semacım göğüs ucuylamı emziriosun.daha sonra alabiliomu göğsünü bebeğin??
ben biberon veriorum.çok sert göğüslerim sağıp veriorum.
göğüslerimin uçları var ama bebeğim kavrayamıo.wee nin aldım göğüs ucunu oda tam oturmuo göğsüme.ne yapacağımı şaşırdım.benneyaptımki
semacım bir de ne kadara aldın aventi?*
canım 40 cıkana kadar anne bebekle tek kaldıgı zaman uyumaması lazımmıs bana ole dedı annem . ama evde bırı varken uyuyorum tabıkı . su 40 lar bı cıksa artıkın :)
canım henüz normal memeyi tam anlamıyla alamadı çünkü daha tam çıkmadı memem ama çok açken eğer huzurluysa hemen memeyi veriorum 5 6 dk kadar emiyo ama tez yoruluyo daha çok küçük çünki
wee nin kini tutmak çok zor ben ikisini üstüste taktım öle almıştı aventinki süper hem sert hem de güzel yapışıyo
18 tl di canımm ama bana sorarsan oğluşum emdiği için paha biçilmez bişe
semacım 2 gündür wee ninkini alıo kaynar suda yıkıorum hemen göğsüme yapıştırıom alıo.ama doymuo sık sık uyanıo.biberonla öle deil emip 3 4 saat uyuyoo.bende şimdilik yarı meme yarı biberon weriorum.biraz büyüsün alır heralde göğüsümü.herşey onlar için bugün aventi alayım bide onu deniimm.para sorun deiil yeterki onlar mutlu olsun..
valla leocum emziriyorum ama silikon uçla arada dediğim gibi keyifli ve açsa veriyorum mememi yorulana kadar emiyo ama daha hala o kadar güçlü değil silikon uç daha koaly geliyo çünkü hala uçlarım tam çıkmadı malesefff
onun dışında şükür diyelim resmen su küpü oldum komposto su meyve suyu rezene çayı iç iç dur işte ay bi de şu buşgur pilavı manyak bişe ya acayip süt yaptııı maşallahbakalım bundan sonrası nasıl olucak
sağol semo..gözün aydın sado darısı çağatayımın başına
allahım nazarlardan saklasın hepimizii
Selam kizlar,
umarim keyifler iyidir..
biz iyiyiz bugün 15 günlük olduk...
zaman cabuk geciyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?