim gidenim çok oldu şimdi yaz herkers memlekettee gelen giden yok canım acayip sıkılıyoo ilk kızımdada 10 günlükken tek başıma kaldım ama kolay atlattım depresyon halimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?