canim depresyon da oldugunu düsünme bence..sadece hormonal degisim oldugunu düsünürsen cabuk toparlarsin...opuyorumnanaktan
tesekkürler paylaşım için nidacım ben zaten ne kafeinli ne gazlı içecekler içmiorum valla korkumdan
dilara 80 arkadasım inan bizde öleyiz ama bu depresyonm değil gecici bir durum hepimiz atlatcaz suan uyum sürecindeyiz kolay değil yani ama gececek inşallahhhhhhh
narencim sut pompasiyla ilgili verdigin bilgiler icin tesekkurler...bi sorum daha var canim, sen sutunu simdiden neden sagiyorsun, yani depolamak icin mi yoksa bebege hemen mi veriyorsun? sutumuz kesilir diye ben simdiden depolamak istiyorum...bir de disari falan ciktigimizda eve hemen donmek zorunda kalmayiz diye dusunuyorum...ben ana kucagında değil kucagımda tasıdım zaten 3 kere cıktık dedğin gibi bebekle dısarıya o da hastane yolu içindi ama akşamları uyurken annem bakıyor siz cıkın bi gezin dio cıkıyoruz dışarıya :)
sen yalnız mı kalıosun arzucum:uhm:
benm ilk haftamda tutmadı kızım memeyi mastit olmamak için aldım simdi emiyorr depolamıyorum lazımolcak die aldım yani nasılsa calışcaz ben bakıcıya vercem mecbur sağacağım canım onun için cok işime yaradı ilk haftada yarayacak ta inşallah saklama kapları var minik deep freeze de saklanıyor uzun süre biliosun inşallah seninde işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?