ya özlemcim ben hiç poposundan ateş ölçmüyorum sana dr özelliklemi söyledi?hep bakmak gerekiyormu?
canm her altini degistirdigimizde..yani 3 saatte bir.
3saatte bir uyandirip sutunu icirip altini temizleyip uyuttugumuz icin oyle denk geliyor..
drda soyledi evdeki bakicida..ayrica 2 gunde bir eve ebe gelip bebegin ve benim durumuma bakiyor oda soyluyor..
gunde bir defada benim atesim olculuyor,bide tansiyorum
semacim cok gecmis olsun arkadasim..hic birimize yasatmasin rabbim..
canım sonuç 12 günde çıkıyo. haberin olsun hayırlı olsun . benim bebegimde tüpbebek. allah seneye kucagına almayı nasip etsin inşallahselam arkadaşlar ben de 3 temmuzda transfer yaptırdım şuan dinleniyorum inşallah 15 temmuzda tahlil yaptırıcamm..
ben ana kucagında değil kucagımda tasıdım zaten 3 kere cıktık dedğin gibi bebekle dısarıya o da hastane yolu içindi ama akşamları uyurken annem bakıyor siz cıkın bi gezin dio cıkıyoruz dışarıya :)
sen yalnız mı kalıosun arzucum:uhm:
sağol canım ben ateşini hiç ölçmüyordum.2-3 kez koltuk altından bakmışdın sadece.popodan bakmak dahamı güvenli oluyo.bide kaç derece çıkması normal.bizim dr hiç ateşini kontrol et falan demedi.3 saatte bi hep bakıyosun yani.
demek herkes aynı durumda bende eve tıkalı kaldıgım için bunalımlardayım.3defa dışarı çıktım ama hep hastane.gezmek için değildi.bugüb bi ayımız doldu çok şükür.az kaldı sabrediyorum.
kızlar yine bi şey sorucam.ana kucagını kullanmaya başlanızmı?içi çok çukur gibi geldi bana içine yastık koyduk ama yinede beli agrırmıki iki büklüm oluyo sanki.yoksa kullanmak için daha erkenmi????
ahh ahh semoşum çok byük geçmiş olsun canım benim.. bende aynısını hastaneden eve ilk geldiğimzi gece yaşadımkızlar dün gece hayatımın en kötü gecesiydi
çağatay emerken uyukluyodu göğsümde dolu süt fışkırıyo ne güzel emiyodu sonra durdu birden gözüme baktı nefes almayı da bıraktı yan çevirdim sırtına vurdum yok çığlığı bastım evde tekim
ayaklarından salladım başını aşağıya yok yüzüne su vurdum yok en son parmağımı taktım boğazına kustu nefesini de aldı ama sonra uyuklamaya başladı aklım gitti ölüyo dedim ellerimde nasıl ağlıyorum bi komşu bi allahın kulu da yokki imdadıma gelsin eşimi de dışarı yolladım çok bunaldın diye
sonra ayaklarını soğuk suya tuttum bastı çığlığı yüzüne saoğuk su vurdum sırtına da sürdüm sudan kendine geldi azıcık da su içirdim
sonra sibel ablamı aradım geldi eşimi aradım ama ne panik haldeyim sormayın çığlık çığlığa ağlıyorum
şükür bişeyi yok şimdi ama gelin bana sorun tepesindeyim çocuğun nefes alıyomu tıkandımı
zaten bebekler düsensiz nefes alıp veriyolar bildiğim halde dikilip elliyorum azıcık oyantsın elini kolunu ddiye sabaha kadar uyumadım hala da uykum yok
nasıl arlatıcam bilmiyorum
dua edin bana da atlatim tek başıma çekilmez olucak yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?