2009 Haziran Anneleri!!

semacım gözlerim doldu geçmiş olsun ALLAHIM hiç birimize yaşatmasın yavrularımızın acılarını.
yanlız kalmamaya çalış cnım bu yaşadıdından sonra her şeyde panik olucaksındır sakin ol yüce rabbim korr çagtayımızı

tabiki canım birinin yanında olması daha iyi oluyo bol bol oku tatlım nazar felan değer bebişine allah kem gözlerden sakınsın meleklerimizi

saolun kızlar allahım size yaşatmasın
gözümün önünde yatırıyorum
telsizle falan olmadı yapamadım dünden beri anadizinde yatıyo ben de tepesinde gidip gelip bakıyorum azcık derin uyusa hemen elleyip kontrol ediyorum tez vakitte geçer inşallahh
sabah uyuyan çocuğu kucağıma aldım neden uyanmadı diye panikleyip yüzünü yıkadım garip garip baktı suratıma oğlum anne delirdinmi der gibi sonra bastı yaygarayı
of bi an önce alsın mevlam içimden bu telaşı
çekilcek gibi değil

neyse kızlar ben kaçtım ben kızım uyanmıştır hadin görüşürüz allahım yardım etsin hepimize semoşum sende birazcık rahatla kuzum inşallah bidaha olmıcak kaynanada geliyomuş yanlızda değilsin artık rahatla allahım bidaha yaşatmasın neyse ben kaçtım byyyy

ayy semacım allah korumuşu yavrunu .okurken bile ağladım.yanlız kalma evde neolur.allahım meleklerimizi bize bağışlasın

sağol havvacım
ama evde ancak eşim olabilir o zaten benden panikk
şimdi yanımda zaten gitmedi biyere
olmicak inşallah bi daha
herşeye razıyım ii olsun yeter ki
aslında başkasının bebeği olsa hemen parmak atardım boğazına ama insanın kendi evladı olunca farklı oluyo eli ayağına dolanıyo
o kadarını nasıl yatım onu bile hayal meyal hatırlıyorum neyse
sizide panikletmiyim
ben çıkıp minnoşumun tepesinde nöbete devam edim
dua edin ban nolur paniğim geçsin çağatay ii olsun

ya ben bebeğimi geri istiyorum öyle bir gazı varki uyumuyor uyutmuyor gözleri yastan kızarana kadar aglıo ne zinco ne de gece cayı işe yaradı
gaz surubu kullanan var mı aranızda
om-x gaz şurub kullanıyoruzzz
çok ii geldiii çok şükür rahatladı iremm canımm
zinco ve metsil hikayeymiş onu anladım
kıslar bişey sorcam benim kızım uyurken sıçrıyo korkuyo gibi normal mi sizde de oluyomu neden oluyo acaba.

olurmuşş canım bnmkidee arada oluoo
doktora sordum normaldir demiştiii....

slm herkesee nasılsınız bakalım bz iiz çok şşükürrr

semacım geçmiş olsun yaaa
aman dikkat arkadaşımmm...

hoşgeldin saadetcim iremimiz nasıl.
iyi ya sıçraması normalse. yavrum nasıl uyurken elleri hareket ettiriyo.
napın karar verdiniz mi gitcekmisin annenlerle.

semacım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın telaşlanıp yapmışsın ama bir daha asla parmak takma bebeğine bebek seminerine gitmiştim çok tehlikeliymiş çocuğunun birden kusturulması ciğerlerine çok zararmış
öyle bi durumda çocuğu yüz üstü çevirip tek koluna yatıracaksın ve sert bi şekilde 3 4 defa sırtına vuracaksın ama bebeğin başı biraz aşağıya eğimli olacak bu durum ağzına küçük bi parça oyuncak falan aldığı zamanlar içinde geçerli yemek yarken boğazında bişey kalıncada geçerli aman diyorum canım çok dikkatli ol ilk bebeğimde benimde başıma gelmişti bende ayaklarından ters falan çevirmiştim seminerdeki dr olmaz yanlış yapmışsınız ayaklarından ters çevirip yapmakda ilerde kalça çıkıklığına yolk açıyormuş
semacım çok uzattım ama çok korkmuştum bende seni çok iyi anladım o yüzden paylaşmak istedim allah yardımcın olsun

semacım gecmıs olsun ıste bız anneler boyleyız gecen gecede benım bebegım oksurdu anne sutu fazla geldı herhalde oksurdu hemen dua okudum ters cevırdım sırtına sert bı sekılde sert ama yumusak degıl vurdum sonra yan yatırdım kustu . onu ole oksurunce gormek bıle yetıo ınsana evlat cok farklı bı sevgıymıs allah butun bebeklerı korusun onları bıze bagıslasın yarabbım

semoş geçmiş olsun canım Allahım bi daha yasatmasın hiç birimize yasatmasın inş.bende yalnızım kayınvalidem gitti ayın 16 sında annemler gelio o zamana kadar yalnızım bugunde eşim nöbetçi ara ara ugruyo Allahtan lojmanlarla iş yerleri aynı yerde gce de gelmeye calısacak sagolsun karsı komsumda arada gelip yokluyo gündüz neyse de insan gece tedirgin oluyo yalnız

kızlar benim kızımda emerken mutlaka 1 kere öksürüyo hafif kaldırıp sırtına vuruyorum gecio Allahtan süt fazla gelio galiba normal mi acaba

kızlar medela göğüs ucunu kullanan varmı aranızda..?*almayı düşünüorum yada sizin kullandığınız markalar neler?**

valla hepsini yaptım sırtına da vurdum olmadı ya çok set vuramadım telaştan öle çok kusmadı ya sadece soluk borusundaki sütü çıkarttı tükürükle beraber napim valla şükür o geldi aklıma da yavrumu kurtarabildim lanet olsun komşu denen yaratıklara kapılarını çalıp aman bile diyemiyorumm

leocum ben avent kullanıyroum çok da memnunum tevsiyer ederim ucu sert olduğundan bebek kolay kavrayabiliyo

hoşgeldin saadetcim iremimiz nasıl.
iyi ya sıçraması normalse. yavrum nasıl uyurken elleri hareket ettiriyo.
napın karar verdiniz mi gitcekmisin annenlerle.

ii cnm çok şükür senin bıdık nasıl ?
yok cnm daha karar veremedimmm
aslında urfadada çok sıkıldım gtmekte istiyorum bi yandan amaa
1buçuk ay nasıl kalırım düşüncesiyleee
takılıp kalıyorummm
gtmezsem acaba irem zorlarmı ki diye düşünmüyorda değilimmm
bilmiyorum kafamçok karışıkkk

leocum ben avent kullanıyroum çok da memnunum tevsiyer ederim ucu sert olduğundan bebek kolay kavrayabiliyo

semacım göğüs ucuylamı emziriosun.daha sonra alabiliomu göğsünü bebeğin??
ben biberon veriorum.çok sert göğüslerim sağıp veriorum.
göğüslerimin uçları var ama bebeğim kavrayamıo.wee nin aldım göğüs ucunu oda tam oturmuo göğsüme.ne yapacağımı şaşırdım.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…