2009 Haziran Anneleri!!

bu günlerin tadini cikarmak lazim kizlar,,,bir daha böyle minik olmayacaklar mafoldumben

tesekkürler saadetcim .Pericim

canim bize gelen ebede mecbur tutuyo sanki fazla bence gherseferinde ölcmek, sonucda atesi olsa veya düsük olsa anasilmasmi bence günde 1 kez yeter .kiyamiyom herseferinde kizima popsundan ölcmeye, gerci o memun gibi hemen pissletmeye basliyo biz ölcerken altini:kedi: bide canim sana kac saatde bi emzirmeni söyledi.????

biz iyiyiz nezo sen nassın şeker kızımız nasıllarr????
alışabildinizmi bari birbirinizee

alismasmiyiz canim arkadasim asik olduk biz birbirimize,
kizlar size bi tavsiyem var dün kizimi ebe banyo yaptirdi ve 1 cay bardagi kadar anne sütü de atdi suyuna, bide 6 cicekden olusan özel kendi yaptgi yag dan koydu,
ama yag olmasada olurmus suyuna sütünüsden attin. öyle yumusak oluyo ki bebekler ve silikler gidiyo kizariklar falan. benim cok hosuma gitdi,
bide sizce neyapsam ebe 4 saate bi emzirmemi söylüyo ama kizimm daha sik istiyo, ebenin dedigine göre kiloyu hizla fazla aliyo ama yavrum alayinca dayanamiyom.
bizde 10 günlük ollduk.

sema canim cok gecmis olsun bitanem ya allahim birdaaha yasatmas ins.
bende evde yanliz kaliyorum kizlar aynen esim yokken uyumaya cok korkuyorum,
ya biz birazdan disari cikcaz ama bebegim icin korkuyorum bisi olur beklesemi acaba diye 2 gkere cikdik simmdiye kadar amam her seferinde korkuyorum, bir yerden bisi kapar falan diye.....:sinifsinif::sinifsinif:

ya bu fön makinasinin hikmeti ne ya. gecen misafirim vardi bebekli fön makinasini acdi an´nesii bebek susmusdu hayrat etmisidim sonra biri daha dedi ise yatriyo diye ,bak semosda diyo yariyo diye hayret bisi vallaha

kizlar elma gaz yapiyormu, canim cok cekdi ama ebem sanki elmaninda gaz yaptigini söylemisdi.
ya siz neler yiyorsunus ben sasirdim ardik hersey gaz yapiyo,bi suyu rahat uíciyorum ya .ac kalcam bu gidisle

benm minnoş da yaramıo işe makine şimdi pek uysallastı maşallah ireme ilaydaya ve ecrine annişleri

canm yapmassak devlete haber veriyorlar bu aile sorumluluklarini yerine getirmiyor diye..
ailenin bir bebege bakip bakamayacagini anlamaya calisiyor..malum anne baba olmayi beceremeyen insanlar cok..
ama biz isteyerek olcuyoruz..sonucta onlar anne karninda sicakliga alistiklari icin henuz kendi vucut islarini ayarlayamiyorlar..
bana 3 saatte bir emzirmemi soyledi benim oglum hep uyudugu icin bazen ayiltamiyorum o zamn 4 saati buluyor..
hemsirenin soyledigi su: gunduzleri 4 saatten fazla geceleri ise 6 saaten fazla ac kalamaz..
zorlada olsa icecek..arminim oburlasmaya basladi artik
sukur sutumde bol ama biberonla iciyor

canm bende aventi kullaniyorum fakat 1 numarali biberon emzigi cok yavas akittigi icin sinirleniyor bizimki..hatirlarsaniz anne karnindaki fotolarida hep sinirliydi..
bende 2 numarali biberonlarin emzigini kullaniyorum..
ama aventin tum urunlerinden cok memnunum
soylediklerini okuyunca bugunde gogus ucunu aldirdim birazdan kullancam umarin onu alir.a.s..

bende carsamba gunu 6 saat yanliz kalicam...
allah yardimcimiz olsun...

yok narencim kullanmıyorum ilk zamanlar sütüm az
oldugu için kullanmıştım şimdi iyi şükür azalmaz inşallah mama vermek zorunda kalmam.

allaha şükür bende emzirme sorunu yok maşallah kızım emiyo benimde meme ucumda var sütümde yetiyo o yönden derdim yok ama gaz sorunu var birazcık o kadarda olur artık 3 ayı bi bitse düzene girecek ama o zamana kadar sabır

aynen benm de öle hilyacım tek sorunumuz gaz allaha şükür o da en gec 6 aya kadar gecer diolar umarım o kadar dahi sürmez ya cünkü perişan oluyoruz

özlemcim mrb seni özledim ya maş. arminedee
canım bnm kızdaa emmiyo biberonla ...
gerçi emmiyo değil ememiyoo istediği gibi uçum olmayınca
aman öle yada böyle karnına gidiyo yaa...
ağlık olsun napalım

kızlar benm meleğim sarılık olmadı şimdi atlattık mı biz bu vakitten sonra olmaz dimi inşallahhhhhhh

canım benimde ilk hafta öyle olmuşdu.dr aventin gögüs kalkanını önerdi çok işe yaradı.gögüs kremledikden sonra kurumuyo.pedler yapışıyo ya nemini alıyo.bu gögüs kalkanı gögüsü nemli bırakıyo ve yaralar hemen geçiyo.hem kalkanın içine fazla sütünde birikiyo onuda bebişine verebiliyosun.sanırım 25 ytlydi ama bu sorunu çeken herkese gönül rahatlıgıyla öneriyorum.avent gögüs kalkanı diye geçiyo.gögüs pedi yerine onu kullanıyosun.

olmaz narencim korkma sen bizdede azcık vardı eme eme oda gitti allaha şükür valla geceleri gaz bombası gibi oluyo gaz ilacı veriyorum iyi gelmiyo başka kullanıcam

kızlar bizim kız emzik lamıyo agzına ya.bende alıştırmak istiyorum artık.çükü gögsümü emzik gibi kullanıyo.kauçuk emzik alsam mıki.silikon damaksızı sevmedi damaklıyıda sevmedi.kaucuk daha yumuşak ya onu alır diyolar ne dersiniz kauçuk kullannınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…