özlemcim mrb seni özledim ya maş. arminedee
canım bnm kızdaa emmiyo biberonla ...
gerçi emmiyo değil ememiyoo istediği gibi uçum olmayınca
aman öle yada böyle karnına gidiyo yaa...
ağlık olsun napalım
canm yapmassak devlete haber veriyorlar bu aile sorumluluklarini yerine getirmiyor diye..
ailenin bir bebege bakip bakamayacagini anlamaya calisiyor..malum anne baba olmayi beceremeyen insanlar cok..
ama biz isteyerek olcuyoruz..sonucta onlar anne karninda sicakliga alistiklari icin henuz kendi vucut islarini ayarlayamiyorlar..
bana 3 saatte bir emzirmemi soyledi benim oglum hep uyudugu icin bazen ayiltamiyorum o zamn 4 saati buluyor..
hemsirenin soyledigi su: gunduzleri 4 saatten fazla geceleri ise 6 saaten fazla ac kalamaz..
zorlada olsa icecek..arminim oburlasmaya basladi artik
sukur sutumde bol ama biberonla iciyor
kızlar benm meleğim sarılık olmadı şimdi atlattık mı biz bu vakitten sonra olmaz dimi inşallahhhhhhh
bizde yaramadı fatoşum ya milupanın karısık bitki çayını aldık yok yani ama nurse harvey aldım dün normalde bir tatlı kaşıgı dio 1 aylık bebekler için ben bi çay kaşıgı verdim işe yaradı gibi pek uysaldı bugün inşallah sonuna kadar yarar işe ya ben de dün ve daha önceki gün perişandım inan gece gündüz hiç durmadı ya gazkolik bebem
herkese gunaydın ...
kızlar sıze bısey soracagım
evde tek kalıomusunuz benım mesela suan 17. gunum evde tekım
annem bana uyuma dedi sadece
sız tek kalıomusunuz aksamları felan veya sabahları tek kaldıgınızda bebegınızle uyuyomusunuz
canım benimde ilk hafta öyle olmuşdu.dr aventin gögüs kalkanını önerdi çok işe yaradı.gögüs kremledikden sonra kurumuyo.pedler yapışıyo ya nemini alıyo.bu gögüs kalkanı gögüsü nemli bırakıyo ve yaralar hemen geçiyo.hem kalkanın içine fazla sütünde birikiyo onuda bebişine verebiliyosun.sanırım 25 ytlydi ama bu sorunu çeken herkese gönül rahatlıgıyla öneriyorum.avent gögüs kalkanı diye geçiyo.gögüs pedi yerine onu kullanıyosun.
valla ben hep yalnız kalıyorum ve hep bebekle uyuyorum..karnımdayken en büyük hayalimdi çünkü..
canım çok saol aldırdım bakalım inşallah geçer ama nemli kalması iyimi. 28mytl ye aldırdım ben.yara geçsinde . parsı hiç önemli deil artık . senin ne kadar zamanda geçti çatlaklar. yani ne kadar zaman daha dayanacagım bu acıya . hep böyle gitsede umrumda deilde . genede bitecekse bileyim yani:))))
kızlar bebekler anne karnındayken fon makınesının sesını duyup tanıyorlar oyusden susuyorlar sızın sesınızde cok ıı gelır yavas ve sakın konusmak bebegı rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?