ben de kullaniyorum canim o urunu,catlaklarin ne boyutta bilemiyorum ama benim ilk catladiginda hemen kullanmaya baslamistim 2 gun icinde gecmisti,(yalniz gece bile onlarla uyuyorum,hic cikarmiyorum) ben sukrediyorum erken kesfettigim icin bu urunu, o aciya dayanmak cok zor, bebegim acikacak diye odum kopuyordu, bir de sarilikti o zman ,2 saatte bir emzirmem gerekiyordu,aglaya aglaya emziriyordum..
inşallah çabuk geçer canım ya gerçekten çok acı veriyor
müminecim sana cevap yazmıştım ne kadar süt cıktıgına dair
birde dere otu nurse harveyde de vardı kimyon da var bitkisel surup bizde az işe yaradı bakalım inş sonuna kadar deva eder azcık veriorum zaten
gecer kesin, bana cok mantiksiz gelmisti o urunun gecirmesi,o nedenle ilk birkac gun kullanmamistim, sonra krem vs ise yaramayinca- denize dusen yilana sarilir misali- bi deneyeyim dedim, keske daha once baslasaymisim...............
bu arada havacim arda haftada kac gr aliyor, benimki az aliyor gibime geldi de....
mrb akdas cım
hangi doktora gidiyorsunn
senn biz bugün osmdeki Şİt Uçara gttik oda yokmuşşş
ayın 18 inde gelcekmişş
o doktor hakkında çok ii diyorlarr
artık o olmayınca dünya daki hakan şentürke götürtükkk..
sen kime götürüyosun iremi cnm?
slm herkese nasılsınız bakalım
ben bitkin ve yorgunn
irem dün akşamdan beri bu vakte kadar hiç doğru düzgün uyuyamadıı
ağzı pamukcak olmuşş
doktora götürdükk
ilaç verdii
bakalımm işe yarıycakmı?
yavrum çok huzursuz çünkü...
hepatit 2. aşımızıda vurulduk sağlık ocağında
65 gün sonraa karma aşıydı sanırımm diğer aşı zamnaııı...
yavrum 3900 ve 52 cm olmuş maşalalh kızıma
canım maşallah iremine:)inşallah pamukçukları hemen geçer. biz de şit uçar a gidiyoruz canım. 5 ve 7 günlükken gittik kontrollerimiizi yaptıiyi bir dr.hastane kalabalık ama randevu alırsan telefonla saatinde giriyorsun iyi oluyor. imkanlar iyi.bize devit-3 verdi 3 damlayı aynı anda mı vercez biliyormusun?
canım maşallah iremine:)inşallah pamukçukları hemen geçer. biz de şit uçar a gidiyoruz canım. 5 ve 7 günlükken gittik kontrollerimiizi yaptıiyi bir dr.hastane kalabalık ama randevu alırsan telefonla saatinde giriyorsun iyi oluyor. imkanlar iyi.bize devit-3 verdi 3 damlayı aynı anda mı vercez biliyormusun?
inş canımmm...
evet cnm hastane oldukça kalabalık sanki özel değill...
iremde devit 3 kullanıyo cnmm
günde 1 kere 3 damla demişti bize doktor cnmm
artık bidahaki kont. ŞİT UÇARA giderizz
cnmmm
şimdi yokmuş ayın 18inde gelcekmiş gidersen eğer boşa gtme cnmm
randevu olayını bilmiyordummm
sölediğin iiyi olduu bana özelden nerden randevu alacağımı yani nosunu sana zahmet atarmısın
İremi kokladık annesi İremimle opuyorumnanaktan
d vitamini 1 seferde 3-4 kez veriliyor, bebegim agzini acmadigi icin ben cay kasigina 4 damla damlatip oyle veriyorum, ama yutmadigi icin ardindan bir cay kasigi da su veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?