2009 Haziran Anneleri!!

ecem ben tek kalmıyorum ama cumartesi tek kalacam cünkü annem gidecek (

nasıl yani hiç mi uyumayacaksın :uhm:
bebeği uyutup uyurum ben arada kalkar kontrol ederim uykusuz ne sütün gelir ne de dermanın kalır olur mu öle şey

canım 40 cıkana kadar anne bebekle tek kaldıgı zaman uyumaması lazımmıs bana ole dedı annem . ama evde bırı varken uyuyorum tabıkı . su 40 lar bı cıksa artıkın :)

Kızlarrr nasılsınız??biz reflüyle boğuşmaya devam...
Semoşum çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasınnn...

canım henüz normal memeyi tam anlamıyla alamadı çünkü daha tam çıkmadı memem ama çok açken eğer huzurluysa hemen memeyi veriorum 5 6 dk kadar emiyo ama tez yoruluyo daha çok küçük çünki
wee nin kini tutmak çok zor ben ikisini üstüste taktım öle almıştı aventinki süper hem sert hem de güzel yapışıyo

semacım bir de ne kadara aldın aventi?*

18 tl di canımm ama bana sorarsan oğluşum emdiği için paha biçilmez bişe
canım 40 cıkana kadar anne bebekle tek kaldıgı zaman uyumaması lazımmıs bana ole dedı annem . ama evde bırı varken uyuyorum tabıkı . su 40 lar bı cıksa artıkın :)

valla ben yalnızım canım bebeğin yatağında eşinin atleti tsirt ü falan olsun bi de kuran muhakkak sende onunla aynı odada yat senin de yakının da kuran olsun bişecik olmaz oku da yat
ben oğlumu yatağına koyarken okuyorum allahım sana emanet ettim sen koru diyorum uyuyorum
uykuda bişe olmadı şükürrr

kızlar kayınvalide ii geldi korkum yavaş yavaş geçti sankii
daha iiceyim bugün he hala uykusuzum o ayrı ama oğlumun tepesinde tünemiyom en azından

leocum eğer biberonla veriyosan aventin biberonunu al söledimmi bilmem ama anne memesine en yakın biberon o az akışlı yavaş ve zor akıyo anne memesi gibi gaz da yapmıyo çok da pahalı değil oda 20 tl gibi bişe ben bulamadım şimdilik evdeki idare ediyo gerekmedikçe biberonla verme canım meme ucu da olsa bebiş biraz gayret etmeli emmek için

günaydın arkadaşlar...herkes iyidir umarım...yanında yardımcısı olmayan arkadaşlara allah sabır versin deyim öncelikle.....ben daha bir saat bile yalnız kalmadım...annem ,kaynanam,görümcem derken kırkı çıkartacaz neredeyse.....ben bu yaz tatili boyunca yalnız kalmak istemiyorum,çüünkü evde çok canım sıkılıyor..bebeği evdekilere teslim edip günlük 1 saat te olsa dışarı çıkmak çok iyi geli,yor...yoksa çatlarım.....
zaten bebekle hiçbiryere gidilmiyor....gitmeyi denedim rezil olup bir çay bile içemeden geldim....
bizimki sürekli emmek istiyor,resmen memeyi emzik yerine kullanıyor....ama emdiği sürece asla gıkı çıkmıyor....tabi bir yandanda iyi oluyor emmesi..neyse şimdilik emsin diyorum rahatca,okul açıldı mı bu fırsatı bir daha bulamaz....
birde kırk olayı sadece annede var bayanlar,bebekte yok,doktor söyledi,bebeğinizi rahatca dışarı çıkarın,güzel havanın tadını çıkarın....sadece temiz ortamda olsun yeter...hepinizi öptüm..

haklısın cnm çabam o zaten tek istediğim göğsümü güzelce emmesi ama daha 9 günlük teyzesi.başaracak inşallah zamanla.bebeğim kaşıkla versem kaşıkla alıo biberonla wersem bieronla alıo göğsümden alıo.zamanla alışacak biliorum.şuanda sıkıntım emerken yoruluo ve doymuo sık sık uyanıp yalanıo.biberonla hemen götürüo walla:)
bende geceleri veriorum ama her wermeden önce sonra emzirirorum.unutmamak adına.
bu arada chicconun biberonu war cam olanlardan.
ama avent iise onuda alırım.
ilk günler zor ama geçicek biliorum.sen nasıl emziriosun sıkıntın varmı cnm?

valla leocum emziriyorum ama silikon uçla arada dediğim gibi keyifli ve açsa veriyorum mememi yorulana kadar emiyo ama daha hala o kadar güçlü değil silikon uç daha koaly geliyo çünkü hala uçlarım tam çıkmadı malesefff
onun dışında şükür diyelim resmen su küpü oldum komposto su meyve suyu rezene çayı iç iç dur işte ay bi de şu buşgur pilavı manyak bişe ya acayip süt yaptııı maşallah bakalım bundan sonrası nasıl olucak

biz iyiyiz nezo sen nassın şeker kızımız nasıllarr????
alışabildinizmi bari birbirinizee

dünürüm gelmişşş
çok özlediim canım arkadaşım kızım nasıl
oğluşumuz daha ii şükür bende toparlandım sabaha kadar uyumadı ama hep kuran okudum sesli sesli sakinledi epey ço kdua ettim hepimiz ve meleklerimiz içinn
inşallah bi daha olmicak

inşallah olmaz canım benm ya dua ettim senn için benm kızın koliği tuttu yine cıkıyorum ben arada sizi merak edip giriyorum dayanamıom napim :)

slm herkeseee
nasılsınız bakalım
bz iiz çok şükür bugün 1 aylık olduk maşallah iremime :ecrin_bebek: zemuszemus

tamam dünür
kıs fön makinesini dene acayip işe yarıyo çok komik ama faydası çok aç dinlesin sesini

gözün aydın sado darısı çağatayımın başına
allahım nazarlardan saklasın hepimizii

aynn cnm benimde sütüm güzel.sağıorum zaten taş gibi oluo çünkü.idare edicez semacımm sabredicez napalım.sütümüz olsundaa.:ecrin_bebek:

gözün aydın sado darısı çağatayımın başına
allahım nazarlardan saklasın hepimizii
sağol semo..
yarında 2. aşımızı vurulmaya gtcezzz
darısı çatoya olsun inşş annesi

Selam kizlar,
umarim keyifler iyidir..
biz iyiyiz bugün 15 günlük olduk...
zaman cabuk geciyor ...

slm canım
maş. ilaydaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…