2009 Haziran Anneleri!!

tesekkürler paylaşım için nidacım ben zaten ne kafeinli ne gazlı içecekler içmiorum valla korkumdan

dilara 80 arkadasım inan bizde öleyiz ama bu depresyonm değil gecici bir durum hepimiz atlatcaz suan uyum sürecindeyiz kolay değil yani ama gececek inşallahhhhhhh

kızlar selam bende kızıma kavustum 5 gun önce....emzrme sorunu bende de var cok acıo hep solu alıo...sagı 2 gundr emzırıom..bı fıkır verıyım...kucama yastık koyuyom uzerıne kızımı yatıryom..göğsumu agzına sarkıtıyom süper tutuyo..ucu cıktı bı kaç gun içnde dahada cıkar...deneyın mutlaka..hem sıcaktan sıkılmıo hem goğsun kahverengı yerını komple kavrıo...

canim depresyon da oldugunu düsünme bence..sadece hormonal degisim oldugunu düsünürsen cabuk toparlarsin...opuyorumnanaktan

inşallah kızlarr kolay atlatırız zaten fazla kendimi dinlemiyorum müzik açıyorum ev işi felan kafamı başka şeylere yormaya çalışıyorum zaten 2 çocuklaa koşturma halindeyim bi 20 günlük olsamm kimseyi dinlemeden çıkıcam dışarıı:)

demek herkes aynı durumda bende eve tıkalı kaldıgım için bunalımlardayım.3defa dışarı çıktım ama hep hastane.gezmek için değildi.bugüb bi ayımız doldu çok şükür.az kaldı sabrediyorum.

kızlar yine bi şey sorucam.ana kucagını kullanmaya başlanızmı?içi çok çukur gibi geldi bana içine yastık koyduk ama yinede beli agrırmıki iki büklüm oluyo sanki.yoksa kullanmak için daha erkenmi????

ben ana kucagında değil kucagımda tasıdım zaten 3 kere cıktık dedğin gibi bebekle dısarıya o da hastane yolu içindi ama akşamları uyurken annem bakıyor siz cıkın bi gezin dio cıkıyoruz dışarıya :)
sen yalnız mı kalıosun arzucum:uhm:

nasılsınız bakalm bende bunalımlarda olanlardanım bide benim kocada yok kayınvalide faktörüde eklenince bunalımda kim olsunn
bende hastane dışı dışarıya çıkmadımm ama arşamba günü memleketegidiyos ipini koparmış gibi gescemm
arzu ana kucagı dedegin oto koltuğumu ben şu 3 gündür hep ona koyuyorum sallanıyoda uyuynca yatagna alıyorum
banada çukur geldi ama annee karnındaki pozisyondaymış öle okumuştum

biz cikmamistik simdiye dek(hastane disinda),ama dun esimle yemege gittik,cok iyi geldi,bebise annem bakti,sagolsun,bence cikin kizlar,bu guzel havalar kacmaz,ben bebegi de goturecektim aslinda ama annem izin vermedi, bir aylik oldugunda kimseyi dinlemiycem,alicam kuzumu disari cikicam, yaz biter yoksa..
anakucagini dra sormustuk bi sakincasi yok dedi,sevi bebenin ana kucagi icin bel destekleme yastigi var,onu da alirsan ya da kendin kucuk bi yastik da koyabilirsin,bi sakincasi yok bence...arabayla gidiyoruz mecbur hastaneye,arabada anakucagi cok daha guvenli kucakta tutmaktan

narencim sut pompasiyla ilgili verdigin bilgiler icin tesekkurler...bi sorum daha var canim, sen sutunu simdiden neden sagiyorsun, yani depolamak icin mi yoksa bebege hemen mi veriyorsun? sutumuz kesilir diye ben simdiden depolamak istiyorum...bir de disari falan ciktigimizda eve hemen donmek zorunda kalmayiz diye dusunuyorum...

benm ilk haftamda tutmadı kızım memeyi mastit olmamak için aldım simdi emiyorr depolamıyorum lazımolcak die aldım yani nasılsa calışcaz ben bakıcıya vercem mecbur sağacağım canım onun için cok işime yaradı ilk haftada yarayacak ta inşallah saklama kapları var minik deep freeze de saklanıyor uzun süre biliosun inşallah seninde işine yarar

anladim canim,sen ucretsiz izin almayi dusumnuyor musun?ben kesin karar vermedim

kızlar dün gece hayatımın en kötü gecesiydi
çağatay emerken uyukluyodu göğsümde dolu süt fışkırıyo ne güzel emiyodu sonra durdu birden gözüme baktı nefes almayı da bıraktı yan çevirdim sırtına vurdum yok çığlığı bastım evde tekim
ayaklarından salladım başını aşağıya yok yüzüne su vurdum yok en son parmağımı taktım boğazına kustu nefesini de aldı ama sonra uyuklamaya başladı aklım gitti ölüyo dedim ellerimde nasıl ağlıyorum bi komşu bi allahın kulu da yokki imdadıma gelsin eşimi de dışarı yolladım çok bunaldın diye
sonra ayaklarını soğuk suya tuttum bastı çığlığı yüzüne saoğuk su vurdum sırtına da sürdüm sudan kendine geldi azıcık da su içirdim
sonra sibel ablamı aradım geldi eşimi aradım ama ne panik haldeyim sormayın çığlık çığlığa ağlıyorum
şükür bişeyi yok şimdi ama gelin bana sorun tepesindeyim çocuğun nefes alıyomu tıkandımı
zaten bebekler düsensiz nefes alıp veriyolar bildiğim halde dikilip elliyorum azıcık oyantsın elini kolunu ddiye sabaha kadar uyumadım hala da uykum yok
nasıl arlatıcam bilmiyorum
dua edin bana da atlatim tek başıma çekilmez olucak yoksaa

merhaba kızlar nasılsınız ben uykusuzum yorgunum her zamanki gibi kollarım zor kaldırıyorum kızımı şimdi uyuttum bi bakayım dedim size zor uyudu çok yordu beni hele geceleri ne ara emiyo ne ara uyuyoda yatağına koyuyorum haberim yok son 4 gündür böyle çok uykusuz yorgunum ne yapalım mecbur katlanacaz dışarıya çıkmaktan bahsetmişsiniz ayyy dışarda gezen insanları gördükçe deli oluyorum çok özledim valla dışarıyı 40 çıksın alcam gezcem kızımı

Canım çok geçmiş olsun.Valla ben hemen bir kan akıtırım,ya da sadaka veririm.Allah ım korumuş.Sakin olmaya çalış yine de ama herzaman aynı şeyler yaşanacak değil.Canım ama ilk 40 gün yalnız kalmamak gerek kocanı yollama biryere

ayyyy semoşummm ne korku atlatmışın öyle benimde aklım çıkıyo valla boğazına kaçınca süt çok zor anacım bu işlerr allah yardımcımız olsun

sema noldu da öle oldu canım yaaaaaaaaa allahım korusun melkleriyle yalnız kalma artık oldu mu valla çok kötü oldum okuyuncada ( rabbm yardımcımız olsun dünürüm kuzum ya

valla napcamı şaşırdım hala ağlıyorm dualar ediyorum tepesinde inşallah bidaha olmaz
allahım kimseye yaşatmasın böle korku
ağlayıp beni yormasına bile mutlu oldum düşünün sabah 3 te uyumuşum 5 te kalktık daha da uyumadım
hep elim karnında gözüm üstünde bu akşam kayınvalidem geliyo bakalım belki tecrübeli birinin varlığı ii gelirr

gelir bitanem bak yalnız kalmaktan daha iidr tabii

allah yardımcın olsun gercekten cok zor ya dualarım seninle canım dünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…