2009 Haziran Anneleri!!

ben kauçuk kullanıyorum arzucum benmki ilk haftadan tuttu gayet rahat ettim zaten dr ve ebede önerdi cenesi kuvvetlenir emerken cok yorulmaz dedi hakkaten de öle oldu bi memeyi bitirip öbürüne gecio maşallahı var yani
ben nuk un kinden aldım

arzucum ben de alıştırmaya çalışıyorum ilk başlarda hiç almadı, şekerli ağda yaptık biraz onunla aldı, şimdi emdikten hemen sonra falan veriyorum yavaş yavaş almaya başladı, şekerli suyu bi dene istersen.
emzik çok önemli bence de.

kızlar sağınca kaç cc süt geliyo sizden, benim sütüm yetmiyo gibi geliyo bana, göğüslerim hiç bizaman tam dolgun olmuyo, ya da kendisi damlamıyo yalnız bebiş çekince geliyo.

ayy bende ozledim canmmm:1hug:
kk yi acik unutup gitmisim kusura bakma cvp gec oldu...
benimde tek tesellim o..sonucta anne sutu diyorum oyle boyle iciyor
sagdikcada sutum arttigerekirsede 6 ay sagarim..
ne kadar ictigini gorebiliyorum simdi bende alistim biberona...
dedigin gibi saglik olsun...

müminecim benm ilk hafta memeden içmeyince sağdıgımda iki memeden 130 cc geliodu canm simdi emiyor bilemiom zaten dolmuyor habire emdiği için bitek uyudugumda doluyor

Son düzenleme:
TŞk ederım kızlar.son Çare kauÇuk emzık kaldı yarında onu alayım.aŞımızı vurulmak ıÇın dıŞarı Çıkcaz.bırazda gezerız artık.
Ya kızlar yıne bıŞey sorcam.benım kızın agzı kÖpÜk kÖpÜk tÜkÜtÜklÜ oluyo.nrmakmı sızce.bı kez daha yazmıŞdın ama cvp veren olmadı.

ya aslinda taabiki ölcmek iyi.bak ondan haberim yokdu ama devlete haber etdiklerinden cok iyi yapiyorlarmis ozaman dedigin gibi beceremeyen anne baba cok var.
benim kizda oburlasiyo ,günde 20 gramm almasi gerekirken o 80 90 aliyormus o yüzden az emzir dedi ebe cok sükür benimde sütüm iyi.ama yavrum anlamis gibi ebe nin dedigini 4 saatden önce istemiyo emmeyi.... senin arminede masallah canim rabbim nazarlardan korusun tüm melekleri

kızlar benm meleğim sarılık olmadı şimdi atlattık mı biz bu vakitten sonra olmaz dimi inşallahhhhhhh

bende cok merek ediyorum ya benim kizda olmadi, bol bol emzirdim günese koydum yavrumu artik gecdi herhalde risk yokdur ins

kizlar ben dra soracgim ilk kontrolde ama o zamana dek siz cvplarsaniz sevinirim, gaz icin bebek caylari etkili oluyor mu?ilac kullanmak istemiyorum, ama mecbur kalacagim galiba, bugun bebegim 12 saat hic uyumadi 2 saattir uyuyor ama her an uyanabilir...

bizde yaramadı fatoşum ya milupanın karısık bitki çayını aldık yok yani ama nurse harvey aldım dün normalde bir tatlı kaşıgı dio 1 aylık bebekler için ben bi çay kaşıgı verdim işe yaradı gibi pek uysaldı bugün inşallah sonuna kadar yarar işe ya ben de dün ve daha önceki gün perişandım inan gece gündüz hiç durmadı ya gazkolik bebem

adini duymustum sanki....bi deneyeyim canim,cok sagol, sen ilac denedin mi peki? bana ilac icin cok kucuk gibi geliyor ama hep bugunku gibi olursa deneyecegim, hep gazliydi ama bugun cok uzun surdu

arkadaşlar uzun süredir yazamıyorum..bende 4 haziran da sezeryanla doğum yaptım..oğlum uslu çok şükür..biraz gaz var.neo baby kullanıyorum.bebeğime bakmak çok zevkli geliyor..hep onunla zaman geçirmek istiyorum.misafir gelince ilgilenemedim diye üzülüyorum..yalnız kayınvalideme acaip sinir oluyorum.herşeye karışıyor.herşeye muhalefet..hergün geliyor ayrıca..rahat yok...bu hafta 2 günde bir dışarı çıkıyoruz 1-2 saat iyi geliyor.

valla ben hep yalnız kalıyorum ve hep bebekle uyuyorum..karnımdayken en büyük hayalimdi çünkü..

canım çok saol aldırdım bakalım inşallah geçer ama nemli kalması iyimi. 28mytl ye aldırdım ben.yara geçsinde . parsı hiç önemli deil artık . senin ne kadar zamanda geçti çatlaklar. yani ne kadar zaman daha dayanacagım bu acıya . hep böyle gitsede umrumda deilde . genede bitecekse bileyim yani:))))

ben de kullaniyorum canim o urunu,catlaklarin ne boyutta bilemiyorum ama benim ilk catladiginda hemen kullanmaya baslamistim 2 gun icinde gecmisti,(yalniz gece bile onlarla uyuyorum,hic cikarmiyorum) ben sukrediyorum erken kesfettigim icin bu urunu, o aciya dayanmak cok zor, bebegim acikacak diye odum kopuyordu, bir de sarilikti o zman ,2 saatte bir emzirmem gerekiyordu,aglaya aglaya emziriyordum..

kızlar bebekler anne karnındayken fon makınesının sesını duyup tanıyorlar oyusden susuyorlar sızın sesınızde cok ıı gelır yavas ve sakın konusmak bebegı rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…