- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
om-x gaz şurub kullanıyoruzzzya ben bebeğimi geri istiyorum öyle bir gazı varki uyumuyor uyutmuyor gözleri yastan kızarana kadar aglıo ne zinco ne de gece cayı işe yaradı
gaz surubu kullanan var mı aranızda
kıslar bişey sorcam benim kızım uyurken sıçrıyo korkuyo gibi normal mi sizde de oluyomu neden oluyo acaba.
kızlar dün gece hayatımın en kötü gecesiydi
çağatay emerken uyukluyodu göğsümde dolu süt fışkırıyo ne güzel emiyodu sonra durdu birden gözüme baktı nefes almayı da bıraktı yan çevirdim sırtına vurdum yok çığlığı bastım evde tekim
ayaklarından salladım başını aşağıya yok yüzüne su vurdum yok en son parmağımı taktım boğazına kustu nefesini de aldı ama sonra uyuklamaya başladı aklım gitti ölüyo dedim ellerimde nasıl ağlıyorum bi komşu bi allahın kulu da yokki imdadıma gelsin eşimi de dışarı yolladım çok bunaldın diye
sonra ayaklarını soğuk suya tuttum bastı çığlığı yüzüne saoğuk su vurdum sırtına da sürdüm sudan kendine geldi azıcık da su içirdim
sonra sibel ablamı aradım geldi eşimi aradım ama ne panik haldeyim sormayın çığlık çığlığa ağlıyorum
şükür bişeyi yok şimdi ama gelin bana sorun tepesindeyim çocuğun nefes alıyomu tıkandımı
zaten bebekler düsensiz nefes alıp veriyolar bildiğim halde dikilip elliyorum azıcık oyantsın elini kolunu ddiye sabaha kadar uyumadım hala da uykum yok
nasıl arlatıcam bilmiyorum
dua edin bana da atlatim tek başıma çekilmez olucak yoksaa
hoşgeldin saadetcim iremimiz nasıl.
iyi ya sıçraması normalse. yavrum nasıl uyurken elleri hareket ettiriyo.
napın karar verdiniz mi gitcekmisin annenlerle.
leocum ben avent kullanıyroum çok da memnunum tevsiyer ederim ucu sert olduğundan bebek kolay kavrayabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?