2009 Haziran Anneleri!!

semacim gecmis olsun canim, benim komsulardan da hayir yok,annem 40 cikinca gidecek,yalniz ne yapacagim bilemiyorum,insallah hicbirimiz senin yasadigin korkuyu yasamayiz canim

ya özlemcim ben hiç poposundan ateş ölçmüyorum sana dr özelliklemi söyledi?hep bakmak gerekiyormu?

canm her altini degistirdigimizde..yani 3 saatte bir.
3saatte bir uyandirip sutunu icirip altini temizleyip uyuttugumuz icin oyle denk geliyor..
drda soyledi evdeki bakicida..ayrica 2 gunde bir eve ebe gelip bebegin ve benim durumuma bakiyor oda soyluyor..
gunde bir defada benim atesim olculuyor,bide tansiyorum

semacim cok gecmis olsun arkadasim..hic birimize yasatmasin rabbim..

kızlar cvp werecek olan yokmu bana.önerilerinizi bekliorum tecrübeli anneler.sütümü sağıp weriorum,biberona alışmasından korkuorum.göğüs ucu alıcam ne marka alayım.birde avent kulllanan arkadaşlar ne kadara aldınız.,?

sağol canım ben ateşini hiç ölçmüyordum.2-3 kez koltuk altından bakmışdın sadece.popodan bakmak dahamı güvenli oluyo.bide kaç derece çıkması normal.bizim dr hiç ateşini kontrol et falan demedi.3 saatte bi hep bakıyosun yani.

selam arkadaşlar ben de 3 temmuzda transfer yaptırdım şuan dinleniyorum inşallah 15 temmuzda tahlil yaptırıcamm..
canım sonuç 12 günde çıkıyo. haberin olsun hayırlı olsun . benim bebegimde tüpbebek. allah seneye kucagına almayı nasip etsin inşallah

semacım allah korumş canım.bende çok sık oluyo bu aralar.ama okadar uzun sürmedi.bakıyorum tıkanıyo hemen omzuma alıp sırtına vuruyom.insan panik oluyo gerçekten.rabbim hepimizin yavrularını korusun.bizlerin yardımcısı olsunnn

semoş canım çok üzüldüm güzel allahım kimseye bu korkuyu yaşatmasınn benimki emerken diilde kendi tükürğüyle yapıyo bazen bende çok korkuyorum
leo canım benim göğüs uçlarım yara olduğunda almıştım 2 tane wee ninkini tuttu diğerini istemedi bence bi kaç tane al bebeğin hangisini alırsa onu kullnırsın

annişler benim kızım çok tükürük yapıyo ya.sizded varmı?normalmı acaba.dili emdiği için beyazlaşıyo.2günde bi karbonatlı suyla temizliyorum ama daha sıkmı yapmak gerekir bilen varmı

yok yalnız değilim canım.ilk 10gün kayınvalide kaldı.sonra kendi annem vefat ettiği için amcamın eşi geldi,bu haftada da halamın kızı kaldı.yarın da eltim gelcek.bizimkiler hep şehir dışında o yüzden 40 günü böyle paylaştırdık hepsine.zemuszemus nöbetleşe oldu yani

leo cum bende aventin göğüs ucunu aldım ama maalesef tutmadı irem
sanırım 20 ytl idi fiyatııı

herkes kuzusuyla ugrasmaktan giremio artık toplanamıyoruz çok şükür hepimiz saglıklı bi şekilde kucagımıza aldık yavrularımızı hiç geçmeyecek gibi gelen 9 ay çok cabuk gecti şimdi de su ilk üç aylarını atlatırsak inş.rahatlıyacak bebişlerimiz iyice gaz sıkıntıları gececek inş.rabbim uzun ömürler versin yavrularımıza da bizlere de:Saruboceq:

biz her altini degistirmede konrtol edip dosyasina yaziyoruz canm..ebede gelip kontrol ediyor..
makattan daha guvenli evet.
36.5 ile 37.5 normal
bunun altina dusunce daha iyi giydiriyoruz..
biz 3 saate bir bakiyoruz cunku ebe mecbur tutuyor..bi dosya birakti hep oraya yaziyoruz..

kızlar iyi akşamlar ya gebericem ben bu gögüs ucu acısından resmen dalga geçiyo oglum benle yahu canım yandıkça çekiştirip duruyo memeyi. sizlerde geçtimi ben küçücük bi çatlagı bitiremedim daha. havalandırmak felanda kar etmedi hiç kremsizde bırakmadım ama nafile yani

canım port bebedenmi bahsettin.. ben port bebein içine battaniye seriyorum.. öyle iy oluyor..

ahh ahh semoşum çok byük geçmiş olsun canım benim.. bende aynısını hastaneden eve ilk geldiğimzi gece yaşadım(o korkuyu çok iyi bilirm canım benimm(benm kızda emdi uyurodrdu.. benim yatağıma koydum yatağını düzeltirken arkama dönemmele onun hıkhık etmesi bir oldu.. Allah'tan herkes evdeydi. çığlıkla annne diye bağırdımı biliyorum.. geldi ne oldu diye hepsi birden babm eşim annem kzım amcam da bizdeydi.. anneme verdim nefes alamıyordu yavrum.. annem bacakarından tutup ters çeviri.. sonra nefesi geldi yavrumun.. o gece hç uyyaymamıştım bene.. ağla ağal bir hal oldum.büyük . kıızımda öyle..eşim falan sapsarı olmuştu korkdudan.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. bazı emerkende genzine kaçıyor.. çok dikkat etmek gerek ama oluyor işte.. aman yarabbim .. sağlıkla bir 4 aylık olsakk..

semacım geçmiş olsun canım allah korusun bebegini bidahada gelmesin başına böyle bişey inşallah. bende çok korkuyorum gece emzirirken yüzümü yıkayıp öyle başlıyorum emzirmeye faydası oluyor şükür. allahım yavrulrımla sınamasın bizi korusun olnları yarabbim

günaydın süper anneler nasılsınız.bebeleriniz nasıl bakalım ardanın selamı var arkadaşlarına ve teyzelerine

meraba havva teyzesi kızım da sana selam sölüyo.

geçmiş olsun semacım, rabbim bidaha böyle korkular yaşatmasın.Rabbim o an annelere bi kuvvet veriyo da bişeyler yapılabiliyo heralde, ama unutma onlar küçücük de olsalar yaşama sımsıkı tutunuyolar da çok şeyi bizden kolay atlatıyorlar.
sen de bunu panik meselesi yapmamaya çalış, bi daha olmaz inşallah. :teselli:

günaydın fıstıklarrrr nasılsınız hepinize gazsız sancısız mutlu uykulu günler inşallah

herkese gunaydın ...
kızlar sıze bısey soracagım
evde tek kalıomusunuz benım mesela suan 17. gunum evde tekım
annem bana uyuma dedi sadece
sız tek kalıomusunuz aksamları felan veya sabahları tek kaldıgınızda bebegınızle uyuyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…