Selam kizlar,
umarim keyifler iyidir..
biz iyiyiz bugün 15 günlük olduk...
zaman cabuk geciyor ...
biz her altini degistirmede konrtol edip dosyasina yaziyoruz canm..ebede gelip kontrol ediyor..
makattan daha guvenli evet.
36.5 ile 37.5 normal
bunun altina dusunce daha iyi giydiriyoruz..
biz 3 saate bir bakiyoruz cunku ebe mecbur tutuyor..bi dosya birakti hep oraya yaziyoruz..
biz iyiyiz nezo sen nassın şeker kızımız nasıllarr????
alışabildinizmi bari birbirinizee
canim bize gelen ebede mecbur tutuyo sanki fazla bence gherseferinde ölcmek, sonucda atesi olsa veya düsük olsa anasilmasmi bence günde 1 kez yeter .kiyamiyom herseferinde kizima popsundan ölcmeye, gerci o memun gibi hemen pissletmeye basliyo biz ölcerken altini:kedi: bide canim sana kac saatde bi emzirmeni söyledi.????
alismasmiyiz canim arkadasim asik olduk biz birbirimize,
kizlar size bi tavsiyem var dün kizimi ebe banyo yaptirdi ve 1 cay bardagi kadar anne sütü de atdi suyuna, bide 6 cicekden olusan özel kendi yaptgi yag dan koydu,
ama yag olmasada olurmus suyuna sütünüsden attin. öyle yumusak oluyo ki bebekler ve silikler gidiyo kizariklar falan. benim cok hosuma gitdi,
bide sizce neyapsam ebe 4 saate bi emzirmemi söylüyo ama kizimm daha sik istiyo, ebenin dedigine göre kiloyu hizla fazla aliyo ama yavrum alayinca dayanamiyom.
bizde 10 günlük ollduk.
sema canim cok gecmis olsun bitanem ya allahim birdaaha yasatmas ins.
bende evde yanliz kaliyorum kizlar aynen esim yokken uyumaya cok korkuyorum,
ya biz birazdan disari cikcaz ama bebegim icin korkuyorum bisi olur beklesemi acaba diye 2 gkere cikdik simmdiye kadar amam her seferinde korkuyorum, bir yerden bisi kapar falan diye.....:sinifsinif::sinifsinif:
canm bende aventi kullaniyorum fakat 1 numarali biberon emzigi cok yavas akittigi icin sinirleniyor bizimki..hatirlarsaniz anne karnindaki fotolarida hep sinirliydi..leocum eğer biberonla veriyosan aventin biberonunu al söledimmi bilmem ama anne memesine en yakın biberon o az akışlı yavaş ve zor akıyo anne memesi gibi gaz da yapmıyo çok da pahalı değil oda 20 tl gibi bişe ben bulamadım şimdilik evdeki idare ediyo gerekmedikçe biberonla verme canım meme ucu da olsa bebiş biraz gayret etmeli emmek için
herkese gunaydın ...
kızlar sıze bısey soracagım
evde tek kalıomusunuz benım mesela suan 17. gunum evde tekım
annem bana uyuma dedi sadece
sız tek kalıomusunuz aksamları felan veya sabahları tek kaldıgınızda bebegınızle uyuyomusunuz
canm yapmassak devlete haber veriyorlar bu aile sorumluluklarini yerine getirmiyor diye..
ailenin bir bebege bakip bakamayacagini anlamaya calisiyor..malum anne baba olmayi beceremeyen insanlar cok..
ama biz isteyerek olcuyoruz..sonucta onlar anne karninda sicakliga alistiklari icin henuz kendi vucut islarini ayarlayamiyorlar..
bana 3 saatte bir emzirmemi soyledi benim oglum hep uyudugu icin bazen ayiltamiyorum o zamn 4 saati buluyor..
hemsirenin soyledigi su: gunduzleri 4 saatten fazla geceleri ise 6 saaten fazla ac kalamaz..
zorlada olsa icecek..arminim oburlasmaya basladi artik
sukur sutumde bol ama biberonla iciyor
kızlar iyi akşamlar ya gebericem ben bu gögüs ucu acısından resmen dalga geçiyo oglum benle yahu canım yandıkça çekiştirip duruyo memeyi. sizlerde geçtimi ben küçücük bi çatlagı bitiremedim daha. havalandırmak felanda kar etmedi hiç kremsizde bırakmadım ama nafile yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?