2009 Haziran Anneleri!!

inşallah çabuk geçer canım ya gerçekten çok acı veriyor

inşallah çabuk geçer canım ya gerçekten çok acı veriyor

gecer kesin, bana cok mantiksiz gelmisti o urunun gecirmesi,o nedenle ilk birkac gun kullanmamistim, sonra krem vs ise yaramayinca- denize dusen yilana sarilir misali- bi deneyeyim dedim, keske daha once baslasaymisim...............
bu arada havacim arda haftada kac gr aliyor, benimki az aliyor gibime geldi de....

aventin gögüs kalkanını bende kullanıyorum çok memnun kaldım..
kızlar benim oğlumun boynu ve ensesi isilik oldu off bu sıcakta uzun kollu giydiriyorum birde eldiven doktora sordum ilk bir ay böyle giydir dedi..
hergün yıkıyorum ama yinede çok sıcak hava çocuk emerken saçları ıslanıyor.

Narencim benim oğlumda gazman çıktı gece uykusu ne unuttum bende inliyor yavrum sancıdanmafoldumben

günaydın diim dedim bi baktım sohbet edecek kimse yok malum ben bu gece ayaktaydım bizimki oynamak istedikçe emmek istedikçe kalktı offfffffffffff

günaydın annişler, umarım bebişler uyuyodur.
beenim minik cadı kendisi uyusa da beni uyutmuyo, sürekli acayip sesler çıkarıyo, uyandı mı, bişey mi oldu diye bakmakdan ben de uyuyamıyorum.
gaz sorunu olanlara bi kaç tavsiye yazayım bizde biraz işe yaradı.
bebişin karnına pamuk sarmak;
karnına zeytinyağı ile masaj
bi de, gazlı olduğu zamanlarda, 1/3 demet dereotunu 1 su bardağı su ile kaynatıyosunuz.saat başı bebiş alabildiği kadar, 4-5 çay kaşığı gazı kesilene kadar veriyosunuz.bu sonuncusu, kazakistandan gelen bi doktor arkadaşın tavsiyesi, almıyosa biraz şekerle tatlandırabilirsiniz.
hepimize gazsız günler diliyorum:))

müminecim sana cevap yazmıştım ne kadar süt cıktıgına dair

birde dere otu nurse harveyde de vardı kimyon da var bitkisel surup bizde az işe yaradı bakalım inş sonuna kadar deva eder azcık veriorum zaten

müminecim sana cevap yazmıştım ne kadar süt cıktıgına dair

birde dere otu nurse harveyde de vardı kimyon da var bitkisel surup bizde az işe yaradı bakalım inş sonuna kadar deva eder azcık veriorum zaten

teşekkürler canım, gördüm cevabını, ben de hiç okadar olmuyo süt.mecbur mama takviyesine başlıcam artık.
bi de dereotu bu şekilde ilaçlardakinden daha faydalı gibi geldi bana, ama ilaç kullanmaya da devam edebilirsin onu verirken.
kimyonu da çay olarak da çok tavsiye ediyorlar.1 çay kaşığı tane kimyonu kaynar suda demleyip günde 3 kere 1-2 çay kaşığı veriyorsun ve kendinde içiyorsun.ben henüz denemedim ama internette deneyenler çok memnun olduğunu yazmış
sağlıkla şu günleri de atlatırız inşallah, bebişimi de alıp kendimi sokaklara atmak istiyorum artık, sıklıldım evde yaaaa :icecream:

canım kaç gr aldıgını bilmiyorum . ama yarın kontrolümüz aylık kontrolümüz var gelince yazarım canım. işe yaramasını bekliyorum gögüs kalkanınında bu gün daha iyi gibibakalım inşallah çabuk geçer. kızlar bu arada dikişimde haifif açılma var .inşallah başıma iş açmaz . eee kolay deil aynı yer 5, ye kesildi.

merhaba kızlar. ben temmuz annesi olacakken allahım haziran annesi olmayı nasip etti...kızım 15 günlük bugün. de vit e başlıcaz. dr günde 3 damla dedi. ama 3kere 1 er damlamı veriyorsunuz yoksa 1 seferde 3 damla mı?

mrb akdas cım
hangi doktora gidiyorsunn
senn biz bugün osmdeki Şıt Uçara gttik oda yokmuşşş
ayın 18 inde gelcekmişş
o doktor hakkında çok ii diyorlarr
artık o olmayınca dünya daki hakan şentürke götürtükkk..
sen kime götürüyosun iremi cnm?
slm herkese nasılsınız bakalım
ben bitkin ve yorgunn
irem dün akşamdan beri bu vakte kadar hiç doğru düzgün uyuyamadıı
ağzı pamukcak olmuşş
doktora götürdükk
ilaç verdii
bakalımm işe yarıycakmı?
yavrum çok huzursuz çünkü...
hepatit 2. aşımızıda vurulduk sağlık ocağında
65 gün sonraa karma aşıydı sanırımm diğer aşı zamnaııı...
yavrum 3900 ve 52 cm olmuş maşalalh kızıma

canım maşallah iremine:)inşallah pamukçukları hemen geçer. biz de şit uçar a gidiyoruz canım. 5 ve 7 günlükken gittik kontrollerimiizi yaptı iyi bir dr.hastane kalabalık ama randevu alırsan telefonla saatinde giriyorsun iyi oluyor. imkanlar iyi.bize devit-3 verdi 3 damlayı aynı anda mı vercez biliyormusun?

inş canımmm...
evet cnm hastane oldukça kalabalık sanki özel değill...
iremde devit 3 kullanıyo cnmm
günde 1 kere 3 damla demişti bize doktor cnmm
artık bidahaki kont. ŞİT UÇARA giderizz
cnmmm
şimdi yokmuş ayın 18inde gelcekmiş gidersen eğer boşa gtme cnmm
randevu olayını bilmiyordummm
sölediğin iiyi olduu bana özelden nerden randevu alacağımı yani nosunu sana zahmet atarmısın
İremi kokladık annesi İremimle opuyorumnanaktan

d vitamini 1 seferde 3-4 kez veriliyor, bebegim agzini acmadigi icin ben cay kasigina 4 damla damlatip oyle veriyorum, ama yutmadigi icin ardindan bir cay kasigi da su veriyorum

tamam canım. bizde sizzi kokluyoruz canım. özelden numarayı atıyorum canım.

d vitamini 1 seferde 3-4 kez veriliyor, bebegim agzini acmadigi icin ben cay kasigina 4 damla damlatip oyle veriyorum, ama yutmadigi icin ardindan bir cay kasigi da su veriyorum

teşekkür ederim canım sağol. deneyelim bakalım nasıl alacak bizimki:)

nasılsınız kıslar biz kötüyüz zehra 2 gündür hiç durmuyoo çok kötü artık akşam dayanamayıp acile götürdükk sorun gaz ama sürekli ağlıyo artık akşam katılıp mosmor olunca hemen fırladık doktoraa
bide benimki felaket kucağa bide araba koltuğunda sallanmaya alıştı
şükür bugün baya ii ama
yarın memlekete gidiyoruzz kızımla 3 saat uçakta nasıl geçicek merak ediyorumm
bu arada milupanın gece çayını kullanan varmı aranızda ii geldimi dün son çare onuda aldım gaza ii gelen ilaç bişi varsa banada söyleyin artık işimiz deneme yanıılma yöntemine kaldı
doktorun verdkleri bi işe yaramıyo deliricemm

bide çok ağlıyo bende istiyorum yalancı emziğe alışsın çünki 2dk geç alıyım morarıyo yok alıştıramadım almadığım emzik kalmadı ama atıyo diliyle ewde tam 6 tane emzik var şu bakkal emziğinden de aldım istemiyo
alıştırabileniz varmı aranızda varsa??

merhaba kızlar nasılsınız bende banyomu yaptım bi bakayım dedim
binnurcum ben neo baby bitkisel yağı kullanıyorum gaz için benim zillime iyi geliyo sabah 6 da hiç rahat edemedi karnı taş gibi oldu gazdan gazını çıkarsın diye sıkıyo kendini ve çıkartamayıncada ağlamaya başlıyo bu kezde ağlarken kıpkırmızı oluyo mememi bile almıyo ben bu yağdan kullandım sabah mışıl mışıl uyudu gazınıda çıkardı birazdan gene vericem iyi geliyo gazdan sancısıda olabiliyo onada iyi geliyo istersen bi dene ama süreklide başka gaz ilacı verme sürekli birini kullan o zaman fayda eder hemen kullandığın gün etkisini göremessin ama sonraki günler düzeldiğini görürsün inşallah düzelir emzik benim kızımda almıyo atıyo kusucak gibi oluyo almıyo kucağa benimkide alıştı kucakta uyuyacak öyle yatıyorum yoksa uyumuyo beşiğinde ahhh bu bıdıklar daha neler gösterecek bize bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…